|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
olejek oleo-relax Kerastase
Jaki jest olejek oleo-relax Kerastase? Tzn. czy nawilża, odzywia, wygłądza tak jak obiecuje jego producent? Używam szamponu z tej linii i jestem zadowolona. Szukam czegoś co poradziłoby sobie z moim przesuszonymi włosami, sztywnymi i szorstkimi w dotyku a w dodoatku farbowanymi na blond. idzie lato i wiem, że słońce, morska woda, itp. nie wyjdą im na zdrowie? Czy warto zainwetować w ten olejek? a jak nie to znacie coś dobrego bez spłukiwania na taki problem jak moj?
buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: olejek oleo-relax Kerastase
Jest fantastyczny! Ja wprawdzie nie mam zbytnio zniszczonych wlosow, ale ten olejek je wygladzil, sprawil, ze sie pieknie ukladaly i byly takie mieeekkie. Mysle, ze jeszcze skuteczniejsze jest serum oleo relax, bardzo chwalone na makeupalley
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
svenja! a masz włosy cienkie czy grube? ja mam raczej cienkie. CZy olejek nie obciąża włosow ponad miarę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a nadawał połysk? (ale ten beliczek przesłuchuje svwnje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie mam więcej pytań. Świadek svenja jest wolny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Kosztuje 80zł. A ja mam i juz nie kupię, bo dokładnie tak samo działało serum Garnier do wyprostowywania włosów. I jest 4 razy tańsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
czarna.noc hmm... ale mi raczej chodzi o wygładzenie włosów.nie mam loków tylko kosmyki sterczące na wszystkie strony, więc nie wiem czy to serum będzie dobre dla mnie. a czy ono nie obciąża za bardzo włosów i czy podobnie je odżywia? jaki masz rodzaj włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Beliczku, zarówno Kerastase jak i Garnier na moich włosach pełnia funkcję wygładzenia, wyprostowania. O odżywieniu nie ma mowy w przypadku Kerastase (Garnier w tym wypadku jest lepszy) A moje włosy są gęste, ale nie grube, trochę wysuszone farbowaniem (ale i tak się błyszczą
![]() ![]() ![]() ![]() aha, zapomniałam dodać, że Kerastase nie obciąża włosów nawet jak sporo nałożysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
chyba jednak kupię garnier - miałam go już kiedyś i świetnie nawilżała włosy spalone trwałą (bo byłam tak głupia i zrobiłam sobie trwałą). zastanawiam się na co mogłabym się ewentualnie wymienić i nic ciekawego nierpzychodzi mi do głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Hihi, ja tez byłam głupia i zrobiłam trwałą :P ale odratowałam się tą maseczką:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7500 Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
krople Rene Blanche
A moze lepiej kupić sobie na e-stylu kropelki Rene Blanche? Czy to produkt stricte do stylizacji, czy posiada tez właściwości pielęgnacyjne? Czy liwkiwduje efekt sianka na włosach? co sądzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() kropelki wzmacniają i odbudowują włosy oraz ich końce.Sprawiają,że włosy są błyszczące i łatwe do rozczesania-tak jest napisane na opakowaniu ![]() Od siebie dodam,że świetnie wygładzają.Traktuję je jako produkt do pielęgnacji ( są w dziale pielęgnacja nie stylizacja),zaś efekt stylizacyjny to raczej dodatkowy bonus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: krople Rene Blanche
svenja! jak kiedyś używałam maski karite, szmaponów i kuracji przeciw wypadaniu włosów rene furterer i nie byłam bardzo zadowolona. a ta odżywka daje bardziej spektakularny efekt niż oleo-relax?
a ile kosztują kropelki rene blanche? (swoją drogą strasznie dużo firm ma w nazwie imię Rene. zauważyłyście? mnie nieodzownie kojarzy się ono z "Allo, allo"). ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
[och,Rene
![]() na Estylu kosztują 42,20 plus 6,50 wysyłka ![]() ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2005-05-31 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Efekt jest bardzo podobny, wlosy sa ladnie ulozone i blyszcza sie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
wyciągam z czeluści mój stary wątek. Otóz kupiłam ten flui, mimo, że niedawno zaopatrzyłam się w krem do włosów Chroma protect Kerastase. Jestem maniakiem kerastase i pielęgnacji włosów. Muszę stwierdzić, że ten fluid jest boski!!!!!!!!! Bo jak inaczej nazwać coś co likwiduje pierzastość, nabłyszcza a jednocześnie nie odbciąża włosów zbyt mocno. Poza tym wygłądza mi końcówki włosów a to zdanie trudne, bo domyślcie się jakie ja mam końcówki przy długich i farbowanych na blond włosach. JEst niezwykle wydajny.
Jestem bardzo zadowolona z akupu i poelcam ten fluid wszystkim. Porównanie go do serum Garniera ( w moim przypadku, może na inne włosy działa inaczej?) to lekkie nadużycie ![]() Krem "Chroma protect" tez jest fajny ale on bardziej ukłąda włosy niż odżywia i wygładza. Dziewczyny o cienkich (ale bez przesady) włosach nie bójcie się fluidu oleo-relax. Jest fantastyczny. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoja droga, jesli masz farbowane wloski, to polece Ci jeszcze jedna rzecz, a co mi tam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Svenja - miałam ten spray
![]() ![]() Powinnam mieć konstytucyjny zakaz kupowania kosmetyków do włosów. nie znam nikogo (w realu oczywiście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.