|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Radiofrekwencja
Witam.
Na wizażu jestem dosyć długo, przeważnie czytam i mało udzielam się na forum. Dziewczyny mam do Was pytanie, czy któraś z Was słyszała o zabiegach radiofrekwencji, albo stosowała i zauważyła zmiany ? Chodzi mi o zabiegi na twarzy. Bardzo proszę o odpowiedz. Edytowane przez **bea** Czas edycji: 2011-05-25 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Radiofrekwencja
Hej
![]() Ostatnio na kongresie LNE w Krakowie w maju miałam okazję wypróbować zabieg z użyciem radiofrekwencji urządzeniem Accent. Zabieg wykonywał fizjoterapeuta, który opowiadał, jak fale radiowe wpływają na skórę i na tkankę tłuszczową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://dermatologia.consultronix.pl/...ania-sylwetki/ Jest tam opis urządzenia i co najważniejsze zdjęcia przed i po zabiegu ![]() Im więcej czytam na ten temat tym bardziej chcę kontynuować zabiegi ![]() Fizjoterapeuta mówił jeszcze, że efekty widoczne są już po 1 zabiegu, ale są to efekty krótkotrwałe, aby efekty utrzymywały się dłużej potrzeba na to znacznie więcej zabiegów 4-6, w zależności od rodzaju skóry i ilości tk. tłuszczowej ![]() Kurcze, idzie lato, fajnie byłoby pokazać "zgrabne" nóżki, bez fałdek ![]() A! i jeszcze zapraszali do odwiedzenia ich str na facebooku, tam też jest sporo informacji, są nawet zdjęcia z kongresu ![]() ![]() Tu są wymienione miasta: http://www.facebook.com/home.php#!/p...type=1&theater Daj znać czy się zdecydujesz ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Tu sa opisy zabiegów i ceny. W wakcje oferują 20% promocję.
http://www.givenday.pl/radiofrekwencja-cat-95.aspx http://gabinetyperfect.pl/00054, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedzi, nie wiem jeszcze czy się zdecyduję, ponieważ moja ciocia, od marca tego roku, miała kilka zabiegów na twarz, niestety, ani ja, ani nikt inny, nie zauważył zmian. Cera i twarz wygląda tak samo jak przed zabiegami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Do Bea
właśnie jestem w trakcie zabiegów radiofrekwencji i przeszukując wątki do subskrypcji natknęłam się na ten. Widząc efekty na sobie - myślę że w przypadku Twojej cioci - brak efektów może być spowodowany np podrabianym urządzeniem! Mnie moja Pani, która wykonuje zabiegi powiedziała, że efekt zależy od mocy maszyny - chyba w watach (35, 50...). Ona była oburzona jak zobaczyła ceny w niektórych gabinetach bo powiedziała że tylko chińskie buble mogą dawać zabiegi za takie kwoty. Pewnie chciała mi wyjaśnić dlaczego jak tak dużo płacę ![]() Przemyśl to Bea i sprawdź tą maszynę. Pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Crazy 13 podpisuję się całkowicie pod Twoimi słowami..
![]() ![]() Dlatego sprawdzajcie i pytajcie jakimi urządzeniami wykonywane są zabiegi. Jeśli ktoś chce to na PW mogę podpowiedzieć parę sprawdzonych gabinetów czy firm. Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
mam pytanie do Was, skoro dużo podrobionych sprzętów jest w obiegu- wiecie może coś na temat jakości multi light plus?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Taki zabieg radiofrekwencji wykorzystuje działanie fal radiowych i ultradźwięków. Takie zabiegi stosuje się w przypadku poprawy jędrności skóry. Aspiring w swoim poście już sporo wyjaśniła, więc dodam tylko, że po takim zabiegu czas rekonwalescencji ograniczony jest do minimum i szybko można powrócić do obowiązków. Wydaje mi się, że takie nieinwazyjne metody są o wiele lepsze, aniżeli chirurgia plastyczna. I zapewne o niebo bezpieczniejsze!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja się właśnie zastanawiam, czy wg Was 400zł za brzuch to wygórowana cena?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Moja siostra poddała się takim zabiegom gdyż miała problem z metabolizmem, tzn robiły się jej brzydkie zaskórniki. Po kilku zabiegach jej cera jest zdrowa i promienna więc coś w tym chyba jest.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dot.: Radiofrekwencja po zakrzepicy
Hej. Jetem po przebytej zakrzepisy reki, leczylam sie 2 lata warfaryna. Na chwile obecna jestem zdrowa. Lecz moja reka zostala bardzo zderormowana przez zakrzepice i puchniecie reki. Jest grubsza od drugiej reki o 6 cm. w rozstepach i z powiekszonymi naczynkami i zylami. Wyglada to okropie, bluzki na ramiaczkach odpadaja, sukienki bez ramion rowniez, zbyt mocno zuca sie w oczy. Moje pytanie jest, czy po przebytej zakrzepicy moge zrobic zabieg radiofrekwenci na ta reke aby poprawic jejj wyglad. Czytalam ze przeciwskazaniem do zabiegu jest zakepica, a jesli chodzi o wyleczona?? To mozna wykonac zabieg czy nie? Prosze o pomoc...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.