|
Notka |
|
Konkurs Rossmann - Szał Ciał Załóż swój wątek na dedykowanym forum "Szał ciał" - czyli sposób na piękną figurę do lata. Opisz w tym wątku jaki masz sposób na osiągnięcie pięknej figury. Czy masz jakieś ulubione ćwiczenia, diety, czy sprawdzone sposoby na piękne, zadbane ciało? |
Pokaż wyniki sondy: Czy stosujecie suplementy lub tabletki na odchudzanie?Jeśli tak to jakie? | |||
Ja nie stosuje,bo wątpie w działanie tych środków![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 80,00% |
Stosuje ... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 20,00% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Lekka,zgrabna i powabna - moje triki na piękną figurę![]() Wiosna piękna do nas kroczy,z każdym dniem co raz bliżej!Piękne i słoneczne dni zastąpiły (w końcu!) tą szarugę ![]() ![]() A tak szczerze mówiąc,nie jest to,wcale,takie trudne - odrobina wysiłku,mocna motywacja i chęć do działania ![]() Przez długie,długie lata ćwiczyłam aerobik,pływałam,tańczyła m i ..wogulę prowadziłam bardzo,ale to bardzo aktywne życie,wręcz nie mogłam usiedzieć "na tyłku", jak się mówi ![]() Ale cóż,czasy się zmieniają,właśnie skończyłam 30lat,mam trójkę dzieci,jestem spęlniona i bardzo szczęśliwa,ale ...moja figura,niestety, już nie jest taka,jaką bym chciała ![]() Lecz mam na to swoje (SPRAWDZONE) sposoby,z którymi pragnę się podzielić z Wami, i jestem przekonana,że można wszystko naprawić ![]() No to zaczynamy... Edytowane przez Dobika Czas edycji: 2011-04-05 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lekka,zgrabna i powabna - moje triki na piękną figurę
Otóż,zaczynam swój dzień od mikstury,którą stosowała kiedyś moja babcia,potem mama,a teraz ja - czyli sprawdzony sposób na oczyszczenie organizmu z toksyn,a równoczesnie ta mikstura zapewnia pozytywna dawkę energii!
Wieczorem do szklanki wlewam przygotowaną lub mineralną niegazowaną wodę,dodaję łyżeczkę miodu naturalnego i zostawiam pod przykryciem na noc - rano,odrazu po przebudzeniu,mieszam miód z wodą i dodaje 4łyżeczki octu jabłkowego,po czym wypijam miksturę,na czczo! Stosuje kuracje przez 30dni! UWAGA!!! Taką kuracje nie wolno stosować dłużej jak 30dni,i można przeprowadzać ja tylko raz na 6mies,i tylko w tym przypadku,gdy nie ma chorób żołądkowo -jelitowych(np.refluks żołądkowy,zgaga,wrzody). Kuracja wspaniale oczyszcza organizm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jestem przeciwniczką rygorystycznych diet,poniewarz mimo iż udaje się dzieki diecie natychmiastowo schudnąć,jest to bardzo krótkotrwały efekt,bo wracając do normalnego odżywiania,organizm nie radzi sobie z trawieniem,wiec stracone kilogramy wraz z "gratisem" kilku kolejnych,powracają na dobre!
Dla tego stosuje się do metody - jem to co lubię,ale przestrzegam kilka bardzo waznych zasad,dzieki czemu dieta nie jest wyrzeczeniem i katorgą,lecz przyjemnością ![]() Na efekty długo czekać nie trzeba- w ciągu miesiaca waże ok.5kg mniej ![]() Do jutra ![]() Edytowane przez Dobika Czas edycji: 2011-04-06 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
oo super muszę wypróbować miksturę
![]() piąteczka ![]()
#5 |
Raczkowanie
|
Warto!Napewno bédziesz zadowolona z efektów
![]() Piáteczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze tak jak ja masz problem z utrzymaniem jakiejkolwiek diety. Ja juz dawno zaprzestalam wszelkich prob. A udalo mi sie schudnac dzieki zmianie w sposobie odzywiania i aktywnosci fizycznej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jasne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dokładnie tak, Dziewczyny!Macie racje!Dla tego piszę o tym,poniewarz zdrowe odżywianie,aktywnosć fizyczna(pod każdą postacią!) i wspomagające kosmetyki(o tym będzie!!!) dają naprawde wspaniałe efekty i długotrwałe!!!
Pozdrowionka ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Zasady których przestrzegam są bardzo proste,ale bardzo ważące,poniewarz wspomagają proces odchudzania,a stosowane na stale pozwalają cieszyć się piękną figurą nie tylko latem,a przez cały rok!!! 1)Sniadanie jest najwazniejszym posiłkiem dnia,nigdy o nim nie zapominaj,bo daje energie na cały dzień! 2)Zawsze jeść 5 posiłków w ciągu dnia(co 3godz.),dzięki temu organizm będzie spalać energię,co przyśpiesza metabolizm,a my dzięki temu nie będziemy głodni,więc zjemy bardzo mało i nie będziemy tyć! 3)Na talerzu zawsze musi być kombinacja:białko,węglowo dany złożone i mała ilosć zdrowych tłuszczów + warzywa(surowe lub gotowane na parze) = talerz dzielę na 3 równe częsci:1- węglowodany 2- białko 3- warzywa wszystko skropione oliwą z oliwek lub innym olejem - wspomaga przyswajanie witamin i minerałów. 4)Na kolacje talerz wypełniam warzywami i białkiem - ostatni posiłek zjadam najpózniej 3godziny przed snem(zasada "jem tylko do 18" nie działa,bo kładąc się spać o północy jesteśmy tak głodni,że możemy się skusić na coś tuż przed spaniem,co bardzo zaszkodzi)! 5)Codziennie minimum dwie porcje owoców(np.2 jabłka,1grejpfrut,garsć truskawek) - tuż przed posiłkiem(zawierają błonnik,dzięki temu zjadam mniej) jednak najpóżniej do 17,jedzone wieczorem "zakwaszają"organizm! 6)Pije min..2l wody niegazowanej,herbat owocowych,ziołowych,zielo ną herbate(bez cukru!!!) - oczyszcza organizm z toksyn,wspomaga odchudzanie,a wypita tuż przed posiłkiem małymy łykami,pozwala zjeść mniej! 7)Codziennie na obiad jem zupę na bazie warzyw(bez ziemniaków,makaronu,śmiet any) - jest sycąca,pyszna i zawiera dużo błonnika,co pozytywnie wpływa na figurę! 8)Jem bardzo powoli,skupiam sie tylko na jedzeniu(nie przed TV,komputerem,książką,bo zakłucają koncentracje i łatwo jest "przecholowac" z ilością,pochłaniajac jedzenie),delektuje się smakiem,przeżuwając dokładnie każdy kęs - rozdrobniony pokarm szybciej syci,przez co zjada się o wiele mniej i czujesz kiedy jesteś najedzona!!! Te proste sposoby zmienią każdy dzień we wspaniały,bo delektując się jedzeniem,jesz to,co potrzebujesz,co ci smakuje i nie tyjesz!!!A o to,przecierz chodzi ![]() Edytowane przez Dobika Czas edycji: 2011-04-10 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wspaniałym sposobem na oczyszczanie organizmu jest Woda Cynthii - daje wspaniałe rezultaty,odchudza,koi pragnienie i obłędnie smakuje!!!
A oto przepis ![]() 2l wody mineralnej niegazowanej lub przegotowanej 2 łyżeczki startego świeżego imbiru 1 średni obrany i cięko pokrojony ogórek 1 cieńko pokrojona cytryna 12 listków lub gałązka mięty Wszystkie składniki wymieszac delikatnie w dużym dzbanku i pozostawić w lodówce na noc.Rano jest gotowa do picia,pijemy w ciągu dnia,a na wieczór robimy kolejna porcje. Napój przyśpiesza metabolizm,pozbawia nadmiaru płynów z organizmu,dodaje energii!!! Smacznego!!! ![]() Edytowane przez Dobika Czas edycji: 2011-04-07 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ciekawa jest ta mikstura oczyszczająca, ale ja ze względu na przeciwskazania na razie poczekam z jej wypróbowaniem, niemniej jednak na pewno kiedyś zastosuję.
A tak w ogóle to interesującą urodę posiadasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo za komplement
![]() Co do mikstury,to owszem trzeba przestrzegać,by przyniosła wyłącznie pozytywne skutki,natomiast proponuje skorzystać z drugiego "detoxu",czyli Wody Cynthii,ma podobne działanie,a jest bardzo łagodna w stosowaniu i nie ma przeciwskazań,a rezultaty napewno sie spodobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Skutecznymi "wspomagaczami" w odchudzani są ostre przyprawy,kiełki i zioła.Tak,Tak!Dodawane do potraw przyśpieszają metabolizm i przyśpieszaja trawienie,dla tego warto,by każde danie(albo przynajmniej wieksza cześć posiłków) serwować z dodatkiem pieprzu cayenne,papryczek chilli,chrzanu,paperoni,c zosnku,cebuli,imbiru,posy pując obficie natka pietruszki,liśćmi bazylii czy koperku - zawieraja dużo witaminy C,kiełki również są bogatym zródłem witamin i minerałów,a teraz jest najodpowiedniejszy czas,by je wprowadzić do swego meni.Należy o tym pamiętać! Kupuje więc nasionka kiełków i choduje je w słoiku,a potem dodaje do potraw
![]() ![]() Oto kilka propozycij ![]() Edytowane przez Dobika Czas edycji: 2011-04-08 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Kiełki buraczka i soi - pycha
![]() Jutro zaproponuje kilka pysznych dań,łatwych i zdrowych,napewno Wam zasmakują ![]() Edytowane przez Dobika Czas edycji: 2011-04-08 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Otóż,jak obiecałam,dziś kilka kulinarnych inspiracij
![]() Proponuje lekkie,zdrowe dania i przekącki,które wspaniale smakują i szybko się przygotowują ![]() Pomidory z mozzarellą Kulkę mozarelli pokroić w plasterki,pomidor duży też w cieńkie plastry,rozłożyć na talerzu.Dresing:rozgnieśc dwa ząbki czosnku,dodać do nich dwie łyżki oliwy z oliwek,1 łyżeczke pieprzu cayenne,drobno posiekane 5 listków bazylii - wszystko dokładnie wymieszać i polać sosem pomidory z mozzarellą.Gotowe! Marchewkowa surówka na ostro Zetrzeć na tarcę o drobnych oczkach marchewkę,posypać 1łyżeczku pieprzu cayenne,dodać rozgnieciony ząbek czosnku,pół łyżeczki ostrej papryki,skropić olejem lnianym lub rzepakowym - wymieszac.Gotowe! Kanapka z pastą z awokado Jedną kromkę żytniego chleba rozkroić na pół.Awokado obrać ze skórki,wyjąć pestkę,miąższ rozgnieść widelcem na papkę,dodać łyzeczkę oliwy z oliwek,doprawić pieprzem cayenne,szczyptą ostrej papryczmi chille,wyłożyć na kromeczki.Dwie łyżki tuńczyka w sosie własnym rozgnieść widelcem,dodać łyżeczkę przecieru pomidorowego i dokładnie wymieszac - wyłożyć na pastę z awokado.Gotowe! |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Na obiadek lekkie zupki
![]() Zupa kalafiorowa z groszkiem Zagotować litr wody z połowa bulionetki,dodać pół pokrojonego w drobną kosteczke ziemniaka i jedną pokrojoną w kosteczkę marchewkę,pogotować 10min.,dodać pół kalafiora podzielonego na małe kawałki i kawałek pora(białą częsc) - gotować jeszcze 10min,pod koniec gotowania dodać groszek z puszki,doprawić pieprzem cayenne i zagotować,posypać natką pietruszki.Gotowe! Lekka zupa brokółowa Zagotowac litr wody z połową bulionetki,dodać jeden ziemniak i pokrojoną w plasterki marchewkę,pogotować 15min,dodać podzielony na różyczki brokół - pogotowac jeszcze 5min.doprawić pieprzem cayenne,dodać jeden zmiażdżony ząbek czosnku.Gotowe! Zupa kapuściana z kurczakiem Zagotować litr wody ze szczyptą soli morskiej,włożyć opłukana i pokrojoną na kawałki pierś z kurczaka,pół ziemniaka,3 łyżki świeżego(lub mrożonego )zielonego groszku,pokrojoną w plasterki marchewkę - gotować 10min,dodać garśc posiekanej białej kapusty i kawałek pokrojonego w plasterki pora(białą część) - pogotować jeszcze 5min. doprawić pieprzem cayenne,szczyptą ostrej papryczki chille,posypać natką pietruszki.Gotowe! Parę minut,a sycacy, pyszny i zdrowy posiłek gotowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A teraz kilka bardziej "treściwych" posiłków
![]() Sałatka z surimi 3 łyżki ugotowanego ryżu wymieszać z 5-ma pokrojonymi w małe kawałki pałeczkami surimi i jednym,pokrojonym w kostkę, jajkiem,dodać 3łyżki kukurydzy z puszki,polać 3-ma łyżkami jogurtu,doprawić do smaku szczyptą soli morskiej i łyżeczką pieprzu cayenne - dokładnie wszystko wymieszac,posypać garścią owoców granatu.Gotowe! Tosty ze śledziem i kiełkami buraka Jeden filet śledzi, z zalewy,pokroić w kosteczkę,opruszyć pieprzem cayenne.Pół papryki czerwonej pokroić w drobną kosteczkę,wymieszac z dwoma łyżkami gęstego jogurtu i 1łyżeczką ostrej papryczki chille.W tosterze opiec dwie kromki pieczywa,na gorące tosty wykładamy jogórt z papryką,na nie kilka kawałków śledzia i posypujemy kiełkami czerwonego buraczka.Gotowe! Pikantne Rafaello 100 gramów chudego twarożku wymieszac z łyżką gęstego jogórtu,dodac zmiazdżony ząbek czosnku,łyżeczkę startego imbiru,dwie łyżeczki posiekanej natki pietruszki,pieprz cayenne i szczypte soli morskiej - wszystko wymieszać na jednolitą masę.Mokrymi dłońmi formować małe kuleczki i obtaczać je w wiorkach kokosowych,dać na 10min,do lodówki.Na liść sałaty wykładamy Rafaello nadziane na szpadki lub pałeczki.Gotowe! Dzięki ostrym daniom przyśpieszamy metabolizm i poprawiamy trawienie,a zawarte w nabiale cenne składniki wspomagają odchudzanie i dbają o nasz organizm,wiec jest zdrowo,smacznie i pięknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
ale tutaj pyszne jedzonka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Samo zdrowie na talerzu - zdrowo,lekko i kolorowo,czyli warzywa w roli głównej,niezastąpione w kazdej diecie!!!Sałatki,które są wspaniałym posiłkiem i nie zawierają kalorii,rozkosz dla podniebienia i pare chwil roboty,ryba również smakuje wyśmienicie
![]() Sałatka z anchois 4liście sałaty potargać na małe kawałki,dodać pół pokrojonego w plasterki pomidora i ćwiartkę ogórka wężowego,posypać drobno posiekanym szczypiorkiem i wyłożyć 5-8 filecików anchoisz z puszki,skropić oliwą z oliwek i posypać pieprzem cayenn.Gotowe! Sałatka z rukolą i brie Garśc rukoli spłukać pod bieżacą wodą,osuszyć i wyłożyć na talerz,pokroić w ósemki jeden pomidor,pokroić w kostkę pół serka brie - wyłożyć na rukolę,posypać zielonymi oliwkami i przygotowac dresing:2łyżki oliwy z oliwek wymieszać ze szczyptą pieprzy cayenne,pół łyżeczki ostrej papryczki chille i jednym zmiażdżonym ząbkem czosnku - dokładnie połączyc składniki,polać sosem sałatke.Gotowe! Sałatka z avokado Pół awokado obrać ze skórki,pokroić w kostke i skropić łyżeczka soku z cytryny,wymieszać,dodać pół pomidora,pokrojonego w kostkę,pół cebulki pokrojonej w plasterki posypać świeżozmielonym pieprzem i skropić oliwa z oliwek.Gotowe! Ryba zapiekana z warzywami Na papier pergaminowy wyłożyć dwa filety soli lub pangi,dodać pokrojony w ósemki pomidor,pół pokrojonej w paski papryki czerwonej,5różyczek brokuła,jedną przekrojoną na pół szalotke,gałązke pietruszki,trzy plasterki cytryny - zrobić sakiewkę i wlać do niej 50g białego wina,szczelnie zawinąć i piec w temp.160C ok 15-20min.Gotowe! Na temat odżywiania,to by było tyle;-)proszę pamiętać,że nasza dieta jest podstawą naszego zdrowia,olśniewającego wyglądu,samopoczucia i wspaniałego humoru!!! Nie warto się głodzić,tylko zbilansowac diete w ten sposób,by była zdrowa i smaczna,zajmowała jak najmniej czasu na przygotowanie,bo nieprzetworzona żywność jest najzdrowsza,a jednocześnie dawała nam satysfakcje,radość i efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
Pyszności tu u Ciebie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Zdrowe odżywianie,to dopiero połowa sukcesu,poniewarz bardzo ważna jest aktywność fizyczna,czyli,robimy to co lubimy najbardziej,najważniejsze aby do tego przyłożyc się starannie i być aktywną
![]() Moimi ulubionymi "dyscyplinami" są:bieganie,taniec,jazda na rowerze,pływanie,joga,aer obik i ćwiczenia z piłką,mniej ulubione:sprzątanie ![]() ![]() Niezłym zachęceniem i motywacją do ćwiczeń jest piękny strój,który sprawi,że będziemy czuć się sexi (nawet wylewając siódme poty z siebię ![]() Obecnie,niestety,biegać nie mogę,poniewarz moja malutka córeczka mi na to "nie pozwala",a szkoda,poniewarz bieganie wspaniale kształtuje i modeluje sylwetkę,poprawia kondycje i pozwala na bieżaco kontrolować masę ciała,a efekty są bardzo trwałe!Dodatkowo przebywanie na świeżym powietrzu "ładuje"organizm,dawk a naturalnej witaminy D (słoneczko!) powoduje że chudniemy szybciej,a dotleniony organizm lepiej się regeneruje,my lepiej i mocniej śpimy,a zdrowy sen sprawia,że jesteśmy zrelaksowane,nie stresujemy się,jesteśmy bardziej szczęśliwi - mobilizacja całkowita!!! Również pływanie - rewelacyjnie (i bez wysiłku!) wysmukla ciało,kształtuje,ujędrnia - teraz do basenu mam kawał drogi,odkąd przeprowadziłam się na wieś,ale za to mam przepiękne krajobrazy za oknem,blizko las,góry i jeziora ![]() ![]() ![]() No nic,muszę poczekać,aż Kruszynka podrośnie,wtedy znów bede "oddawać się" przyjemności biegania ![]() Więc aktywnie i z zapałem ćwiczę w domu za pomocą specialnych programów :wyszczuplająco,modelując o,odchudzająco - spalających ![]() Edytowane przez Dobika Czas edycji: 2011-04-12 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Kolejną,najbardziej ulubioną ,aktywnością sa ćwiczenia z dużą piłką!Mówie Wam,Dziewczyny,rewelacja! Te ćwiczenia to czysta przyjemność,zabawa połączona z bardzo skuteczną poprawą napięcia mieśni - wspaniale kształtują się mięśni pupy,nóg i górnych partij ciała,co z kolei widac gołym okiem już po miesiącu regularnych ćwiczeń.Poniewarz to nie na tyle trening wysiłkowy,jak poprawa koncentracji,poniewarz musimy się skupić na tym,by utrzymac równowagę i nie spaść
![]() ![]() ![]() Gorąco zachęcam!Ta piłka kosztuje ok.50zł,a rezultaty są oszałamiające ![]() ![]() Treningi i ćwiczenia można zobaczyć w internecie,a z czasem,poprostu, będziemy robić to intuitywnie i niezle się bawić, przy okazji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Na krótkie "treningi",czyli gdy mam wiecej wolnego czasu,chętnie korzystam ze steppera,kupił mi go mąż dwa lata temu i od tego czasu regularnie go używam,bardzo lubię na nim ćwiczyć - oglądam naprzykład swój ulubiony program w TV,aby spędzić ten czas bardziej pożytecznie "wskakuje" na stepper i jazda
![]() Fajnym jest to,że posiada też specialne uchwyty na gumach do ćwiczenia rąk - wiec ćwicze nie tylko nogi i pupę,ale jednocześnie ujędrnia się biust,ćwiczy się ręce, umaćnia się kręgosłup ![]() W ten sposób jestem w ciągłym ruchu,a zamiast "leżakowania" na kanapie,robię coś pożytecznego dla siebię - a to z kolei pozytywnie wpływa na stan nie tylko ciała,ale i ducha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Zasłużona piątka
![]() PS. Nie musisz w zamian wystawiać oceny, mój wątek jest troszkę inny... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Dzięki palina_malina
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Na codzień proponuję również skakanie na skakance - wystarczy 15min.,a rezultaty są oszałamiające!Naprawdę!Ni e zawsze dobrym rozwiązaniem jest kupowanie co raz nowszych "wynalazków" do treningów,poniewarz nie zawsze dają takie efekty,jakich oczekujemy,a kosztują sporo!Więc warto zainwestować parę złotych na skakankę,którą wszyscy pamiętamy jeszcze z czsów beztroskiego dzieciństwa,bo ćwiczenia ze skakanką to pewna i sprawdzona metoda na osiągnięcie pięknej figury.Już po tygodniu regularnych ćwiczeń czujemy się o wiele lżej,a nasze ciało nabiera jędrności,poprawia się kondycja i sprawność - z tłuszczykiem pożegnamy się na dobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Pod czas ćwiczeń ,i wogólę, należy pamietać o uzupełnianiu płynów - pijemy dużo wody niegazowanej z cytryną,a także herbatki(bez cukru!),bo wspaniale wpływają na nasze samopoczucie,pomagają w przemianie materii,odchudzają,oczysz czają.
Moją ulubioną jest zielona,jest mnóstwo różnych rodzai,lubie wszystkie.Ostatnio odkryłam nowy gatunek - jest w kształcie kulki lub podłużna,zaparza się ją jak zwykłą zieloną,a pod wpływem ciepła ta kulka zamienia się w piekny kwiat!!! Zielona herbata ma niesamowite właściwości - krótko parzona (3min. lub 5min.) w temperaturze 70C ma cudowne własciwości - pobudza(3min.parzona) lub relaksuje(5min.parzona),d odaje wigoru,działa moczopędnie,oczyszcza z toksyn,przyśpiesza metabolizm,odchudza,spala kalorie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Masz racje,regularne i długie treningi tak działają,ale jak piszę,ćwiczę po 15 min. dziennie,więc takiego efektu nie zauważyłam,tylko ujędrnienie ciała i lekkość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.