Bułgaria Ok tours - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 20:15   #1
dayinparis
Przyczajenie

Bułgaria Ok tours

Hej , mam pytanie . Był ktoś może kiedykolwiek na obozie w Bułgarii z biura ok-tours ? Chciałabym się dowiedzieć jak organizacja, opiekunowie, czy jest luz czy raczej nie ? oraz jesli ktoś był w hotelu nikea - to czy fajny hotel czy nie ? Z gory dziekuje .
dayinparis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-12, 19:59   #2
karmeldoo
Rozeznanie

Dot.: Bułgaria Ok tours

OGÓLNIE hotelu nikea park nie polecam!
Hotel moze na pierwszy rzut oka moze wydaje sie ładny-basenik i inne bajery, ale tylko z pozory...
Sprzataczki wchodza ci do pokoju kiedy chca-nie patrza co robisz, (np, ubierasz sie) wlaza na chama i już, jedzenie jest poprostu NIEZJADLIWE ja z kolezankami jadalam tylko na miescie, basen niby jest, a jakby go nie bylo-mozna sie kompac tylko z opiekunem, kiedy zbierza sie cala grupa i to tylko w okreslonych godzinach, pod koniec turnusu kazdy musial zaplacic-czesto za cos czego nie zniszczyl/zgubil-w pokoju. Jedni pacili za zabrudzony recznik(ok.50L), inni za szklanke ktora "rzekomo" zginela
Hotel ma też fatalne polozenie- daleko od plazy, trzeba isc po stromych schodkach w gorze, do miasta moze byc nawet ladnych pare kiloskow.
Za to w miescie, super kluby!!!! Jednak w porównaniu do innych europejskich krajow juz nie tak cudne. Bulgarzy w przeciwienstwie do tego co niektorzy mysla sa raczej mili i przyjazni.
Kadra-zależy na kogo trafisz, nasza babka byla ok. ale kiedys kierowniczka nawrzeszczala na mnie ze bog wie jaki striptiz robie bo szlam w krotkich spodenkach i staniku od stroju z recznikiem do innych ludzi sie wykapac bo w naszym pokoju zepsul sie prysznic....

Jedyne co bylo bez zarzutu na obozie z ok tours to ekipa- jedzie chyba z 300 osob wiec latwo znalesc fajne towarzystwo.

Edytowane przez karmeldoo
Czas edycji: 2011-03-12 o 20:01
karmeldoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-14, 06:55   #3
dayinparis
Przyczajenie

@karmeldoo , a czy opiekunowie pozwalali na dużo ? tzn myślisz, że jak mam 15 lat, pozwolili by nam wychodzić wieczorem na miasto , dyskoteki , albo coś w tym stylu ?
dayinparis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-15, 19:25   #4
karmeldoo
Rozeznanie

ooo nie wiem jak na innych turnusach u nas nie mozna bylo nawet pomarzyc o samotnym wyjsciu gdzies poza hotel
*Na dyskoteki byly zorganizowane wyjscia, ja pamietam Bunkers bodajże i Malibu.
Z tego co wiem osoby do 16 lat wychodzily wczesniej ok 23-24, inni zostawali do 1-2
karmeldoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-21, 18:53   #5
szprochaaxd
Przyczajenie

ja bylam rok temu i jak na bulgarskie warunki to hotel nie jest taki zly chociaz myslalam ze bedzie lepszy, mimo plotek ktore czytalam kiedys sprzataczki nie kradna w pokojach, my na wierzchu zostawialysmy aparaty, pieniadze, telefony i nigdy nic nie ginelo a do tego codziennie nam sprzataly wiec naprawde bylam zadowolona jedynym minusem (w sumie zalezy dla kogo) bylo to ze bardzo wczesnie z imprez sie wychodzilo a w nocy opiekunowie na korytarzach mieli dyzury zebysmy z pokoi nie wychodzili :/
szprochaaxd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości