|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Cesenatico 2011
Siemka, jedzie może ktoś na obóz do Cesenatico z biura podróży Steja? A może ktoś już był, jakie wrażenia? czego można się spodziewać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cesenatico 2011
ja byłam ale z innego biura i w innym hotelu. co do miasteczka to zabójczo piękne. Cudowny port. Zakupy polecam robić w euro spin bo najtaniej.
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja też byłam w Cesenatico z biurem Almatur. Mieszkalam w hotelu jak dobrze pamiętam ,,La Perla", takie żółte budyneczki. Miasteczko cudowne, na pewno nie będziesz się tam nudzić wieczorami, dużo sklepów, nocą tętni życiem. Również tak jak koleżanka wyżej polecam Ci Mirabilandię, San Marino (ludzie tam jeżdżą głównie dlatego żeby kupić tani alkohol, pełno polaków w tych monopolowych sklepikach i dają okazale rabaty)no i oczywiście Rzym jest godny obejrzenia. Wprawdzie niezła harówka, bo wyjeżdżasz nocą i wracasz nocą ale naprawdę warto się przemęczyć dla tak pięnego miasta. Jak cos to pytaj, chętnie odpowiem na Twoje pytania
![]()
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A może Rimini?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja także byłam, co prawda te 3 ,, żółte ośrodki'' są tuż przy morzu, ale za to kawałek jest to centrum czy najbliższego sklepu. Za to zawsze można w nocy czmychnąć na plażę czy coś ;d Rzym, san marino raczej trzeba zobaczyć . Mirabilandia to KONIECZNOŚĆ ! ;d zazwyczaj ci, którzy skończyli 16 lat mogą jechać do Rimini na dyskotekę. Ja z biurem Almatur byłam też w jakimś centrum handlowym, do którego dojeżdzaliśmy, także można było wydać troche kasy na ciuchy czy coś :P
uwaga na kraby w wodzie ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja w tym roku wybieram się na obóz z biura podróży Europol w pierwszym terminie. Był ktoś z tego biura w Cesenatico albo wybiera się? Jak było z wyjściami wieczornymi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.