|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Prawo jazdy - ZIELONA GÓRA
Witam,
wiem, że były wątki o polecanych kursach w innych miastach i ogólne, ale w ZG nie znalazłam, zatem... Wpisujemy szkoły godne polecenia, jak i instruktorów z Zielonej Góry i okolic!! Będę wdzięczna za każdy wyraz tu wpisany, bo od maja chce iść na kurs ![]() Na forach w necie wyczytałam, że przodują: - "Ździś" Zdzisław Kowalik - Iwona Palacz OSK - troche Motorex Pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prawo jazdy - ZIELONA GÓRA
Zdecydowanie polecam pana Z.Kowalika. W innej szkole zdawalam 4 razy bez skutku. Po kilku godzinach z panem Kowalikiem od razu zdalam.Pan Kowalik UCZY UCZY jeszcze raz UCZY.Jezeli zrobisz cos zle bedziesz kilka razy to poprawiac az bedzie pewny ze umiesz
![]() Zycze powodzenia ![]()
...I looked for You under the rocks and couldn't find You I looked for You in the cold morning and at night until I became crazy but You came into my life like a light healing the wounds of my heart making me feel alive again.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zdawałam w Zielonej Górze a kurs robiłam a Nowej Soli. Zdałam za drugim razem , więc chyba czegos mnie nauczyli.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle w jakim czasie zrobiłaś prawko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja wlasnie mialam egzamin teraz tydzien temu w WORD Zielona Gora i zdalam za pierwszym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest strona internetowa , musisz tam podjechac( jest nawet na tej str mapa jak dojechac) nie mam maila.Niestety nie wiem jak wyglada sprawa z teoria ,jak wyzej pisalam teorie robilam w innej szkole nie zdalam 4 razy ,dopiero po 4 egz poszlam do pana Kowalika, na 6 godzin.Jezdzic mozna nawet codziennie ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Dane teleadresowe: "Zdziś" Zdzisław Kowalik Nauka Jazdy 65-943 Zielona Góra Kontakt z firmą: telefoniczny: 0-604-092-768 strona internetowa: brak danych poczta elektroniczna: brak danych jeszcze to znalazlam ![]()
...I looked for You under the rocks and couldn't find You I looked for You in the cold morning and at night until I became crazy but You came into my life like a light healing the wounds of my heart making me feel alive again.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dzieki
![]() Zastanawiam się nad zrywem, bo robią bardzo szybko (ponoc około miesiąca) ... Nie wiem niestety czy to dobra szkoła. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Robiłam prawo jazdy u pana Rysia Szkudlarka i powiem szczerze, że pan sympatyczny, naprawde dobrze uczy, tylko czasami widać po nim zdenerwowanie i czasami naprawde potrafi sie unieść, poszłam do jego szkoly ze względu na duzą ilość osób w moim środowisku, która go zachwalała.
Nastepnie jeździłam (5 godzin) u Łukasza Dobrychłop i z nim naprawdę załapałam świetny kontakt, ponieważ jest to chłopak przed 30, także bliższy mi jeśli chodzi o wiek. Przemiły, świetnie sie z nim rozmawia, super tłumaczy coś co robiłam źle. Potrafi rozrysować. Pod koniec każdej lekcji robi krótkie podsumowanie co było dobrze co źle.
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Szkoła nauki jazdy "Dobrychłop"
Powiem szczerze, że nie wiem gdzie odbywa się kurs z teorii w tej szkole, ponieważ ja jeździłam u niego tylko jazdy doszkalające, ale przypuszczam, ze na ul. Sulechowskiej (ale to tylko przypuszczenia- tam Pan Łukasz ma łuk ![]() Ja dostałam jego numer telefonu od koleżanek z klasy, które mi go poleciły i kontaktowałam się z nim wyłącznie telefonicznie Łukasz Dobrychłop tel. 691 771 605
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja skonczylam teorie i czekalam ponad miesiac na jazdy bo pogody nie bylo , a ja na motor robie ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Motor a to ciekawe...trudno jest sie nauczyc jezdzic na motorze , jesli jest sie drobna kobietka ![]() Edytowane przez Magdalenka22 Czas edycji: 2011-05-03 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziwne są dla mnie rankingi szkół, wogóle jakieś z kosmosu. Najlepiej iśc do szkoły z polecienia, sprawdzonej. Ja najpierw wypytałam znajomych, okazało się, że niektórzy chodzili do Pana "X" łapiącego za kolano i ni tylko, inni do Pana "Y" co wyzywa. Większość wychwalała Panią Iwonę PALACZ. Poszłam do niej! ZA☠☠☠ISTA BABKA! Cierpliwa, tłumaczy do upadłego! Nawet ułom by zrozumiał, żadne nowe przepisy nie stanowią już problemu, nie wrzeszczy, tylko spokojnie mówi, a przy okazji to babeczka bardzo wesoła, żartobliwa, z werwą, broń Boże nie uczy jazdy jak jakiś maślak tylko dynamicznej, odważnej. Znajomi faceci zachwalali ją,że jeździ lepiej niż niejeden "macho" a wszystkie moje koleżanki zdały u niej za 1 razem!!!!Więc z wielkim dystansem radzę podchodzić do tzw. rankingów szkół, gdzie ststystyka jest liczona wg liczebności kursantów przypadających na dany rok i inne bzdury! A chyba najlepiej mieć zarąbistego instruktora, prawda?Poza tym ma nową Tojotkę, taką na jakiej zdajesz egzamin, wszyscy w WORD-ie ją znają i Panie tam pracujące też ją zachwalają, bo się podstępnie wypytywałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy jeszcze się przyda bo w sumie wątek z 2011 ale instruktor poprosił mnie o opinię to dodam też tutaj jako że sama z tego forum często korzystam. Ja właśnie zrobiłam prawko i to dzięki panu Przemkowi z OSK TURBO w Zielonej Górze (www.turbo.zgora.pl). Zapisałam się w marcu i tydzień temu zdałam - i to o dziwo za pierwszym razem chociaż nikt we mnie nie wierzył.
Mogę z czystym sumieniem polecić pana Przemka jako doskonałęgo instruktora - bardzo wymagającego ale cierpliwego no i dobrego nauczyciela - gdyby nie był dobry to bym przecież nie zdała ![]() ![]() ![]() Jak prawo jazdy w Zielonej Górze chcecie zrobić to polecam OSK Turbo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Nikt z nas nie lubi krytyki, jednak ona wiele może nas "początkujących" kierowców nauczyć. Szkoła Zdziś nie była moją macierzystą szkołą. Dokupiłam kilka dodatkowych godzin u Pana Zdzisia Kowalika, które mi wiele pomogły. To, że zdałam egzamin, że zdołałam zapanować nad emocjami, zawdzięczam wyłącznie Panu Zdzisiowi. Ten instruktor wkłada wiele czasu, nerwów i przede wszystkim serca, żeby kursant zdał. Dziękuję za wsparcie, Ewunia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.