|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
JOICO K-PAK stosował ktoś?
Dziewczyny mam pytanie stosował ktoś te kosmetyki JOICO K-PAK szampon oraz odżywkę? Ich zadaniem jest odbudowa włosów.
Pytam ponieważ mam ochotę na ich zakup z tym ,że zestaw na allegro kosztuje 150 zl to dla mnie nie mało... więc chciałabym wiedzieć czy te pieniądze nie zostaną wyrzucone w błoto.. Pozdrawiam i proszę o radę ![]() ps przepraszam jeśli taki wątek już był przeszukałam forum ale jako takiego wątku nie znalazłam tylko jakieś małe wzmianki na ten temat , opinie na kwc też przejrzałam ale to dla mnie mało ![]() Edytowane przez weCa Czas edycji: 2011-03-06 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: JOICO K-PAK stosował ktoś?
Jeżeli KWC to dla Ciebie mało, to wątpię, byś tutaj dowiedziała się więcej. Niepotrzebnie zakładasz wątek nowy, skoro mogłaś zadać to pytanie w wątku nt. regeneracji włosów lub w wątku o samych kosmetykach JOICO. Nie ma nic lepszego niż KWC i niczego ponad to, co jest w KWC się tutaj nie dowiesz.
Po to zostało właśnie stworzone KWC, żeby tam szukać informacji o kosmetykach. Polecam jeszcze raz wyszukiwarkę, bo widocznie niezbyt dokładnie szukałaś. Ja wpisałam w google hasła: "joico wizaz" i wyszło mi kilka ciekawych linków i wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.