|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
włosy jak z reklamy
Mam dosyć grube i gęste włosy, ale "w granicach normalności"
jednak dosyć mocno się puszą, ale tylko na końcowych 6 -7 cm, tak że moja głowa wygląda jak piramida.Mogłybyście mi polecić jakiś sposób, żeby je wygładzić, albo polecić jakieś niewymagające później długiego układania cięcie? Najlepiej, żeby wyglądały jak włosy z reklamy szamponów wygładzających
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: włosy jak z reklamy
heej proszę was poradźcie, błagam! muszę się z tą piramidą męczyć dzień w dzien...
moze znacie jakies specyfiki do wygładzania włosów??? buziaki |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
jest ich bardzo wiele,cała seria Garnier Fructis wygładzająca , Elseve a także Sunsilk.
Poszukaj w KWC. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
dzieki wielkie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Polecam Ci plynny naturalny jedwab-jego nazwa brzmi dokladnie Farouk System USA Biosilk. Mozesz go kupic w sklepach fryzjerskich jest dosc drogi ale naprawde bardzu wydajny, z efektu bedziesz naprawde zadowolona.Doskonale wygladza wlosy, wizualnie zmniejesza troche ich objetosc i nadaje niesamowitego polysku.POLECAM
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.

jednak dosyć mocno się puszą, ale tylko na końcowych 6 -7 cm, tak że moja głowa wygląda jak piramida.