|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Goldwell, Trendline, Shine Spray (Nabłyszczający spray do włosów)
Hej
![]() Zobaczyłam ten kosmetyk na KWC i jestem pewna, że właśnie tego używa moja fryzjerka. Dla mnie super. Mam pytanie - może któraś z Was go używa? Czy dla Was też jest taki fajny? I czy rzeczywiście kosztuje 20 zł? To dość tanio jak na Goldwella, a nie chcę sobie robić nadziei, więc proszę Was o odpowiedź. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Goldwell, Trendline, Shine Spray (Nabłyszczający spray do włosów)
Jak dla mnie to ten spray jest do kitu
.Wlosy po jego uzyciu sie elektryzuja i na dodatek wygladaja na przetluszczone ![]() A co do ceny to nie mam pojecia ile kosztuje bo dostalam go w prezencie...
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
O, wlasnie przeczytalam recenzje Lukrecji
. Moge sie pod nia podpisac .
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
to zalezy od wlosow jedne przyjmuja kosmetyk tak inne inaczej, ale napewno nawet w hurtowni fryzjerskiej nie kosztuje on 20?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Przezlosliwa - podrzuc linka do tego na KWC, dzis postaram sie podpytac znajomch ile kosztuje
|
|
|
|
|
#6 |
|
Killing me softly
|
Dla mnie faktycznie nie jest dobry
A co do ceny- kupiłam go za 24 zł. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A może za dużo go nakładacie, co?
Link: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=9221
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Lukrecja, skoro używasz normalnie takich nabłyszczaczy (co wnioskuję z recencji
), to może coś polecisz? Błagam, w jak najniższej cenie.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Killing me softly
|
Co do Goldwella, nie używam go w nadmiarze- po prostu mi nie pasuje. Spróbuję jutro go wcisnąć siostrze- może jej się spodoba
![]() Kiedyś miałam fajny nabłyszczacz z, bodajże, Welli, ale nie pamiętam nazwy. Podejrzewam, że mogli go wycofać, bo to było dawno. Dobrze sprawdza się dwufazowa Wella, ale jej używam tylko w duecie z prostownicą. Jest jeszcze fajna pomada z Welli, był o niej wątek, ale to z kolei nie jest spray ![]() A skoro jesteśmy przy tej firmie, to ma niezły lakier do włosów, nabłyszczający Jeśli używacie lakieru, to polecam.Muszę kupić coś innego, niż Goldwell Może tym razem trafię dobrze. Przymierzam się do 2-fazowej odżywki z jedwabiem, Gliss Kur.A używałyście tego nowego sprayu( znowu Wella |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Mam go już od trzech miesięcy i jest to najlepszy kosmetyk do włosów jaki kiedykolwiek używałam. Super polecam wszystkim!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
A w jakiej cenie?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Swój nabłyszczacz kupiłam na allegro za 23zł , ale ta aukcja już nieistnieje.
Link do sklepu internetowego http://amstar.bazarek.pl Naprawdę polecam!!!! |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
ja uzywam nablyszczacza joanny superpołysk szczerze go polecam i nie kosztuje wiele kolo 10 zł
![]() pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

To dość tanio jak na Goldwella, a nie chcę sobie robić nadziei, więc proszę Was o odpowiedź. 

.
. Moge sie pod nia podpisac