|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Polecane biura , niskie ceny , obozy od 18 lat , Hiszpania
Witam
Podzielcie się ze mną z jakich biur jedźcie do Hiszpanii ( Lloret de Mar ) i jak cenowo wychodzą oferty . Jedzie ktoś Francja + Hiszpania + włochy ? Przeglądnąłem mase biur i sam juz nie wiem co wybrac . Turnus raczej w sierpniu . Pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Polecane biura , niskie ceny , obozy od 18 lat , Hiszpania
Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2011-05-24 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Co prawda nie zdecydowałam jeszcze na 100%, ale najprawdopodobniej wybiorę się ze Steją na obóz studencki ze zwiedzaniem Paryża, Wenecji i wizytą w Monte Carlo. Cena baaardzo atrakcyjna, bo 1599zł za turnus 26.08-08.09. Minusem jest zakwaterowanie w hotelu w Malgrat de Mar, dlatego zastanawiam się jeszcze nad ofertą Gandalfa z zakwaterowaniem w hotelu Angelbel w Lloret (1699zł). Oba biura mają raczej średnie opinie, ale mają w programie Wenecję, na której mi osobiście bardzo zależy. Jakoś nieszczególnie ciągnie mnie do tego parku rozrywki we Włoszech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jeżeli ktoś się jeszcze nie zdecydował to polecam biuro ok-tours
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.ok-tours.com.pl/index.php...czne/hiszpania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez jareks Czas edycji: 2011-05-28 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Jeśli nie masz legitki, możesz jechać ze Student Travel (cokolwiek to jest...), tylko niestety zakwaterowanie przy opcji HB jest w hotelu w Malgrat.
http://student.travel.pl/studenckie-...-lloret-de-mar A dzwoniłeś może do Gandalfa, czy nie da się jakoś obejść bez legitymacji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ze studenta też fajna oferta , tylko ten hotel . A apartamenty ? Chyba raczej dla osób jadących w grupach a ja jadę i nie ma co na siłe do kogos sie wciskać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi się, że osoby z dokwaterowania są kwaterowane osobno, a nie dorzucane do grup zorganizowanych
![]() A wracając jeszcze do braku legitymacji - jesteś może tegorocznym maturzystą? Bo wtedy z reguły można jechać na obóz studencki mimo zastrzeżenia o konieczności posiadania ważnej legitki. Grunt to się zapytać u źródła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Spróbuje skontaktować się z biurem . Dzieki za inf . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Tez jestem zainteresowana tym obozem studenckim ze Steji. A co powiecie na ta oferte bez wyzywienia? Apartamenty położone blizej centrum.
http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=2045 ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- A i kontaktowałam sie z biurem podrozy Steja i poinformowano mnie, ze nie jest wymagana legitymacja studencka, pomimo tego ze na stronie jest tak napisane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja mimo wszystko wybiorę chyba jednak opcję z wyżywieniem, chociaż rzeczywiście te apartamenty wyglądają całkiem ciekawie. Niemniej jednak jadąc na wakacje, nie zamierzam zaprzątać sobie głowy jedzeniem ;P A Ty już jesteś zdecydowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ja jade ze Steji, tylko nie wiem ktora opcje wybrac z wyzywieniem czy bez. A Ty juz sie zdecydowałas? Który termin Ci odpowiada?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Z kolei ja się zastanawiam między Steją a Gandalfem (hotel w Lloret), ale z HB. Jak na razie pewna jestem tylko terminu 26.09-08.09, bo 20. idę na ślub koleżanki, a później to już nie zdążę odespać przed początkiem roku akademickiego ;P A Ty wybierasz się sama, czy ze znajomymi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ten termin, ktory wybrałas tez mi odpowiada. W tym roku niestety jade sama a Ty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja też myślę nad tym terminem 26.08 - 08.09 ,lecz bardziej skłaniał bym sie ku ofercie gandalfa z hotelem w Lloret ( lecz nie wiem jak u nich z legitka - bo jest wymagana a ja jestem absolwentem ) ale jeśli będą chętni na apartament ze stei mogę jechać
![]() Cenowe porównanie : Widać różnice w cenie , ze stei na apartament przy terminie 26.08 - 26.09 trzeba byłoby zapłacić ap. 4 0s. 1099 zł 6 0s. 999 zł natomiast z Gandalf na hotel w Lloret ( opinie srednie , rewelacji nie ma ) w tym samym terminie 2 os. 1600 zł a 3 os. 1550 . Więc zostaje 500 zł na jedzenie w ap . Papu można z Polski przywieźć i zawsze coś oszczędzić ![]() A jak się jedzie na wycieczkę fakultatywną to przepada obiad w Hotelu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Od osiemnastki masz jeszcze BUTa
http://but.waw.pl/but18/index.php?co=oferta_opis&id=161 nie korzystałam, więc się nie wypowiem, ale widziałam na gł. wątku o Lloret, że dużo osób na studencki jedzie z buta, tyle że żarełko we własnym zakresie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Tak właściwie to w przypadku Gandalfa cena jest jeszcze wyższa, bo dokwaterowanie u nich kosztuje 1699zł. A opinie o hotelu rzeczywiście średnie... Ale właśnie zauważyłam, że również Student Travel zmienił hotel z Malgrat na Lloret, więc ja chyba rezerwuję wyjazd ![]() Przyznam szczerze, że nie zastanawiałam się, co z wyżywieniem w przypadku wycieczek ![]() Jednak to, co bardziej mnie zastanawia, to fakt, że Gandalf i Student Travel życzą sobie 45euro za wjazd do Paryża i zwiedzanie, a Steja tylko 20euro. Ma ktoś pomysł dlaczego? Edytowane przez miriel1 Czas edycji: 2011-06-01 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Teraz oferta studenta jest całkiem całkiem , lecz kosztami przegania gandalfa ,dokwaterowane w 26.08 - 08.09 z ganlfa z opłatami ( oplaty metro , paliwo , euro 4zł ) 1975 zł , studenttravel oferuje ten sam hotel i za dokwaterowanie + opłaty 2110 zł .
Najtaniej wychodzi apartament ze stei 1135 zł . + zalezy takze z jakiego miasta , ja prawdopodobnie Kraków. Ja sie raczej pisze na apart. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja również polecam OK TOURS!
Rok temu była z nimi siostra, co prawda na normalnym młodzieżowym, a nie studenckim, ale przyznała, że było świetnie ![]() na tym samym turnusie byli też studenci i podobno zadowoleeeeeeeeni :d możliwe, że sama się tam w tym roku wybiorę ![]()
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Co do Gandalfa, to wyszło mi dokładnie to samo, ale skąd te 2100 w przypadku studenta?? Licząc 1euro=4zł mój rachunek się skończył na 1889zł (z tym, że ja jestem studentką, więc mam taniej podstawę). A jeśli chodzi o apartamenty, to tam też jest opłata za wjazd 20euro, czyli w sumie 1234zł. Zapewne wyjdzie taniej w ostatecznym rozrachunku, ale różnica raczej niewielka, bo Hiszpania do najtańszych krajów jednak nie należy. A tak przynajmniej jadę na wakacje i mam święty spokój (i klimatyzację, której apartamenty najwyraźniej nie mają)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wszystko się zgadza . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Po tych rozrachunkach to juz sama nie wiem z ktorego biura jechac. Ja musze patrzec na oferty gdzie nie jest wymagana legitka( bo jestem absolwentka). Jestescie juz zdecydowani na jakas oferte?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Tak, ja jestem zdecydowana na ofertę Student Travel. Czekam właściwie tylko na jeszcze jedną informację i rezerwuję wyjazd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ja jade z Beatur
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Jedź z Gandalf Travel. Mają najlepszą cenę i dobry standard.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.