|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: spring summer u ADMIRABLE Zara Stradivarius New Look Mizensa!!!
1. Baleriny nowe rozmiar 38, są beżowe, na zdjęciu kolor jest przekłamany. Długość wkładki 24,5cm, najchętniej za inne buty nie ma
2. Baleriny rozmiar 38, ale to bardziej 37 (na mnie za ciasne), miałam je na nogach przez pół godziny, w idealnym stanie. 3. Tunika, rozmiar 36-38, stan idealny 4. Kurtka Stradivarius 36, stan idealny 5.Spodenki rozmiar XS/S, kolor pudrowy róż 6.Bluzka Bershka, rozm M 7. Sukienka nowa, rozmiar S, ale na XS też będzie pasować - najchętniej za sandałki letnie 38 lub sukienkę letnią - nie ma Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-20 o 10:37 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1. Kopertówka, raz użyta, stan idealny.
3. Oliwkowa, mieści A4, stan bardzo dobry. 4. Sukienka H&M, romiar 34, elegancka, w sam raz na maturę itp najchętniej na jakąś inną designers at debenhams strój kąpielowy rozmiar 36 nowy - jest jeszcze zabezpieczony tylko za coś extra trencz, rozmiar 36, stan idealny Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-13 o 08:28 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Spódniczka Stradivarius, rozmiar 34, stan idealny. Bluza Bershka rozmiar M, stan idealny - zdjęcie zapożyczone z bloga daisyline Platformy 39 reserved bluzka 34 reserved (ma kilka zaciągnieć) ale i tak oddam tylko za coś super, bo kosztowała 120 zł sukienka dzianinowa new look 34 spódniczka reserved 36, czarna, zdjęcie rozjaśnione Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-13 o 08:27 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa tuba s, ma maleńką plamkę
nowa sukienka top shop, 36 tylko za inną ukienkę lub buciki ![]() japonki, nowe, beżowe, rozmiar 39 - kolor taki jak na pierwszym zdjęciu, podeszwa taka jak na drugim (bez tej naklejki z pierwszego) Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-24 o 10:57 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
2.Czarna bluzka z beżową koronką na rękawach, rozmiar z metki 40, ale na 36 też pasuje. Stan bardzo dobry, ma krzywy szef. nie ma 3. Bluzka w paski Amisu, rozmiar 36, stan bardzo dobry. sukienka h&m 38 najchętniej za inną tylko raz założona Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-24 o 10:59 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1. Marynarska sukienka / tunika, rozmiar 38, stan bardzo dobry. nie ma Kosmetyki: Podkład Revlon, zostało 85%, kolor Natural Tan Podkład Bourjois, ok 50% kolor jaśniutki Podkład Synerge,, kolor Sand Bronzer Bourjois, kolor 11, ok 90% rozświetlacz Maybelline, ok 50% - kreauturkka Cienie Avon Cień L'oreal Woda perfumowana Dazzling Grace Oriflame ubytek kilku psików, mam do niej pudełko Połączenie nutki tropikalnej mandarynki z sercem kobiecości – kwiatem białej magnolii i dotykiem ciepłej, delikatnej paczuli pozwoli Ci się przenieść w świat relaksu. Buteleczka z odkręcaną pompką pozwala w przyszłości na uzupełnianie zawartości. Chętnie za inną wodę perfumowaną - avon lub oriflame Cienie Estee Lauder Signature- Silky Eyeshadow Duo, 01 Mocha, jasny cień tylko maźnięty w celu wypróbowania koloru, ciemnieszy cień zużycie ok 20 %, bez aplikatora bo gdzieś zgubiłam cienie kosztują ok 125 zł, nie oddam łatwo Elizabeth Arden Grass Blue 100 ml, raz psiknięte, mam kartonik Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-20 o 10:37 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. Bluzka new look, rozmiar 36 - 38, marszczenia na brzuchu, lekkie ślady użytkowania. 2. Pudrowo różowa tunika, rozmiar uniwersalny, stan bardzo dobry. 3. Marynarska bluzeczka w paski, stan bardzo dobry, rozmiar Xs/S 4. Bluzka w kratkę, rozmiar XS/S, stan idealny. 5. Bluzka w paski na ramiączkach, rozmiar XS/S, stan idealny. 6. T-shirt, rozmiar S/M, stan bardzo dobry Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-04-04 o 09:41 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1. Sukienka dzianinowa, new look, rozmiar 36/38, stan bardzo dobry. 3. Dzianinowy nietoperz, rozmiar uniwersalny, stan bardzo dobry. 4. Biały kardigan H&M, rozmiar z metki 32, pasuje też na XS/S. 5. Czarny, prosty kardigan, rozmiar 36, lekkie ślady użytkowania. 6. Czerwony kardiga, rozmiar 36, stan bardzo dobry. 8. Sweterek kopertowy H&M, rozmiar 36, stan bardzo dobry. 9. Sewterek z guziczkami w kształcie serduszek, rozmiar z metki 40, ale pasuje też na 36/38, stan idealny. Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-05-16 o 22:07 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
[/COLOR]Bluzeczka Fishbone- miałąm na sobie może dwa rzy
rozmiar S/m[/B]
Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-04-22 o 20:54 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Spódniczka Bershka- jak nowa rozmiar M
kamizelka denim co s/m Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-05-08 o 08:21 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna sukienak, rozmiar S, stan idealny
Zielona sukienka Top Shop, rozmiar 38 ale na 36 też pasuje Szary płaszczyk, rozmiar 36, z dobrej jakości materiału (kosztował 150 zł) Parka Stradivarius, kupiona zeszłej wiosny za 169 zł, miałam kilka razy na sobie ale wolę bardziej eleganckie ciuszki ![]() Kardigan, Miss Selfirdge, rozmiar M/L piękne guziczki Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-05-08 o 08:28 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Tunika Floral New Look, pasuje na S/M
Biustonosz 36A Florence Fred Majtki S M miałm raz na sobie majteczki rozmiar z metki 14 ale jest zdecydowanie zawyżony wypada na S lub M v Biustonosz 34 C 75 C Secrect Posessions Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-05-08 o 08:29 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Biała marynarka, rozmiar 36
Bluzka Reserved, rozmiar 36 Biała spódnica, rozmiar 36 Tshirt Bershka nowy, rozmiar 38 Bikini H&Mgóra rozmiar 36, dół rozmiar 34 Spódniczka H&Mrozmiar 36 Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-04-30 o 13:00 |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
3. Trampki atmosphere, rozmiar 39 ale będą dobre na 38
4. Bluzeczka Fishbone rozmiar 34/36 6. Tunika New Yorker, rozmiar 36 [COLOR="Silver"]5. Czrana tuniko sukienka z pagonami, rozmiar 38/40 na mnie neistety za duża a jest prześliczna Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-24 o 11:02 |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
2. Spodnie House, rozmiar 28/32, miałam tylko raz na sobie
3. Tshirt House, rozmiar S/m, miałam raz na sobie Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-16 o 22:18 |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Tuniko sukienka House, XS nowa bez metki
Bokserka Cubus XS, miałam raz na sobie nie ma Nowa bokserka Pull and Bear M nie ma Sukienka M najchętniej za inną ![]() Sukienka Top SHop, w najmodniejszym kolorze, miałam raz na sobie- każdy się zachwycał nią ![]() Płaszczyk Bershka M, był podwinięty ok 10 cm bo od dołu mi się troszkę przypalił od żelazka
Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-20 o 09:48 |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
3. SUkienka w groszki, rozmiar 38
zielona tunika 36 38 nie ma czerwona tunika 36 38 nie ma Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-16 o 22:21 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.