|
Notka |
|
Konkurs Rossmann - Szał Ciał Załóż swój wątek na dedykowanym forum "Szał ciał" - czyli sposób na piękną figurę do lata. Opisz w tym wątku jaki masz sposób na osiągnięcie pięknej figury. Czy masz jakieś ulubione ćwiczenia, diety, czy sprawdzone sposoby na piękne, zadbane ciało? |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Pokochaj siebie
Witajcie wizażanki
![]() Do wakacji chcę poczuc się pięknie, zaakceptować niektóre mankamenty których zmienić nie mogę, zadbac o zdrowie i kondycję oraz pałac optymizmem ![]() ![]() ![]() Jak każdy nie jestem idealna ale mam wiele zalet ![]() ![]() ![]() Od 8.12.2010 nie jem słodyczy ani chipsów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zawalczę o siebie.Chcę poczuć jak to jest czuć się świetnie w bikini ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokochaj siebie
No to teraz trochę o mnie
![]() ![]() ![]() ![]() Do wakacji planuję : 1. Ujędrnić ciało 2. Zrzucić tłuszczyk z brzucha i pleców 3. Zdobyć kondycję 4. Nie jeść słodyczy 5. Wusmuklic ramiona 6. Kręcić hula hopem ![]() 7. zaakceptować siebie. W kolejnych notkach napiszę jak chcę osiągnąc postawione sobie cele. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
napisze wam co robię żeby ujędrnić cialo
![]() Zacznę od tego ze mam cellulit i jego chcę się wlaśnie pozbyć. Wprowadzam do mojego codziennego rytulału takie pozycje ![]() 1 Myje całe ciało gąbką syrena na problemy celulitowe tą lagodniejszą stroną. Uda myję ostrą stroną ![]() ![]() 2 Biorę prysznic w letniej wodzie kończąc go zmieniam natrysk raz na ciepły raz na chlodny szczegółnie na dekold i nogi. 3 raz w tygodniu używam pilingu kawowego (kawę mieszam z cynamonem i oliwką) wsmarowuje w cale ciało okręznymi ruchami 4 po prysznicu urzywam balsamu ujedrniającego. obecnie mam z Lirene. na uda stosuje balsam rozgrzewający na celulit z ziaji. 5 biegam 3 razy w tygodniu rano 15 minut i gdy wracam rozciągam się. 6 Dużo spaceruję ![]() myslę ze wprowadzając na stałe te zasady można wiele zmienić w swoim ciele. Na udach już widzę efekty a kurację stosuję dopiero drugi tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
i jak, dałaś radę trzymać się postanowień
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.