![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Klub
----------
Edytowane przez Tirosoma Czas edycji: 2017-03-23 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Klub Nosicielek tkanin na nogach latem :)
ja nie wyobrażam sobie mieć NIE gołych nóg, jak jest 35 stopni na dworze w cieniu..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba tylko tłuste uda się do siebie kleją ![]() na rower też rajstopki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jakie tłuste uda? Jak jest gorąco, poci się ciało. Resztę sama sobie dopowiedz
![]() No tak.. tylko ja swoje słowa kieruję do osób, które sobie to wyobrażają. Teraz upały są niemal 30 stopniowe i mi w podkolanówkach/zakolanówkach nie jest w ogóle gorąco :P. eelmirka, na rower spodenki + zakolanówki ^^. Edytowane przez Tirosoma Czas edycji: 2011-06-07 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ile den w 40-stopniowym upale? Serio?
![]() I co, do sandałów też rajstopki? Jeśli jesteś estetką, która nie znosi widoku nagich nóg, to pomyśl sobie o takim widoku i sama zdecyduj, co jest gorsze ![]()
http://modna-komoda.blogspot.com http://facebook.com/modnakomoda ... WPiA UMCS - V ROK ![]() Edytowane przez Cyss Czas edycji: 2011-06-07 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
haha swoja droga jestem ciekawa co powie 1 lepszy facet ktoremu powiesz ze gołe nogi u kobiet sa nieestetyczne..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
w taki upał jestem w stanie zaakceptować (jeśli chodzi o zakryte nogi) jedynie lniane spodnie, maxi dress, ale rajstopy
![]() Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-07 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co jest nieetycznego w gołych nogach, na plażę też nosisz DEN
![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
to ja poobserwuję wątek bo jestem ciekawa czy ktoś jeszcze nosi ciekawe-ile-den w te upały
![]() a na plażę też rajstopki pod bikini? ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- jakich gołych nóg??? to przecież obleśne! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Po co zakładać takie wątki
![]() Jeśli lubisz nosić rajstopy, podkolanówki itp. latem, proszę bardzo. Jeśli musisz mieć zakryte nogi nawet w trakcie jazdy rowerem, ok. Tylko czy jest to temat wart zakładania nowego wątku na forum ? Nie sądzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
No wiesz, wolę się upewnić, bo dla mnie np. to naturalne, że w 30-stopniowym upale noszę szorty na gołe nogi. Więc rozumiem, że nie nosisz sandałów? Skoro całe lato w rajstopkach, to chyba tak. Już dziewczyny pytały o bikini, więc daruję sobie złośliwość
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
masakra .. ja nie widzę nic nieestetycznego w gołych nogach ;] nie mówimy o dekoldzie do pępka czy spódniczce zakrywającej połowę pupy...
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gołe nogi są nieeleganckie, moim zdaniem, i już ![]() Edytowane przez Tirosoma Czas edycji: 2011-06-07 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Tirosoma to jak to jest, nie nosisz latem sandałów wcale?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
kazdy nosi to co lubi, ale jak piszesz np o spoconych nogach i ze musisz siasc po kims na siedzeniu to jest troche dziwne, bo wiadomo ze bardziej spocona bedzie ta osoba w rajstopach niz z golymi nogami. Nie wyobrazam sobie tego jak ostatnio byly 30stopniowe upaly to wracajac z uczelni sciagalam rajtki (bo musialam miec) i szlam dalej bez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() są oczywiście sytuacje kiedy trzeba nosić rajstopy latem np jak w pracy obowiązuje dress code, no ale to się w sumie nie liczy bo w biurze klima ![]() nie wyobrażam sobie latem nosić rajstop/zakolanówek/podkolanówek itd. hmm i jakoś gołe nogi mi się nie pocą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Nie przesadzajcie! Wielkie najeżdżanie na osoby w rajstopach się zaczęło
![]() Jakoś tydzień temu miałam egzamin (ustny), upał, 30 stopni. Ubrałam rajstopy 8 DEN i sukienkę przed kolano i z rękawkami i co ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że są różne życiowe sytuacje. Ktoś może właśnie idzie na rozmowę o pracę? Może ma ogromne kompleksy, zaciął się maszynką przy goleniu. Najlepiej jechać po wszystkich, którzy nie są tacy sami jak my ![]()
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() każdy kto się tutaj wypowiada chyba wie o tym, że są sytuacje, gdzie rajstopy są konieczne, ale autorce wątku raczej o takie nie chodziło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2011-06-07 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() edit: i wszyscy wiemy, że są czasami sytuacje wyjątkowe... Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2011-06-07 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Dla mnie to nic dziwnego każdy ma swoje coś tam , mam koleżankę która na okrągły rok nosi rajstopy latem cieńkie a jesienia grubsze .Latem nosi sandałki i ma cieńkie rajstopy bezszwowe i nawet nie widać że je ma .
Co kto nosi to jego indywidualna sprawa.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Do sandałów rajstopy bez palców/cienkie getry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym, co to za teksty, że "nie chciałabym być z Tobą w pokoju, jak będziesz te rajstopy zdejmować" Wyobraźcie sobie, że ja się w 8 DEN nie spociłam ani trochę, a już na pewno nie śmierdziałam. ![]() O rajstopach do bikini też poniżej pasa. Są osoby, które w ogóle nie jeżdżą nad morze.
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj widziałam na przystanku dziewczynę, która miała rajstopy do japonek... przy czymś takim, założone do peep toe wyglądają bosko
![]()
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No ba. Ja dziś latam w 30 DEN, coś w te desenie, i ani nie jest mi gorąco (chociaż i tak muszę sobie kupić cieńsze w tym kolorze ![]() Edytowane przez Tirosoma Czas edycji: 2011-06-07 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nie widzę nic złego w noszeniu rajstop latem, choć mnie nawet w tych najcieńszych byłoby za ciepło.
ale zgadzam się, że w rajstopie noga wygląda ładniej. ja używam rajstop w sprayu właściwie na co dzień przez całe wakacje, bo wtedy mam wrażenie że moje nogi wyglądają bardziej elegancko (oczywiście mam na myśli prawie bezbarwny subtelny spray, a nie żółtopomaranczowy kolor jak po samoopalaczu ![]() każdy ma swoje preferencje, inne poczucie estetyki, nie wiem po co niektóre z was piszą tutaj takie złośliwości jak np. sugerowanie, że ktoś będzie śmierdzieć zdejmując rajstopy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Może jestem staromodna, ale uważam, że w niektórych sytuacjach trzeba mieć na sobie rajstopy i zabudowane buty bez względu na temperaturę. Tego wymaga etykieta i wiele kobiet żyje i wcale nie ma spoconych nóg. Przecież rajstopy 8den są tak cienkie jak mgiełka. Gołe nogi są ok na plaży, wycieczce czy zakupach, ale w biurze albo oficjalnych sytuacjach to po prostu nietakt
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.