![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() delikatny z połyskiem
Dzisiejszy makijaż w zasadzie nie miał być sfotografowany,dlatego nie robiłam go z wielka precyzją
![]() ![]() TWARZ-emulsja pielęgnacyjno-nabłyszczająca Revlon Skinlihgts nr 02,zwykłe róż na policzki OCZY-jasny stonowany róz poczwórnej paletki Lancome,kreska cieniem ciemnobrązowym,oko w załamaniu i zewn. kąciku wycieniowane średnim ciepłym brązem.,rzęsy to czarny MF jak zwykle ![]() USTA-odżywcza szminka nabłyszczająca Avonu Cotton Candy. Dwie pierwsze partie zdjęć mocno błyszcza-robione były z użyciem lampy Trzecia porcja bez flesza.Rzeczywistość była gdzieś pomiędzy jednym a drugim ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okrutnica jakaś... |
Dot.: delikatny z połyskiem
i jeszcze
![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okrutnica jakaś... |
tu zdjęcia przygaszone
![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ale z Ciebie elfik, bardzo mi się w tym makijażu podoba modelowanie twarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
coś w moim guście!
bardzo ładny - szczególnie ładne są zdjecia z połyskiem ![]() Gratuluje!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
prawdziwy, prawie niewidoczny majstersztyk
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Agus, jak zawsze slicznie. Napisz prosze co stosujesz pod/na podklad, ze tak slicznie blyszcza ci sie policzki i czolo? Skad ten polysk. Stosujesz jakis rozswietlacz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
MI sie bardzo podoba, lubie takie delikatne makijaże. Bardzo podobają mi się u CIebie takie usta. A uśmiech na 3 zdjęciu STRASZNIEEEEEEEEEE SYMPATYCZNY!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]()
ładnie Ci w takim delikatnym makijazyku myśle że wyglą
dasz młodziej. pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
agus co tu duzo gadac-jest slicznie jak zawsze
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Śliczny, delikatny makijażyk ! Oj jak ja chciałabym taki umieć wyczarować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Aguś dzis to artystycznie z fryzurą zaszalałaś
![]() Taki w sam raz na wyjście do miasta na zakupy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co Aguś bardzo ładnie Ci w takich delikatnych makijazach, jestes w nich taka slodziutka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Tym razem makijaż b.niewinny a to znaczy że Aguś zmierza w kierunku dziewczenności.Bardzo ładny naturalny makijaż,zwraca uwagę na urodę(niepowtarzalną)tzn. dziś po raz pierwszy zwróciłam uwagę na owal twarzy,kości policzkowe,nos-może właśnie przez tą łagodność kolorystyczną???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
okrutnica jakaś... |
![]()
alraune -modelowanie jest dość delikatne
![]() ![]() asiak10 -w rzeczywistości aż tak mocno się nie błyszczałam(sama baza daje taki intensywny efekt,delikatnie ją przypudrowałam by nie wyglądać jak choinka ![]() lalesia ![]() ![]() ![]() szyna-to emulsja pielęgnacyjno-nabłyszczająca Revlon Skinlights nr 02 Pink Light illuminar ![]() ![]() monna@ jeszcze młodziej? ![]() sylwia18 cieszę się bardzo ,że się podoba ![]() niziolek86 bardzo prosty jest w wykonaniu ![]() natii4 nie szalałam z fryzurą-po prostu po umyciu ich nie prostowałam ![]() ![]() ![]() Justyś ![]() ![]() neonka ![]() ![]() ![]() dziewczyny-baardzo się cieszę,że Wam przypadł do gustu.Postaram się w najbliższym czasie nie robić makijaży mocnych wręcz scenicznych,tylko takie codzienne . Jeszcze raz każdej z Was dziękuję za wszystkie miłe słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
AGA no co TY ubolewasz nad lokami!!!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
prawidłowo jak najwięcej uśmiechu
![]() ![]() ![]() Zgadzam sie z Alraune jakby doczepić szpiczaste uszy wyglądałabyś jak elf (i Aragorn Twój i całe Podziemie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
调解人
|
Przygaszona seria
![]() Fajnie tak oglądać Twoje wcielenia: raz subtelna dziewczyna, raz diabelsko czerwona femme fatale, raz orientalnie turkusowa ![]() Czy tak Aguś chodzisz na co dzień? W takich subtelnych połyskach? Bardzo ładnie, pięć plus! ![]()
![]() |
#19 |
Mrs Mrau
|
Aga... jak zwykle rewelacja
![]() to zdjęcie z usmieszkiem mnie rozwaliło ![]() ![]() aha i pytanko:czy zdjęcie z samymi oczkami sama sobie robilaś?(zauważyłam,ze w oczkach odbijają się twoje raczki wyciągnięte z aparatem na wprost ![]() ![]() ![]() ![]() Makijaże jak zwykle cudne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
W delikatnych makijażach jest Ci najładniej i wyglądasz bardzo młodo. Fryzura bardzo ładna, taka dziewczęca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
a jak dla mnie zdecydowanie jest Ci lepiej w mocniejszych makijażach, na tych zdjeciach wyglądasz zbyt młodziutko i jak dla mnie (powtarzam tylko moja opinia) zbyt bezbarwnie. Zakładam jednak, ze jest to makijaż dzienny
![]() Moie a raczej twoje najlepsze zdjęcia to w tonacji-fiolet, niebieski i zielen-sama kopiuje je często ![]() A na zdjęciu zamieszczonym pod nickiem wyglądasz oszałamiająco i bardzo podobasz mi się w prostych włoskach-pewnie dlatego ,ze mam obsesje na ich punkcie ![]() Pozdrawiam
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Aguś pierwszy raz chyba mam przyjemność oglądać Cię w takim delikatnym makijażu , i co tu dużo mówić...poprostu jesteś mistrzynią
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Według mnie nie ma znaczenia, czy robisz mocny makijaż czy lżejszy , wszystkie sa piękne,w każdym wyglądasz inaczej, każdy zaskakuje.To się nazywa mieć talent ![]() ![]() Edytowane przez Mariti Czas edycji: 2005-05-13 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Jak zawsze slicznie a do tego delikatnie, czyli tak jak lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
okrutnica jakaś... |
![]()
neonka28 Ty masz piękne loczki,a ja takie przedwojenne fale
![]() ![]() illuminar ![]() ![]() Meariel-zwykle nie maluję się praktycznie wcale-ewentualnie rozświetlający krem koloryzujący Avonu ze względu na filtry lub ziemia egipska ,błyszczyk na usta i "szlus" ![]() ![]() cattt ![]() ![]() Kakusiu,bardzo dziękuję.Może dlatego tak jest,ponieważ mam taką dziewczęcą urodę i często zdarza się ,że w mocnych makijażach wyglądam ..śmiesznie i jak przemalowana-choć na pewno z takich nie zrezygnuję-za bardzo je lubię ![]() catherinne24 ![]() ![]() ![]() Co do włosów...często je prostuje,też lubię jak są gładkie i zdyscyplinowane,ale niestety to je niszczy ![]() Mariti - ![]() ![]() Było już kilka makijaży delikatnych na forum ![]() ![]() ![]() natii4-znam ten ból ![]() ak24-fajnie ,ze się spodobał Tobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Swiezo, mlodzienczo, wiosennie, wietrznie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Agabilku, może się zdziwisz (bo sama piszesz, że prezentacja tego makijażu taka przypadkowa...), ale dla mnie to Twoje najpiękniejsze dzieło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Aga,zawsze z zainteresowaniem ogladam Twoje makijaże,ale pisze po raz pierwszy,głownie dlatego ze wyjątkowo mi sie spodobał ten makijaż-jest taki delikatny,subtelny,ale jednocześnie nie nudny ani mdły to chyba przez ten śliczny połysk,lubie takie i prosze o wiecej fotek makijazy w takim klimacie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
okrutnica jakaś... |
![]()
Femme-my "stare gropy" musimy polubić taki makijaż
![]() Lazy-w takim razie będę kombinować w tym kierunku częściej ![]() madziunia ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2005-05-14 o 19:15 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dodaje ten makijaz do moich ulubionych.W takim makijazu wygladasz najpiekniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.