![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię minerałki, palety z cieniami i inne różnościNIEAKTUALNY Perfumy: -Bali Bliss z Avonu mgiełka do ciała z błyszczącymi drobinkami - pryśnięta dwa razy -Be Sensual z Avonu - zostało ok. 1/2 butelki -Neonatura Yves Rocher - ubytek ok 50% -Naturelle z Yves Rocher raz użyte - nietrafiony prezent Kolorówka niemineralna tu zdjęcie : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=26124990&p ostcount=38-60 SEC Ultra Diamant Astor kolor czerwony 15- użyty 3 razy -Joko Virtual kolor szaro srebrny - nieużywany, dostałam jako gratis -Fabila zestaw do francuskiego manikiure biały + różowy opalizujący - biały nowy i nieużywany, różowy raz maźnięty -Gosh kompakt w kolorze Beige 2 - nowy, dotknięty w celu sprawdzeniu koloru -Rimmel Cool Matte 16h w kolorze Natural Beige 400 - zużycie max. 20% - dla mnie za ciemny -Revlon New Complexion w kolorze Cameo Beige 03 - nowy, otworzony tylko po to, by sprawdzić kolor -Podkład w sztyfcie firmy Avon w kolorze Medium Beige - nowy, zużycie max 10% -Perełki rozświetlające pomieszane w jednym opakowaniu z perełkami brązującymi Avon - użyte kilka razy -Double Wear Estee Lauder miniaturka 2,8 ml - użyta max 2 razy -Super Extend Avon - nowy użyty max 2 razy-na obudowie ślady ząbków ![]() -Utrwalacz koloru pomadki Sally Hansen - ubytek 50% -Błyszczyk Virtual jasnobrązowy - nowy raz użyty -Avon Glazewear Sparkle mleczny z drobinkami - raz użyty -Pomadka w płynie Virtual Joko w kolorze różowo-brązowym - raz użyta -Ruby Rose paleta 48 kolorów z lusterkiem - używana, (stan widoczny na zdjeciu) białego nie ma prawie wcale, niektóre kolory użyte tylko raz -Palety z cieniami mineralnymi wypiekanymi (Joko, Pupa, Bell) tu zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=26061810&p ostcount=31 pozostały palety ze zdjęć 2,3,4 -Podwójna kredka z Oriflame w kolorze Elektric Purple - zużycie ok. 60% -Podwójna kredka z Oriflame w kolorze Blue Lagoon - zużycie ok. 60% -Kredka Deep Turquise Avon - zużycie max. 20% -Podwójna kredka z Oriflame w kolorze Tom&Jerry - zużycie ok. 60% -Niebieska kredka z Oriflame -SuperShock w kolorze Vivid - użyty max 2 razy tu zdjęcie : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=26124990&p ostcount=38-Precision Glimmer Creme w kolorze Rich Purple - zużycie do 20% -Precision Glimmer Creme w kolorze Burnished Cooper - zużycie do 20% -Color Trend w kolorze Look At Me - zużycie do 20% -Color Trend Roll'n'Glow Avon (opakowanie podobne do travel size EDM) fiolet - zużycie do 20% -Virtual Crazy Diamonds w kolorze różowym- użyty może raz-Color Trend Roll'n'Glow Avon (opakowanie podobne do travel size EDM)zielony - zużycie do 20% tu zdjęcie : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=26124990&p ostcount=38 -Avon Precision Glimmer w kolorze zielonym - zużycie do 50% -Avon Precision Glimmer w kolorze beżowym - zużycie do 50% -Avon Precision Glimmer w kolorze turkusowym - zużycie do 50% -Avon Prefect Wear w kolorze miedzianym -Podwójny cień Yves Rocher zieleń miętowa+brąz - użyty 3-4 razy tu zdjęcie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=26125032&p ostcount=40 -Poczwórny cień Bell Fashion Colour kolor 404 - użyty 3-4 razy - lekko uszkodzony (patrz zdjęcie) -Poczwórny cień Bell Fashion Colour kolor 406 - użyty 3-4 razy- lekko uszkodzony (patrz zdjęcie) tu zdjęcie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=26061810&p ostcount=31 - Niebieski cień z Sephory - użyty max 3 razy -Puder rozświetlający Wet'n'Wild - użyty raz - Cienie avon czarno-biale - użyte kilka razy - Cienie avon jasno i ciemnofioletowe - użyte kilka razy -Cienie avon oliwkowe (2 na trzecim zdjęciu) - użyte tylko raz - Cienie avon zielone (1 na trzecim zdjęciu) - użyte kilka razy -Cienie jasnofioletowe Bourjois (3 na trzecim zdjęciu) zużycie ok 20% Kosmetyki do włosów: -Spraj nabłyszczający do włosów z firmy avon, użyty kilka razy, mam go od października 2010 a nigdzie nie mogę znaleść daty przydatności Balsamy do ciała: -Balsam do ciała jabłko i wiciokrzew Avon - ubytek max 20% Różności: -Ceramiczny zestaw do masażu avon - nowy nie używany -Pędzelek Sephora Professional Flat Liner użyty kilka razy ale czysty i nie zniszczony Minerałki: tu zdjęcie : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=26124990&p ostcount=38-podkład mineralny Yves Rocher w kolorze 200 Teint Claire - użyty max 2 razy (dla mnie za różowy) -Cień Bare Nature L'Oreal w kolorze khaki- ubytek ok 10% -Eyeliner Bare Nature L'Oreal w kolorze brązowym- ubytek ok 10% -Podkład EDM Sweet Almond sampel 1g - raz maźniety -Odsypka cienia EDM I'm Keeping Your CD's w plastikowej fiolce 1g -Puder rozświetlający EDM Viki's Radiant Creation sampel 1g - raz użyty -Cień EDM Bedtime Story sampel 1g - raz użyty -Odsypka cienia EDM Pressed Olive w plastikowej fiolce 1g -Odsypka cienia EDM Volcano Blossom w plastikowej fiolce 1g -Pigmenty mineralne zakupione na allegro - nie pamietam firmy : i tu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=26125032&p ostcount=40 -Bigi EDM z których mogę zrobić spore odsypki:-podkład Light (intensive z LL) -podkład Olive Fair (intensive z LL) -podkład Beige Neutral (glo z LL) -rozświetlacz Viki Radiant Creation -puder Finishing Dust -róż Sand Cherry Dwułyżeczkowe sample z Sweetscents: -podkładu 12 th Street -podkładu Oriental Ivory -podkładu Lt. Beige -Duże odsypki, nawet do 1/2 całego opakowania:-Lily Lolo Pixie Sparkle -EDM I'M Keeping Your CD's -EDM Pressed Olive EDM cień Freckles EDM cień Weeping Willow EDM cień Sunset Voyage EDM cień Silver Spoon EDM cień Curry EDM cień Greeting Card EDM cień 3-Day Weekend EDM cień Cotton Tale EDM cień Hipster Hippo EDM cień Feather My Hair EDM cień Tuesday Night Fever EDM cień Bubble Tea EDM cień Prettier in Pink EDM cień Abbies Bird EDM róż New Shoes. EDM puder Kaolin Powder Sunlight EDM puder Pearl Beige. EDM podkład Olive Medium matte bez LL - Mała odsypka EDM Samba Lessons -mała odsypka cienia Taupe z Lumiere (średni brąz z nutka fioletu i ze srebrnym połyskiem) -mała odsypka cienia Mint Choc Chip z Lumiere (czekoladowy brąz z zielonymi drobinkami) - Cały cień AWGM w kolorze Placid - raz użyty (nie mój kolor) -Masełko brązujące Lush do ciemnej skory - połówka serduszka (na zdjeciu całe) - Sample podkładów Meow z wymianki, użyte do testów paskowych:1 - Sleek Charteux (Flawless Feline) 2 - Frisky Charteux (Flawless Feline) 4 - Fierce Charteux (Purrrfect Puss) 2 - Frisky Siamese (Flawless Feline) - Próbka podkładu AWGM w kolorze Faith 4.2 - raz użyta do testów paskowych - Sampel podkładu Sweetscents w kolorze Sheer Tinted Veil - raz użyty do testów paskowych (z wymianki) - Sampel podkladu Lucy Minerals Pale Olive raz użyty do testów paskowych - Sampel podkladu Lucy Minerals Pale Olive raz użyty do testów paskowych - Odsypki cieni Lilly Lolo:
Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-05-29 o 01:49 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię minerałki, palety z cieniami i inne różności
cos u mnie za:
Neonatura Yves Rocher - ubytek ok 50% Naturelle z Yves Rocher raz użyte - nietrafiony prezent Perfumetka Eternal Magic z Avonu nowa, nieużywana Revlon New Complexion03 w kolorze Cameo Beige - nowy, otworzony tylko po to, by sprawdzić kolor Podkład w sztyfcie firmy Avon w kolorze Medium Beige - nowy, zużycie max 10% Perełki rozświetlające pomieszane w jednym opakowaniu z perełkami brązującymi Avon - użyte kilka razy ?
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
N0-Scar krem z masy perłowej próbka 5 ml nieotworzona z plombą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Neonatura Yves Rocher - ubytek ok 50% Naturelle z Yves Rocher raz użyte - nietrafiony prezent N0-Scar krem z masy perłowej próbka 5 ml nieotworzona z plombą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś z
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Paletka magnetyczna z cieniami Inglot - mozna numerki ?
odpisz u mnie ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
Cień EDM Freckless sampel 1g - raz użyty Odsypka cienia EDM Rock Anthem w plastikowej fiolce 1g Odsypka cienia EDM Samba Lessons w plastikowej fiolce 1g Odsypka cienia EDM Anna Karenina w plastikowej fiolce 1g Proszę, odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
cos za Paletka magnetyczna z cieniami Inglot - zdjęcie
Paleta z cieniami mineralnymi wypiekanymi (Joko, Pupa, Bell) zdjęcie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Clinique High Definition Lashes miniaturka 4 ml - użytka tylko raz
Ilusionist Estee Lauder miniaturka 4 ml - użyta max 2 razy Hypnose Drama Lancome zakupiony w grudniu 2010 w Sephorze - użyty max 2 razy Coś u mnie za powyższe?? Link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wymienione:
- Little Black Dress z Avonu mgiełka zapachowa do ciała (Aneta12182) - N0-Scar krem z masy perłowej próbka 5 ml nieotworzona z plombą (Aneta12182) - Miniaturka jakiegosś błyszczyka w kolorze miedzianym (Aneta12182) - Korektor EDM Morning sampel 1 g - raz użyty (Aneta12182) - 2 - Frisky Mau (Flawless Feline) (Aneta12182) - 2 - Frisky Abyssinian (Pampreed Puss) (Aneta12182) -odsypka pudru Hide a Pore Medium (Aneta12182) -EDM cień Art Girl (ol_) -EDM Rock Anthem (ol_)- Paletka magnetyczna z cieniami Inglot (ol_) - Pigmenty mineralne zakupione na allegro - nie pamietam firmy w kolorze fiolet - C (ol_) - Sephora piękny beż ze srebrnymi drobinkami z kolekcji grudniowej (ol_) - Palety z cieniami mineralnymi wypiekanymi (Joko, Pupa, Bell) paletka mała mineralna zdjęcie 1+ paletka ze zdjęcia 5 (ol_) - Clinique High Definition Lashes miniaturka 4 ml (virtual_reality) - Ilusionist Estee Lauder miniaturka 4 ml (virtual_reality) - Rozświetlacz Wet Sand EDM(virtual_reality) -Silk Naturals cień Chuckle Head (Fiolka85) - Odsypka EDM cień Anna Karenina (Fiolka85)- Odsypka EDM cień Taj Mahal (Fiolka85) - Odsypka EDM cień Starry Eyed (Fiolka85) - Odsypka EDM cień Monsoon (Fiolka85) - Odsypka EDM cień Room Addition (Fiolka85) - Odsypka EDM cień Good China (Fiolka85) - Odsypka EDM cień Snow Flakes (Fiolka85) - Odsypka EDM cień Wish You Were Here (Fiolka85) - Odsypka EDM cień Volcano Blossom (Fiolka85) - Color Trend Roll'n'Glow Avon biały (Fiolka85) - Drewniana szczotka do włosów Yves Rocher (braworka) - Oliwkowy prasowany cień (lilianatoja2)- Mirage z Oriflame próbka 4 ml (braworka) - Perfumetka Eternal Magic z Avonu (braworka) - Koraliki (braworka) - Hypnose Drama Lancome (lilianatoja2)
- Cień EDM Freckless sampel 1g - raz użyty (lhunfeniel) - Odsypka cienia EDM Rock Anthem w plastikowej fiolce 1g(lhunfeniel) - Odsypka cienia EDM Samba Lessons w plastikowej fiolce 1g (lhunfeniel) - Odsypka cienia EDM Anna Karenina w plastikowej fiolce 1g (lhunfeniel) Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-05-07 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Mam dużo odsypek i próbek różów, cieni mam mało, same odsypki. Mam kilka dużych sampli różów Signature Minerals, próbki Lumiere (Wild roses, Spiced Apple), ciemnych podkładów (jedynie fair medium EDM sampel 1g, może byłabyś nim zainteresowana?) nie mam bo jestem bardzo blada
![]() ![]() ![]() Podkład, Pure Lux jest dość ciemny z żółtymi podtonami, mam odsypkę 1g. Edytowane przez lhunfeniel Czas edycji: 2011-03-29 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Niestety nic u Ciebie nie znalazłam. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Masz może coś jeszcze? ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
1) Everyday Minerals - Medium bronzer |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mirage z Oriflame próbka 4 ml w orginalnym kartoniku cała
Drewniana szczotka do włosów Yves Rocher - nowa w folijce, nieuzywana Perfumetka Eternal Magic z Avonu nowa, nieużywana ?
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
domyslam sie bo juz w watku pusto mam
![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
A u mnie popatrzyłaś za ten tusz ???
![]() Też mam sporo cienie poza wątkiem i mogę zrobić odsypi różu Lily Lolo "Doll Face" lub Meow "Infatuation" ![]() Edytowane przez lilianatoja2 Czas edycji: 2011-03-29 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam też fajnego różu mineralnego. Mam sporo cieni mineralnych z których mogę porobić odsypki. Interesują mnie też fajne ubranka dla rocznej, drobnej dziewczynki. Zawsze można mnie też kusić perfumkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1)Podkład Pure Lux odsypka 1 g za cień EDM Freckless sampel 1g 2)Odsypkę różu Lumiere Spiced Apple za odsypkę cienia EDM Rock Anthem w plastikowej fiolce 1g 3) Odsypkę różu Blusche Pink Crystal za odsypkę cienia EDM Samba Lessons w plastikowej fiolce 1g 4) Odsypkę Sheer Tinted Veil ze Sweetscents za odsypkę cienia EDM Anna Karenina w plastikowej fiolce 1g Gratis dorzucę odsypkę jakiegoś cienia, tylko powiedz w jakim kolorze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
1)Ceramiczny zestaw do masażu avon - nowy nie używany
Kochana jak to wygląda?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) Róż Bollywood EDM 2) Cień EDM Live Justin Live (fiolet) 3) Odsypka różu Tea Time 4) Odsypka różu Soft Bronzer I tyle, chyba że jeszcze coś masz poza wątkiem ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
1) Meow -purfect puss 4 fierce chartreux 2)Meow -purfect puss 3 naughty siamese 3) SWEETSCENTS - perfectly tan 4) Cienie Meow- midnight feast; nabau; eshopping, funky dance ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
A masz moze jakieś ciemnejsze podkłady- poza EDM, bo ten mnie ostatnio podrażnia. Pilnie poszukuję pudru z Lucy (Lucy Light Finishing Powder, Oil Control Finishing Powder with Silica lub Oil Control Finishing Powder with Calcium Carbonate). Interesują mnie też fajne ubranka dla rocznej, drobnej dziewczynki. Zawsze można mnie też kusić perfumkami ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Swojego jeszcze nie otwierałam, ale zaraz poszukam zdjęcia. Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-03-29 o 23:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Nie moje kolorki, wolę się raczej w pomarańczach i brązach.
To te róże EDM są własnie coś w ten deseń Cienie brązowe i w tym tonie też mam - z Meow, Sweet, AwGM A masz moze jakieś ciemnejsze podkłady- poza EDM, bo ten mnie ostatnio podrażnia. Podkładów ciemnych niestety nie posiadam :-( Pilnie poszukuję pudru z Lucy (Lucy Light Finishing Powder, Oil Control Finishing Powder with Silica lub Oil Control Finishing Powder with Calcium Carbonate). Wczoraj zamówiłam 3 próbki Lucy Light Finishing Powder - mogę Ci odstąpić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hajka!!
Ja bylabym skłonna wymienić sie za pół różu Róż Bollywood EDM, cały Cień EDM Live Justin Live (fiolet) I mogą być wieksze odsypki: różu Tea Time i różu Soft Bronzer. poza wątkiem mam ciemne podkłady EDM - choć nie wiem jak bardzo ciemne cie interesują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam innego podkładu (Lucy, Lumiere, Lily Lolo, Meow, Joppa, Silk Naturals, LaurEss, AWGM), jak najbardziej zbliżonego kolorystycznie do Beige Neutral (matte) z EDM, bo ten był dla mnie idealny lub nieco ciemniejszego (na lato). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mogę coś jeszcze dołożyć za te tusze ![]() ![]() Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2011-03-30 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.