![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Mac- lily lolo-anne marie borlind-sante-nouba-lancome-lrp-nuxe-clarena-avene-adermaposzukiwane: kremy bb [najlepiej bez filtra] NARS, BOBBI BROWN, MAC, URBAN DECAY, BENEFIT [zwłaszcza paletki cieni] Kenzo summer srebrna biżuteria Apart Yes Kruk makijaż MAC cienie do powiek Contrast Velvet [nowe, użyte 1x] MAC korektor NW20 studio finish concealer [zużycie ok 30%, wieczko lekko uszkodzone na powierzchni przez zmywacz do paznokci, który mi się wylał] NOUBA blush on bubble zestaw 4 róży odcienie: 45, 46, 47, 122 [użyty tylko do przetestowania koloru, jeden lekko ukruszony] LILY LOLO cienie do powiek [obydwa użyte po 2 x] - Vanilla Shimmer - Gunmetal LILY LOLO próbki podkładów w słoiczkach [każdy użyty w min. ilości do testu koloru] - cookie - popsicle - warm honey - barley buff - south beach (bronzer) ANNE MARIE BORLIND Anti-aging Fluid Makeup podkład ekologiczny, świetny skład kolor beige 17 [użyty parę razy, niestety nie mój kolor] SANTE NATURKOSMETIK Soft Cream Foundation podkład ekologiczny, świetny skład kolor light beige [użyty tylko do przetestowania koloru] LANCOME FLASH BRONZER GEL [użyty 1x na twarz, minimalny ubytek] Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2011-06-05 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mac- lily lolo-anne marie borlind-sante-nouba-lancome-lrp-nuxe-clarena-avene-ad
pielęgnacja EMOLIUM kremowy żel do mycia 200 ml [1 raz użyty] ARGILE PROVENCE Mleczko do ciała Słodka Wanilia BIO 200ml [nowy] LA ROCHE POSAY LIPIKAR balsam 200 ml nowy LA ROCHE POSAY ANTHELIOS 50+ 100ml nowy COTY CHANSON D'EAU 75 ml [raz użyte] NUXE zestaw nowych próbek Soleil Prodigieus 4x7ml Soleil Prodigieus 5x Teint Ultra Prodigieux 5x Creme Merveillance Enrichie 3x Serum Merveillance 2x Aroma Perfection 1x Nuxuriance Anti-aging Creme 1x CLARENA zestaw nowych próbek Sun Protect Cream spf 50+ 2x Color Sun Cream spf 25 2x Matt Cream 1x Fluid Long Lasting Couperose 2x AVENE Gentle milk cleanser 2x50ml A-DERMA Creme de soin 2x30ml A-derma exomega 1x mazidłowa dokładka -masło mango ekologiczne Ecospa ok 100g [data waż. koniec 11/2012] -peeling algowy 20g nieotwierany Mazidła [data waż. koniec 07/2011 --->raczej data nie wpłynie na jego jakość] -peeling różany drobnoziarnisty Mazidła 3/4 z 20g [data wż. koniec 12/2011] -nawilżacz cukrowy Naturalis 3/4 buteleczki -kwas migdałowy Mazidła 2x10g - jedno opakowanie napoczęte, minimalny ubytek [data ważn. koniec 10/2014 -bromelina Mazidła ok 15g [data ważn. koniec 05/2012] -dipalmitynian kojowy Mazidła ok 2g [ data ważn. koniec 01/2012] -puder bambusowy BU całe opakowanie __________________ Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2011-06-23 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mac- lily lolo-anne marie borlind-sante-nouba-lancome-lrp-nuxe-clarena-avene-ad
nadal szukasz L’Artisan Parfumeur Tea for Two
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
- barley buff - south beach (bronzer) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ja chętnie jeden lub nawet oba kremiki ADermy (próbkę tez mogę wziąć
![]() Zapraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
CLARENA
zestaw nowych próbek Sun Protect Cream spf 50+ 2x Color Sun Cream spf 25 2x Matt Cream 1x Fluid Long Lasting Couperose 2x cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
tak ale straciłam nadzieję
a co masz .... ![]() niestety nic Cytat:
Clinique paletka 4 cieni w odcieniu Teddy Bear Estee Lauder Signature paletka 4 cieni __________________ Cytat:
podoba mi się paletka cieni z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1300634701 po prawej stronie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
MAC korektor NW20 studio finish concealer ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- pojemność początkowa to 50ml
![]() |
#12 |
BAN stały
|
hej, podoba mi sie pare rzeczy m.in korektor mac, moze cos z listy ponizej?
HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk INGLOT – szminka nude wpadająca w delikatny róż EDM cien big, kolor: dark brown N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Art deco magnetyczny cien do powiek nr 90 ( sliczny wrzosowy fiolet) KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu Max factor lasting performance nr 102 CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Essence multi action mascara czarna My secret fast cover – up korektor antybakteryjny Oriflamme visions – natural retouch concealer Oriflame pedzel do pudru/rózu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ revlon custom creations podklad citre shine miracle anti-frizz serum Neutrogena healthy skin podklad nr 30 buff dior diorskin poudre libre nr 601 LRP effaclar duo Probki podkładów, minerałów: EDM intensive fair concealer – całe pudeleczko Clarins everlasting foundation nr 105 nude – duza probka z sephory Derminka truq magiq nr 02 light begie, jakies 10ml Link do podkladu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bronzer Lancome?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() LILY LOLO cienie do powiek [obydwa użyte po 2 x] - Vanilla Shimmer LILY LOLO próbki podkładów w słoiczkach - barley buff - south beach (bronzer)
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej
Coś za samoopalacz Lancome? Odpisz u mnie ![]() Z wishlisty wystawiam np. charmsy YES |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dużo dam za cień MACa.
Mam z Twojej wish raz maźnięty cień Urban Decay Zero (czarny) z edycji Deluxe Poza wątkiem mam też pedzelek do cieni Bobbi Brown z wymiany Jeśli interesują Cię większe odlewki perfum, to dojdzie mi w tym tyg dużo zapachów Odpisz u mnie, proszę ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To może uda mi się Ciebie skusić BB kremem? Będę miała za kilka dni TonyMoly Lovely Bright, mam też 1/2 Elemonga i mogę zrobić odlewkę SkinFood Aloe
![]() |
#23 |
🦄
|
Ryjku, zainteresował mnie podkład Sante i Emolium.
![]() |
#24 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
MAC korektor NW20 studio finish concealer - barley buff SANTE NATURKOSMETIK Soft Cream Foundation AVENE Gentle milk cleanser 2x50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nadal interesuje mnie cień MACa, miałam dokładkę
Odpisz u mnie, proszę
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Opisy, recenzje BB TolyMoly są w necie, trzeba trochę pogrzebać, niestety nie mam teraz czasu, więc musisz to zrobić sama, jeśli kremik Cię interesuje
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Jeśli byś miała aliena to diorki są twoje
![]() chciejstwa perfumowe mam zaspokojone ogólnie ![]() ewentualnie chloe edt. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.