|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Dekoracja Karczmy na Ochodzitej - POMOCY!!!
Mam ogromna prosbe bo juz od jakiegos czasu zastanawiam sie i szukam inspiracji jak udekorowac drewniana karczme. Wklejam wam linka do zerkniecia jak wyglada.
http://www.ochodzita.com.pl/galeria.htm# Slub bedzie w czerwcu i zastanawiam sie czym moglabym ja udekorowac. Wiem ze Karczma sama w sobie ma specyficzny klimat i za bardzo nie poszaleje, ale jednak wizja golych, drewnianych stolow troche mnie przeraza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dekoracja Karczmy na Ochodzitej - POMOCY!!!
Cytat:
Według mnie -jesli obrusy to lniane ,nic błyszczącego. kwiaty...ja bym tam widziała słoneczniki ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja bym za bardzo z dekoracją nie szalała. Może jakieś pastelowe kwiaty w szerokich niskich wazonach a może tak jak pisze stokrotka słoneczniki ,dekoracje grubymi świecami. Niżej kilka propozycji ode mnie.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dekoracja jest tu raczej zbedna, sala jest swietna wiec jak zaczniesz dodawac jeszcze jakies ozdoby nie zwiazane z wiejska tematyka,to moze wyjsc tandetnie. A jezeli chodzi o fioletowe kwiaty to ja polecalabym irysy. Nie sa to kwiaty eleganckie, raczej wiejskie/polne. Polaczone ze slonecznikami wygladaja bardzo ladnie, mozesz dodac to nich len. Jest bardzo tani, cala wiąha lnu kosztuje ok 4 zł w hurtowniach, albo mozesz poprosic o sprowadzenie w jakiejs zaprzyjaznionej kwiaciarni
![]() Edytowane przez toothyy Czas edycji: 2011-05-27 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ooo dziewczyny jestescie kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Też bym poszła w takie klimaty wiejskie-sielskie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Tak sobie jeszcze teraz mysle, a moze takie mieszane bukiety...biel...roz...fi olet...w kompozycji np: fioletowe irysy, rozowe piwonie, do tego biala eustoma...myslalam tez o bzie...ale nie wiem czy bedzie jeszcze na poczatku czerwca dostepny, bo z tego co wiem to chyba kwitnie w maju...moze ktoras z was zna sie bardziej na tych sprawach... a co powiecie na lawende??? ale tez nie mam pojecia czy to odpowiednia chwila na nia???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Wiesz, ja też nie mogłam sobie wyobrazić słoneczników w połączeniu z fioletem, a teraz będę mieć taki bukiet ślubny.... ze słoneczników z fioletowymi dodatkami... ostatnio bardzo spodobał mi się kwitnący czosnek (ma śliczny odcień fioletu)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Słoneczniki, piwonie, "margaretki" (czyli raczej małe, pojedyncze chryzantemy), kłosy traw, zatrwian
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja się za bardzo nie znam, ale jeśli chodzi o takie "swojskie" klimaty jak dla mnie świetnie się spisuje lawenda i słoneczniki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Tak sobie dalej szperam w wolnych chwilach...i natknelam sie pomysl z serduszkami...
![]() Co wy na to? Powieszone na dlugich wstazeczkach serduszka w 2 lub 3 odcieniach fioletu, plus biel np. lub ecrui...zwisajace z lamp... Zastanawiam sie tylko czy serduszka powycinac z grubszego papieru czy lepiej drewniane...i pomalowac....jak myslicie... Co do kwiatow to jeszcze nie zdecydowalam ale jestem na dobrej drodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Według mnie sklejka będzie świetnym rozwiązaniem - nie za ciężka i nie za lekka, taka w sam raz. Pomysł na wystrój - bomba!
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Witam ! A co powiecie na łubin do flakonow na stoły do karczmy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.