|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak szybko rosną włosy? :(
Byłam u fryzjerki i miałam ze sobą fotografię fryzurki, którą chciałam sobie zrobić.Ona obcięła mnie 3 razy krócej!!!
Nie wiem co robić, mam doła jak nie wiem. Prosze, powiedźcie, jak szybko odrastają włosy tygodniowo albo na miesiąc? ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak szybko rosną włosy? :(
witaj MIA-wloski rosna 1cm-2cm na miesiąc.Możesz tez kupic sobie witaminki do wloskow np.skrzypowita moze to troche wspomoze (choc wit. sa raczej przeciw wypadaniu).Bardzo dobrze robi tez wloskom masaz skory glowy-pobudza je.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odp
Mam nadzieję, że mi będą rosnąć 2cm na miesiac. Czekam z ustęsknieniem na odrośnięte włosy i ...już nigdy nie pójdę tam do fryzjera!!!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
kup sobie Seboradin lotion - ok.11zł.
Po nim włoski są grubsze, nie wypadają i rosną szybciej ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Mia napewno fryzjer chcial dobrze,poprostu lubią
ścinać wloski |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

Nie wiem co robić, mam doła jak nie wiem. Prosze, powiedźcie, jak szybko odrastają włosy tygodniowo albo na miesiąc? 

Mam nadzieję, że mi będą rosnąć 2cm na miesiac. Czekam z ustęsknieniem na odrośnięte włosy i ...już nigdy nie pójdę tam do fryzjera!!!