![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Biała koszula tunika 38 matura nowa, balerinki , czółenka, bokserka i wiele różności
Mam do wymianki kilka drobiazgów: Może komuś się coś przyda, wymienie na bluzki czy tuniki rozm.38/M buty rozm.37 lub coś dla dwulatka ale rozważe inne propozycje, będe dokładać więc proszę czesto zaglądać
1. NOWA KOSZULA TUNIKA ROZM.38/M W KOLORZ BIAŁYM, FAJNE MARSZCZENIA NA BIUŚCIE, BARDZO DOBREJ JAKOŚCI MATERIAŁ, LEKKO ROZCIĄGLIWY DAJE PEWNOŚĆ ŻE KOSZULA NIE STRACI SWOJEGO KSZTAŁTU W CZASIE PRANIA. ZAPINANA NA GUZIKI, SUPER DO RUREK CZY LEGGINSÓW, WYMIARY: DŁ.CAŁK.72 CM SZER.POD PACHAMI 2 X 40 CM SZER.NA DOLE 2 X 48 CM DŁ.RĘKAWA 60/48 CM 2. BALETKI ANGIELSKIEJ FIRMY PORTRAITS W KOLORZE CZARNYM ROZMIAR 38 (25CM) BUTY SĄ PRAKTYCZNIE NOWE NOWE ZAŁOŻONE RAZ ALE SĄ ZA DUŻE, STAN IDEALNY NIE KOŚLAWE, W ŚRODKU CZYSTE, FLEKI I PODESZWA NOWE I CZYSTE, STAN IDEALNY-JUZ WYMIENIONE!!!!! 3. ZASŁONA DO POKOJU DZIECIĘCEGO W ŻYWYCH KOLORACH TURKUSU-BŁĘKITU-ZIELENI,W RZECZYWISTOŚCI KOLORY SĄ BARDZIEJ NASYCONE NIŻ NA FOTO WINA APARATU, ZASŁONA JEST JAK NOWA KUPIŁAM ALE OKAZAŁA SIĘ ZA KRÓTKA NA NASZE OKNO, NA TAŚMIE GOTOWA DO POWIESZENIA WYMIARY: 137 CM WYSOKOŚĆ 164 CM SZEROKOŚĆ 4.CZÓŁENKA W KOLORZE MUSZTARDOWYM ROZMIAR 38/5 NA OBCASIKU, OZDOBIONE KOKARDKAMI. BUTY BYŁY KUPIONE W ANGLII W SKLEPIE SHOE ZONE I ZAŁOŻONE DOSŁOWNIE KILKA RAZY WIĘC ICH STAN JEST BDB,-NIEAKTUALNE!!! ROZMIAR 38/5 DŁ.WŁADKI WEW.25 CM WYS.OBCASA 6 CM
Pipi Edytowane przez kasiapoprawska Czas edycji: 2011-04-26 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
patrysina
|
Dot.: Biała koszula tunika 38 matura nowa, balerinki , czółenka, bokserka i wiele róż
coś u mnie za:
2. BALETKI ANGIELSKIEJ FIRMY PORTRAITS W KOLORZE CZARNYM ROZMIAR 38 (25CM) BUTY SĄ PRAKTYCZNIE NOWE NOWE ZAŁOŻONE RAZ ALE SĄ ZA DUŻE, STAN IDEALNY NIE KOŚLAWE, W ŚRODKU CZYSTE, FLEKI I PODESZWA NOWE I CZYSTE, STAN IDEALNY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biała koszula tunika 38 matura nowa, balerinki , czółenka, bokserka i wiele róż
coś za czarne baleriny?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
dokładka już byla
![]()
![]() |
#6 |
patrysina
|
antycell już nie mam ale te pozostałe co wymieniłaś z dokładki są więc zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- mogę oddać te dwa przedmioty mleczko do demakijażu i ochronny olejek nawilżający w sprayu SPF 6, avon sun, nowy co ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ale która koszulę bo jedna już jest wymieniona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś za białą koszulę?
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Podobaja mi sie balerinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
żakiet chcę wymienic tylko za taki sam, ale w czarnym kolorze
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cos za białą koszule i czarne baleriny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Wymienie się na coś co mi się spodoba. Nie szukam niczego konkretnego (wyjątkiem są buty typu wedges)
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam, a rzeczy ktorych szukam sa wypisane w moim starym watku w drugim poscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Który? Czarny?
A koszula jest dobrej jakości? ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA
Te rzeczy oddam za coś drobnego, reszte dokładki zrobie po świętach ponieważ sie przeprowadziłam a letnie ciuchy mam w starym domku 1.Torbe New Look uzywana, noszona, na foto starałam sie uchwycic drobne pęknięcia czy otarcia, kolor carmel-toffi 2.Zesaw do zdobienia paznokci do tipsów brokaty, wzorki, różności uzywane ale sporo tego moze komus sie przyda 3.Zestaw kosmetyków Bubchen dla dzieci, niemiecka dobra firma nieużywane 4.Bolerko narzutka Athmosphere roz.10-12 ja nosze 38 i było na mnie dobre, szara panterka, jest jeden feler przy guzikach trzeba przeszyć poniewaz sie popruło, jak znajde czas to naprawie ale nie obiecuje, po zszyciu bedzie ok 5.Czarny golf z narszczeniami na piersiach stan bdb, czarny plamki to wina aparatu rozm s/m 6Szara tunika z bufami troszke zmechacona ale da sie to usunąc i jeszcze jeden feler małe odbarwienie na rękawie biała plamka na foto, stan 3+ ale moze komus sie przyda rozmiar m 7.Sukienka tunika czarna Amisu asymetryczna fajnie wygląda z paskiem np koloru toffi marszczona na boku rozm.38 stan bdb 8.Szara tunika letnia Atmosphere 8/36 odcieta pod biustem, luźna do legginsów szara, stan bdb-
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
dużo rózności dla każdego-zapraszam dokładki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety w wątku nic dla siebie nie widzę. Kosmetyki interesują mnie ale tylko te wysokopółkowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
cos za torebke i sweterek w panterke?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Chyba zrezygnuję, skoro od razu przy 1 wymiance dostałaś negatywa. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
byłabym skłonna
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.