![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
stosowanie oliwki do ciała
Z góry przepraszam jesli napisałem w nie to miejsce co trzeba:
Mam pare pytan do stosowania oliwki do ciała. Chodzi o wysmarowanie oliwka ciała kobiety (Johnson`s baby). Dlatego w tej kwesti mam pare pytan: 1. czy oliwka (Johnson`s baby) moze byc stosowana do wysmarowania okolic miejsc intymnych?? czy moze sa jakiej przeciwskazania, zeby miec intymnych nie smarowac? 3. czy oliwka moze dostać sie do srodka miejsca intymnego nie powodujac zadnych skutkow ubocznych typu uczelenie albo cos innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Myślę że nie ma żadnych przeciwskazań do używania oliwki w miejscach intymnych.A poza tym to jest ona przeznaczona też dla dzieci i niemowląt więc tym bardziej nie powinna uczulać. A z tego co wiem to na butelce pisze że można też zmywać nią makijaż a oczka to dopiero są delikatne i wrazliwe..
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: stosowanie oliwki do ciała
ja rowniez uzywalam oliwki do zmywania makijazu ale tej bambino i nic a nic sie nei dzialo skora byla nawet bardziej gladka i nawilzona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja tez uzywam oliwki. najbardziej lubię mieszać ją z balsamem i smarowac sie taką miksturą na noc
![]() czasami tez uzywam po depilacji bikinii. ale trzeba z tym uważać jeśli ktoś od razu po depilacji wsklakuje do lóżka , niekoniecznie sam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a mam jeszcze jedno takie pytanie: czy zdarzylo sie wam ze wasz partner jako gra wstepna uzyl oliwki i nasmarowal wasze cale ciako albo czesc cialko???? mozecie powiedziec jakie czesci cialka lubicie miec w oliwce....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nic nie bedzie, jak oliwka dostanie sie do miejsca intymnego
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Do masazu najlepsza oliwka ale do innych celow najlepiej kupic jakis zel nawilzający ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
polecisz jakis zel nawilzajacy do tych spraw a raczej narzadow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Z własnego doswiadczenia nic ale słyszałam o tym zelu http://www.emo.pl/polish/intimel.html kosztuje ok.10zl wiec chyba mozna zaryzykowac
![]() Pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ja osobiscie od 2 lat stosuje do ciala oliwke i jestem zachwycona ,nie uzywam innych rzeczy ,czasami krem nivea soft ,ale to jest dla mnie po prostu male cudo
![]()
The greatest glory in living lies not in never failing, but rising every time we fall! Wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia... Dzięki bezgranicznej mocy mojej podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych Wytrwać w dążeniu do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a czym innym (najlepiej waszym zdaniem Panie) można wysmarować ciałko wasze, żeby efekt był podobny do oliwki czyli sliskie ciałko, polecicie jakis inny preparat? jesli tak to prosiłbym o nazwe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Oliwka to mój najlepszy i jedyny sposób na gładkie ciało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
![]()
ja uzywam oliwki w zelu jest calkie niezla!ale jezeli sie spieszysz i potem szybko wychodzisz to nie polecam bo musi wsiaknac i moze porobic tluste plamy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
mi sie raczej nigdzie nie spieszy, pytam dlatego bo chce do gry wstepnej ja uzyc
![]() Jesli chodzi o aromateratyczne olejki do ciała - to jakie konkretnie chodzi?? bo w tej kwesti jestem troszke zieloniutki..no i czy mozna je dostac w normalnych sklepach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Nie lubie tego uczucia zapchanych porow po parafinie - polecam nierafinowany olej slonecznikowy (tak tak! ale raczej taki ze sklepu ze zdrowa zywnoscia niz z delikatesow) zmieszany pol na pol z olejem z jojoby (jest do kupienia w sklepach, ktore prowadza kosmetyki od Polleny Aromy lub Primavery) i kilkoma kroplami ulubionego olejku eterycznego (lubie yalng-ylang, ma tez dzialanie lekko erotyzujace). Stosowac tak jak oliwke - czyli na jeszcze mokre cialo. Zastosuj a zobaczysz roznice!!!! (w dzialaniu nieerotycznym
![]() O olejkach zobacz na stronie glownej W, po lewej stronie jest dzial aromaterapia. Ja swoje kupuje w tzw.sklepie ze zdrowa zywnoscia. Edytowane przez Sylwiasta Czas edycji: 2005-05-21 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
hmm tylko mi nie chodzi o taki miksture do twarzy czy cos w tym stylu, mi chodzi o taki olejek albo cos w tym stylu co jednoczesnie super natluszcza skore (chyba tak sie mowi) co powoduje ze cialko kobiety jest bardzo sliskie a zarazem ladnie pachnie no i oczywiscie jest zdrowe dla skory kobiety, chodzi mi oto ze jak dostanie sie troche nie tam gdzie trzeba (chyba wiadomo o co chodzi) to nie wystapia jakies problemu,zapalenia itd....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hmm a gdzie jest ten dzial aromaterapia bo ja jakos go nie widze...moglabys podac mi linka doniej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze uzywalam olejek Penathen (w polsce Johnsons&Johnsons), wybieralam ten z zapachem, bo bezzapachowy przypominal mi tran ![]() Uzywalam do masazu i do nawilzania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
dzieki za rady i pomoc. czy na tym forum tutaj mozna spytac was o pare spraw intymnych dotyczacych wspolnych nocy sam na sam ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
kto pyta nie bładzi. więc pytaj....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
no ok wiec pytam..ale zeby nie bylo ze nie pytalem czy mozna
![]() Mam dwa pytania do was. 1. mam czesto ochote kochac sie ze swoja dziewczyna (jestesmy razem ponad 9 miesiecy), często czyli dokladniej mowiąc mam potrzebe i ochote co 2-3 dni. NIestety moja partnerka ma ochote o wiele zadziej raz na dwa tygodnie. Czy to ze ja mam ochote sie z nia kochac tak czesto oznacza to ze jestem zboczony????? 2. czy to ze prosze swoja partnerke o ubranie tylko dla mnie (jak jestesmi sami w domku) oczywiscie nie zawsze, seksi skapa bielizne, ponczochy, obcisla miniowke i buciki na obcasie. oznaczac moze ze jestem zboczony???? prosze o powazne podejscie do tej sprawy z gory dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Oleje roślinne tłoczone na zimno posiadaja właściwości p[ielęgnacyjne, zawierają witaminę E, fosfolipidy, fitoncydy i NKKT9niezbędne nienasycone kwasy ntłuszczowe). Mozna je dobrać do odpowiedniej cery a zmieszane z olejkami eterycznymi mogą być cudownym dodatkiem czy to pielęgnacyjnym czy też wspaniałym środkiem do masażu i nie tylko. Jeżeli już mowa o oliwce do higieny intymnej to takowa można na ryku dostac i to z olejkiem ylan-ylang(pollena aroma). Naturalne oliwki bardzo dobrze wchłaniają sie w ciało nie czopuję porów i skóra oddycha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
hmmm oliwka z olejkiem ylan-ylang(pollena aroma), nazywa sie pollena aroma ten produkt czy jak???? bo nie bardzo wiem jak szukac tego...cuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
no to w koncu co polecasz oliwke czy olejek bo ja juz sie pogubilem.....i jak sie to nazywa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Polecam Tobie oliwkę higieny intyej z olejkie ylang-ylang firmy pollena aroma. Olejek ylangowy na wyspach bali uważany jest za afrodyzjak a jego zapach to praktycznie gotowy perfum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A Twoja dziewczyna sie skarzyla? Dlaczego myslisz ze jak masz oczote na seks lub napatrzec sie na Twoja dziewczyne w seksownych ciuchach to jestes zboczony? Ktos ci takie cos powiedzial? Pozdrawiam, i nie martw sie, jestes calkiem normalnym meszczyzna!!!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.