|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Poszukiwany niedrogi nocleg w Hamburgu - Altona
Dziewczyny,
szukam jakiegoś w miarę niedrogiego noclegu dla 2 osób (typu pokój z dostępem do kuchni, hostel, kwatera prywatna) w Hamburgu (rejon/dzielnica Altona, jeśli dobrze rozumiem) w dniach 21-25 kwietnia. Możecie coś polecić? Albo może ktoś z Waszych znajomych wynajmuje? Pilna sprawa, bardzo Was proszę o pomoc!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwany niedrogi nocleg w Hamburgu - Altona
niestety pomóc ci nie mogę, ale też w tych dniach tam jadę,na uroczystosc do rodziny, więc nocleg mam..na szczęście
^^ bd w Hamburgu po raz pierwszy w życiu, ale się cieszę!!!!!! Uwielbiam chodzić po nieznanych miastach powodzenia przy szukaniu noclegu,mam nadzieję, że coś znajdziesz
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poszukiwany niedrogi nocleg w Hamburgu - Altona
A próbowałaś zarejestrować się na stronie couchsurfing.org ? Świetna sprawa, znajdziesz darmowy nocleg i poznasz nowych, interesujących ludzi
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

^^ bd w Hamburgu po raz pierwszy w życiu, ale się cieszę!!!!!! Uwielbiam chodzić po nieznanych miastach