|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() koniec z piersią
kochane chce odstawic swojego 1,5 rocznego synka od piersi podzielcie sie zemna jak wam sie udało. Podobno są jakieś leki na zatrzymanie laktacji bo mam tyle pokarmu ze jak długo mu nie podaje piersi to bardzo mnie boli.
PROSZE O RADY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: koniec z piersią
Witam. Właśnie 2 miesiące temu odstawiłam od piersi moją 1.5 roczną córcię. Wiem, że są różne sposoby np raptownie z dnia na dzień, ale ja zrobiłam to bezboleśnie aczkolwiek wymagało to czasu. Po prostu podawałam pierś coraz żadziej najlepiej wtedy, gdy już mi nadmiar mleka doskwierał i na krótko. W ten sposób ograniczała się również "produkcja"
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Moją córke odstawiłam od piersi kiedy miała 20 miesięcy,niestety produkcja pokarmu była bardzo duza i musiałam iśc do ginekologa po leki zatrzymujące laktacje,i to pomogło.powodzenia
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
próbowac ograniczac karmienie poprzez zostawienie dziecka z tatą ,podawanie dorosłych pokarmów ,najlepeiej jejsc razem z dzieckiem przy stole na doroslych talerzach itd,ew. obandazowac piersi i powiedziec ,że sa chore i pan doktor zakazał, zajmowac dziecko czyms innym ,zmieniac temat .
na redukcje pokarmu potrzebe sa tabletki od ginekologa powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziekuje Bardzo Za Rady Zaczynam Od Dzis Ograniczac Podawanie Piersi I Udam Sie Do Ginekologa Po Leki. Jeszcze Raz Dziekuje : ))))))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.