|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() buu
Hej chcialabym schudna z 5-6 kg w dwa tygodnie ? Nie mam pojecia jak to zrobic ; ( chcialabym miec plaski brzuch bo to moj problem , nie wiem jaka diete stosowac , moze cos doradzicie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
amor vincit omnia
|
Dot.: buu
najpierw proponuje zrobić sobie porządek w głowie i uświadomić parę spraw. odchudzanie to nie zabawa, trzeba powoli i zdrowo zrzucać kilogramy. dieta i ruch to podstawa, ale tylko w połączeniu z regularnością. poza tym schudnięcie nie jest jednoznaczne z płaskim brzuchem. do tego niezbędne są odpowiednie ćwiczenia.
polecam MŻ+WR. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
5-6 kg w 2 tygodnie ???
nie radzę. Ja dużo i szybko schudłam po ciąży-nie chciałabyś zobaczyć teraz mojego okropnego brzucha. Zdrowo jest chudnąć 1 kg tygodniowo max 1,5 kg jeżeli połączone z ruchem. Nie próbuj radykalnych diet-uwierz mi-później będziesz żałować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
amor vincit omnia
|
radykalne diety (duży spadek wagi w krótkim czasie) kończą się zazwyczaj efektem jo-jo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
To niemożliwy cel. Ale przekonałam się, że by chudnąć, trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć. Ruch to podstawa. W ciągu 2 miesięcy schudłam tylko 3 kilo, ale w biodrach, udach, pasie ubyło mi po 5 cm. To działa. Od wagi ważniejszy jest centymetr. Wszyscy mówią, że jest inaczej. Cwiczenia lub pływanie stosuję po godzinie 4-5 razy w tygodniu. Nie głodzę się, ograniczyłam tylko wielkość porcji (trochę) i węglowodany (te z ziemniaków, makaronu, chleba).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cierpliwość,systematyczno ść,umiar,zaangazowanie i wytrwałość... Tego Ci potrzeba do schudnięcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.