|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Porada w sprawie całowania
Witam, na wstępie dodam że jestem płci męskiej.
Mój problem polega z całowaniem. Mówią że to się czuje, trzeba zamknąć oczy i zrelaksować się bo każdy potrafi całować na swój sposób. Ja zamykam oczy, jestem zrelaksowany i jakoś tako zrobię ten pocałunek. Lecz moja dziewczyna całuje się o niebo lepiej, ma już wprawę (że się tak wyrażę) i chciałbym jej też dać coś od siebie. Ona mówi mi że jestem spięty choć ja tego nie czuje... Ten klejnocik ma mniejsze usta ode mnie i nie lubi jak ktoś otwiera swoje bardziej (jakby konia całował). Chcę jej dać naprawdę szczery i namiętny pocałunek ale jakoś mi to nie wychodzi mimo starań. Pokazywała mi nie raz jak mam to zrobić ale nie potrafię. Czy kochane drogie Panie mają dla mnie jakieś porady ? Edytowane przez M4t3jk0 Czas edycji: 2011-05-27 o 21:26 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Porada w sprawie całowania
Nie wiem wydaje mi się że nie powinna tyle wymagac
, rozumiem ze chciałbyś aby była zadowolona ale skoro się starasz nie wiem czy mógłbyś coś wiecej zrobic. Jedyne co to się nie stresowac jak mowiles każdy całuje na swój sposób
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj doświadczenie na niewiele się zdaje, bo tak jak sam słusznie zauważyłeś każdy całuje inaczej. Więc to co podoba się jednemu niekoniecznie będzie podobało się innemu. Musicie ćwiczyć i zobaczysz,że w końcu dojdziesz do perfekcji
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Tak to prawda ,że każdy całuje inaczej . Jednego razu chłopak mnie tak pocałował ze byłam cała mokra, miałam ochote wyjąć chusteczki i sie wytrzeć , a inny juz nie dość że za szybko jakby mu się spieszyło na pociąg, to na takiego suchara ze mi sie język przyklejał do jego warg . Moim zdaniem najlepszy pocałunek to taki wolniejszy , czuły , delikatny ; D lekko popieścić języczkiem, ale bez przesady!
Poradzisz sobie
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Trening czyni mistrza
Więc całować, całować, całować aż do osiągnięcia perfekcji
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Całuj zawsze tak jak chciałbyś być całowany! I podpisuję się pod poprzedncizkami - każdy całuje inaczej i to że ktoś całuje "lepiej" wcale nie znaczy, że inni bedą tego samego zdania. Znam megaprzystojniaka, który całował się zbyt intensywnie, ale jego sposób bycia sprawiał, że nie można było mu się oprzeć. Wiara w siebie, czasem czyni cuda
.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.

, rozumiem ze chciałbyś aby była zadowolona ale skoro się starasz nie wiem czy mógłbyś coś wiecej zrobic. Jedyne co to się nie stresowac jak mowiles każdy całuje na swój sposób
Więc całować, całować, całować aż do osiągnięcia perfekcji 
"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...