|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zrobic samemu korekte nosa
hej mam problem .. tzn kompleks .. ;/
mam nos jak dziewczyna na zdjeciu(ta usmiechnieta) .. i wydaje mi sie ze mam duzy nos ... ;/ mogli byscie szczerze mi powiedzcie czy jest duzy czy nie ? (ale szczerze ![]() ahaa no i nie podoba mi sie w moim nosie to ze patrzac na siebie w lustro (przodem) to moj nos wydaje mi sie taki nie prosty tzn przeszkadza mi ta "przekrodka" miedzy dziurkami z nosa ... wydaje mi sie ona taka podłuzna .. i zastanawiałam sie nad tym by ją "przyciąc" by nosek wydawał sie z przodu po prostu prosty ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
amor vincit omnia
|
Dot.: zrobic samemu korekte nosa
akurat nosek z tego drugiego (uśmiechniętego) zdjęcia jest ładny. nie za duży, nie za mały. całkiem zgrabny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jak to przyciąć sama????nie radziła bym nic kombinować najlepszym chirurgom to nie wychodzi czasem także dobrze radze zostaw swój nos w spokoju.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Cześć
wychodzi na to,że chodzi Ci o zkrócenie słupka nosa...jest to możliwe ja miałam przy korekcie swojego nosa skracany słupek bo też miałam taki 'zwisający haczyk'teraz mam jeszcze gips ale widzę już że jest bardzo ładnie zrobiony i dużo krotszy...Możesz to zrobić-korekta części chrzęstnej więc taniej nizcałkowita.Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
To na prawdę nie są rzeczy które można zrobić "samemu"...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
pomijam, ze dosc glupi pomysl
![]() ale nie dalabys rady z bolu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.