|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki kolor i jaka długość!?!?!?!
Chcialabym abyście mi pomogły
![]() Obecnie (3 pierwsze zdjecia) mam czarne włosy, średniej długosci, kondycja moich włosów jest średnia, były zniszczone, ale już znacznie się zregenrowały ![]() Często zmieniałam kolor włosów miałam albo czarne albo blond - nie ukrywam że lepiej czuje się właśnie w jasnych...ale strasznie niszczą włosy. Mimo to zastanawiam się nad rozjaśnieniem, ale juz nie taki bardzo jasny blond -jeżeli już bedę to robiła to u fryzjerki. Chciałabym abyście doradziły mi, czy lepiej mi w ciemnych włosach czy w jasnych? A moze jakiś zupełnie inny kolor? Zazwyczaj chodzę w związanych włosach, bo rozpuszczone strasznie mi się plączą;/ Jaka długosc? Może jakas nowa fryzura?
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jaki kolor i jaka długość!?!?!?!
bez obrazy, ale w blond wygladasz jak slodka idiotka
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Masz prześliczną urodę
![]() Moim zdaniem w ciemnych włosach jest Ci rewelacyjnie i pasuje do Ciebie fryzura, w której masz grzywę i przedziałek na bok.
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
3 zdjęcie zdecydowanie najlepsze
W blond wyglądasz niekorzystnie, troszkę jak barbie, natomiast ciemny kolor zdecydowanie do Ciebie pasuje. Może jednak ciemny brąz a nie czerń?
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn wydaje mi się że brąz pasuje do dziewczyn o ciemnej karnacji a ja mam raczej jasną i wydaje mi się ze w brązie wyglądam troszkę nijako
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
dobrze ci w brązowych, bo masz brązowe oczy i brwi i chyba to jest nawet twoj naturalny kolor to raz. w blondzie tez nie jest źle. zawsze można zrobić blond, ale nie az taki jasny, jak na tych zdjęciach.
dodaj jakieś jedno zdjęcie twarzą na wprost około 1-1.5m od aparatu, bez robienia tych min, najlepiej ze związanymi wlosami do tyłu, to cos więcej doradzimy.. |
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
![]() Może coś takiego -i kolorek nie rudy i nie typowy blond
magdam2 Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-05-16 o 09:52 Powód: post pod postem |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.