|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Drobny problem z...
wami moje drogie panie, które tutaj się uzdielacie. Muszę przyznac, ze długo zastanawiałam się nad tym, czy zarejestrowac się w tym środowisku bab, bo wiadomo, że baby są po✂✂✂ane i niestety w waszym przypadku równiez to się sprawdziło.
Myślałam, że to forum cos mi da, ze bedzie tutaj fajnie, natomiast po 2 dniach jestem już znudzona i wszystko jest rozpracowane - jesteście wszystkie jednopłaszczyznowe - jedne do rany przyłóż, drugie - och co to nie ja mam ponad 1000 postów, więc mogę pierrrrrrdolic sobie do woli i pieprzyc głupoty, a także obrażac innych. WSPÓŁCZUJĘ BRAKU MÓZGU. dzielicie się tylko na takie dwie kategorie i smieszne jesteście, tym bardziej że te najbardziej zjadliwe mają w opisach koffam misiaczka, daty ślubu, czy ilosc zrzuconych kilogramów, bez jaj, ale czy kogokolwiek to interesuje? Albo linki waszych facetów w opisach? przypominacie mi tym niewyżyte nastolatki w wieku 13 lat, co sikaja i piszczą na widok chłopaka. Nie chce mi się przebywac w różowym towarzystwie tipsiar i wierzenia, ze ojej mój[/COLOR][/COLOR] uKoffAny ToMnIeNIgDyNieZdRadZi, a jak ktoś twierdzi inaczej, to od razu NA PAL!Albo JAK NIE UMIESZ ODSIEWAC PLEWU TO TWOJ PROBLEM. błagam, jedyne co takim osobom życzę, to to by się nigdy o tym nie przekonały, że ślepo wierzą w swoich mIssIaCzKóWWspółczuję tak za✂✂✂iscie wielkiego zaufania jakim ich obdarzacie, oby zadna z was sie na tym ni eprzejechała, powodzenia! ![]() Dodatkowo nie lubię przebywac z debilkami oraz osobami, które zakładają tak idiotyczne tematy, np ojej uprawiałam seks z facetem, mam 17 lat i czy jak nie uzyłam gumki moge zajsc w ciążę? Czy to jak dokładni eopisujecie swoj seks oralny czy analny. Moim zdaniem powinnyście się ogarnąc, ale wy widocznie uwielbiacie bycie mentalnie różowymi 13letnimi ekshibicjonistkami i podnieca was zwierzanie się z każdego waszego seksualnego szczególiku związanego z waszymi facetami. btw, to świadczy o kompleksach. Jeszcze tak beznadziejnych bab, które nie mają innego życia poza tym forum i podniecają się niektóre tym, jak dopie*dolą innej w wypowiedzi, to nie spotkałam ![]() Różowe tipsiaro-blachary - taka jest wasza mentalnosc i nie zmieni tego wiek, jaki macie, bo po prostu większosc z was jest żałosna i śmiac mi się z was chce. Checie byc ĄĘ ale cos wam nie wychodzi. Uważacie się za guru wszystkiego i wyrocznie, w waszych postach wylewa się szambo, które śmierdzi tak, że każdego odrzuci, a niektóre wasze zjadliwe posty świadczą o tym, że niektóre z was cały czas mają PSM(współczuję waszymMiSiAczKoM) i kij w odbycie, a zamiast mózgu galaretkę. Życzę dalszego miłego przebywania w swoim śmierdzącym towarzystwie oraz robienia sobie kółka adoracji maryjnego. Więszkosc z was jest po prostu po*ebana i popie*dolona oraz śmieszna i żałosna. ![]() ![]() Najlepsza jest farmaceutka, która po prostu mnie dobija, mam nadzieję że nie sprzedajesz w moim miescie. ps jest tutaj kilka w miarę normalnych osób, ale jest ich bardoz mało, bo większosc to różowa pierdoolencja , która wyżej sra, niż duuupe ma ![]() ![]() p.p.s. I tak nie przeczytam tego co do mnie po tym napiszecie, bo mam to w głębokim poważaniu, nie czytam opinii i zdań debilów oraz się nimi nie otaczam. Żyjcie dalej w waszej po*ebanej śwaidomości, że jesteście najfajniejsze, najpiękniejsze i w ogóle całe naj a wszyscy inni, którzy mają inne zdanie niż wasze TO ZŁO SZATAN I POTĘPIENIE WIECZNE. ŻAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAALLLL proszę o skasowanie mojego konta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobny problem z...
Cytat:
A juz cie miałam zapytać kim jesteś bo nie kojarzyłam cie wcześniej ale po twoich odpowiedziach wiedziałam ,że jest cos z toba nie halo ![]() żegnam ![]() ps. nie bede tego zgłaszac co by i inne "gópie" baby mogły się pośmiać. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-03-24 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie komentujmy tego.
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ale się naśmiałam!
![]() ![]()
#5 |
Raczkowanie
|
A ja złgosiłam hihihihi
![]()
#6 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
cham = ban
żegnam kont nie usuwamy a spocony post zostawimy dla potomności... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.