|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Klub
----------
Edytowane przez Tirosoma Czas edycji: 2017-03-23 o 21:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Klub Nosicielek tkanin na nogach latem :)
ja nie wyobrażam sobie mieć NIE gołych nóg, jak jest 35 stopni na dworze w cieniu..
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba tylko tłuste uda się do siebie kleją na rower też rajstopki?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Jakie tłuste uda? Jak jest gorąco, poci się ciało. Resztę sama sobie dopowiedz
.No tak.. tylko ja swoje słowa kieruję do osób, które sobie to wyobrażają. Teraz upały są niemal 30 stopniowe i mi w podkolanówkach/zakolanówkach nie jest w ogóle gorąco :P. eelmirka, na rower spodenki + zakolanówki ^^. Edytowane przez Tirosoma Czas edycji: 2011-06-07 o 19:04 |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Ile den w 40-stopniowym upale? Serio?
I co, do sandałów też rajstopki? Jeśli jesteś estetką, która nie znosi widoku nagich nóg, to pomyśl sobie o takim widoku i sama zdecyduj, co jest gorsze . A co do spoconych nóg- ja nie chcę nawet myśleć, jaka to by była urocza sauna w rajstopach przy wysokich temperaturach, do chyba trochę niehigieniczne, tak sobie myślę.
http://modna-komoda.blogspot.com http://facebook.com/modnakomoda ... WPiA UMCS - V ROK Edytowane przez Cyss Czas edycji: 2011-06-07 o 19:06 |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
haha swoja droga jestem ciekawa co powie 1 lepszy facet ktoremu powiesz ze gołe nogi u kobiet sa nieestetyczne..
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
w taki upał jestem w stanie zaakceptować (jeśli chodzi o zakryte nogi) jedynie lniane spodnie, maxi dress, ale rajstopy
nie próbowałam i nie wiem
Edytowane przez admirable Czas edycji: 2011-06-07 o 19:08 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co jest nieetycznego w gołych nogach, na plażę też nosisz DEN
?
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
to ja poobserwuję wątek bo jestem ciekawa czy ktoś jeszcze nosi ciekawe-ile-den w te upały
![]() a na plażę też rajstopki pod bikini? ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- jakich gołych nóg??? to przecież obleśne! |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Po co zakładać takie wątki
na forum.Jeśli lubisz nosić rajstopy, podkolanówki itp. latem, proszę bardzo. Jeśli musisz mieć zakryte nogi nawet w trakcie jazdy rowerem, ok. Tylko czy jest to temat wart zakładania nowego wątku na forum ? Nie sądzę. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
No wiesz, wolę się upewnić, bo dla mnie np. to naturalne, że w 30-stopniowym upale noszę szorty na gołe nogi. Więc rozumiem, że nie nosisz sandałów? Skoro całe lato w rajstopkach, to chyba tak. Już dziewczyny pytały o bikini, więc daruję sobie złośliwość
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
masakra .. ja nie widzę nic nieestetycznego w gołych nogach ;] nie mówimy o dekoldzie do pępka czy spódniczce zakrywającej połowę pupy...
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Gołe nogi są nieeleganckie, moim zdaniem, i już .
Edytowane przez Tirosoma Czas edycji: 2011-06-07 o 19:19 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Tirosoma to jak to jest, nie nosisz latem sandałów wcale?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
kazdy nosi to co lubi, ale jak piszesz np o spoconych nogach i ze musisz siasc po kims na siedzeniu to jest troche dziwne, bo wiadomo ze bardziej spocona bedzie ta osoba w rajstopach niz z golymi nogami. Nie wyobrazam sobie tego jak ostatnio byly 30stopniowe upaly to wracajac z uczelni sciagalam rajtki (bo musialam miec) i szlam dalej bez
|
|
|
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
to ja nie chciałabym być w pomieszczeniu jak ściągasz te rajty ![]() są oczywiście sytuacje kiedy trzeba nosić rajstopy latem np jak w pracy obowiązuje dress code, no ale to się w sumie nie liczy bo w biurze klima ![]() nie wyobrażam sobie latem nosić rajstop/zakolanówek/podkolanówek itd. hmm i jakoś gołe nogi mi się nie pocą
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Nie przesadzajcie! Wielkie najeżdżanie na osoby w rajstopach się zaczęło
![]() Jakoś tydzień temu miałam egzamin (ustny), upał, 30 stopni. Ubrałam rajstopy 8 DEN i sukienkę przed kolano i z rękawkami i co Nie umarłam! Serio! Nawet się nie czułam niekomfortowo w żaden sposób. Ale pewnie lepiej by było, jakbym poszła w japonkach i mini? ![]() Wyobraźcie sobie, że są różne życiowe sytuacje. Ktoś może właśnie idzie na rozmowę o pracę? Może ma ogromne kompleksy, zaciął się maszynką przy goleniu. Najlepiej jechać po wszystkich, którzy nie są tacy sami jak my
|
|
|
#19 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() każdy kto się tutaj wypowiada chyba wie o tym, że są sytuacje, gdzie rajstopy są konieczne, ale autorce wątku raczej o takie nie chodziło. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2011-06-07 o 19:46 |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i nikt po nikim nie "jedzie", wymieniamy opinie, nikt nikogo nie obraża... przynajmniej tak mi się wydaje, ja nie czuję się urażona tym, że moje gołe nogi są nieestetyczne, tak samo autorka, czy Ty nie powinnyście czuć się obrażone moją subiektywną opinią ![]() edit: i wszyscy wiemy, że są czasami sytuacje wyjątkowe... Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2011-06-07 o 19:48 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie to nic dziwnego każdy ma swoje coś tam , mam koleżankę która na okrągły rok nosi rajstopy latem cieńkie a jesienia grubsze .Latem nosi sandałki i ma cieńkie rajstopy bezszwowe i nawet nie widać że je ma .
Co kto nosi to jego indywidualna sprawa.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Do sandałów rajstopy bez palców/cienkie getry
.
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym, co to za teksty, że "nie chciałabym być z Tobą w pokoju, jak będziesz te rajstopy zdejmować" Wyobraźcie sobie, że ja się w 8 DEN nie spociłam ani trochę, a już na pewno nie śmierdziałam. O rajstopach do bikini też poniżej pasa. Są osoby, które w ogóle nie jeżdżą nad morze.
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj widziałam na przystanku dziewczynę, która miała rajstopy do japonek... przy czymś takim, założone do peep toe wyglądają bosko
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ba. Ja dziś latam w 30 DEN, coś w te desenie, i ani nie jest mi gorąco (chociaż i tak muszę sobie kupić cieńsze w tym kolorze ), ani też ani trochę nie "cuchną" :P. A bikini - pomyślcie, to jest odrębna sprawa, ja do codziennych strojów noszę rajstopy, bo tak mi się podoba, a bikini to strój kąpielowy, nie ubranie, lol :P.
Edytowane przez Tirosoma Czas edycji: 2011-06-07 o 20:14 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zresztą nieważne, z mojej strony EOT
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
nie widzę nic złego w noszeniu rajstop latem, choć mnie nawet w tych najcieńszych byłoby za ciepło.
ale zgadzam się, że w rajstopie noga wygląda ładniej. ja używam rajstop w sprayu właściwie na co dzień przez całe wakacje, bo wtedy mam wrażenie że moje nogi wyglądają bardziej elegancko (oczywiście mam na myśli prawie bezbarwny subtelny spray, a nie żółtopomaranczowy kolor jak po samoopalaczu ).każdy ma swoje preferencje, inne poczucie estetyki, nie wiem po co niektóre z was piszą tutaj takie złośliwości jak np. sugerowanie, że ktoś będzie śmierdzieć zdejmując rajstopy |
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
Może jestem staromodna, ale uważam, że w niektórych sytuacjach trzeba mieć na sobie rajstopy i zabudowane buty bez względu na temperaturę. Tego wymaga etykieta i wiele kobiet żyje i wcale nie ma spoconych nóg. Przecież rajstopy 8den są tak cienkie jak mgiełka. Gołe nogi są ok na plaży, wycieczce czy zakupach, ale w biurze albo oficjalnych sytuacjach to po prostu nietakt
.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

. Wolę białe zakolanówki. Nie lubię też klejących się ud do siebie i siedzenia na siedzeniu, na którym siedział przed chwilą wątpliwej reputacji delikwent, w minispódniczce i gołych nogach o_O.
.
. A co do spoconych nóg- ja nie chcę nawet myśleć, jaka to by była urocza sauna w rajstopach przy wysokich temperaturach, do chyba trochę niehigieniczne, tak sobie myślę.
nie próbowałam i nie wiem
na forum.

.
to ja nie chciałabym być w pomieszczeniu jak ściągasz te rajty