LLORET DE MAR- praca - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-07, 18:31   #1
proansis
Przyczajenie

LLORET DE MAR- praca

Jeżeli taki wątek już powstał to przepraszam za przeoczenie Poszukuję młodych, chętnych, zdeterminowanych i konkretnych ludzi chcących wyjechać do pracy do Lloret. Jeżeli ktoś nie jest do końca przekonany do wyjazdu całkiem w ciemno można rozpatrzyć opcję "najtańszych wczasów", gdzie ma się zapewniony nocleg na 9 nocy w trakcie których spokojnie można coś znaleźć oraz ewentualny powrót do Polski, gdyby coś poszło nie tak. Jestem ogromnie zdeterminowana, a jedyne czego mi brakuje to właśnie energicznych i sensownych ludzi. Czasu coraz mniej, ale wciąż nie jest za późno! Pozdrawiam
proansis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-14, 17:00   #2
ewajanisz
Przyczajenie

Dot.: LLORET DE MAR- praca

Hej!
Z dwoma koleżankami mamy kupione bilety na 29 czerwca. Jesteśmy niestety jeszcze na etapie szukania mieszkania :/
Proansis, jesteśmy energicznymi i sensowymi ludźmi Daj znać czy już jesteś na miejscu, jeśli nie to jak Twoje przygotowania do wyjazdu?
Pozdrawiam!
efka
ewajanisz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-15, 13:21   #3
Maddelaina
Raczkowanie

Nie znajdziecie mieszkania przez internet . Szukajcie na miejscu
Ja pracowalam w Lloret przez dwa ostatnie sezony W tym roku nadszedł czas na zmiany i z znajomymi podbijamy Majorkę

Powodzenia dziewczyny ! (P.S. Radze wam Lepiej nie szukajcie pracy w klubach: Gala, Temptation, Prive de Magic)

"Odważny to nie ten, kto się nie boi,
lecz ten, kto wie,
że są rzeczy ważniejsze niż strach.

Odważni nie żyją wiecznie,
lecz ostrożni nie żyją wcale"

Maddelaina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-04, 09:27   #4
lloretowa_dziewczyna
Przyczajenie

Hey !

Pracowałam w LLoret de Mar i chciałam podzielić się wrażeniami !

Jeżeli macie problem z mieszkaniem napiszcie na priv, mam kilka tanich i sprawdzonych adresów!

Natomiast jeśli chodzi o pracę to zapomnijcie o chodzeniu z CV to jest zupełnie nie potrzebne... Żeby znaleźć pracę trzeba chodzić w kółko, po 100 razy do tych samych miejsc i się pytać. Dziś mają full ale już na drugi dzień znów kogoś potrzebują. Trzeba po prostu trafić na taki dzień
Moim zdaniem najłatwiej znaleźć pracę w klubach na głównej ulicy, zaczynając od dworca Hollowood, Tropics, Mobys, Prive de Magic, Colossos, Extra, Londoner, St. Trop i GALA której za wszelką cenę trzeba unikać.
W Gali jest koszmarna atmosfera (wiem, bo pracowałam kilka dni )
szef Hector jest obleśnym typem, który przez całe 8 godzin stoi na przeciwko i cię obserwuję. Z drugiej strony pracują tam same polki, więc jeśli nie znasz dobrze angielskigo to jest dobry wybór ale pomimo wszystko odradzam. Miałam to szczęście, że dostałam wypłatę ale słyszałam, że nie wszyscy dostąpili takiego zaszczytu i xD

W Colossos warto się zaczepić, pracują tam polki no i przyjeżdża Benassi, Tiesto, Sangez warto ich zobaczyć za darmo Miguel-szef ma swoje humory ale wypłaca pieniążki co tydzień i nigdy nie było z tym problemu.

Teraz Tropics i MOby's najbardziej prestiżowe kluby w LLoret !

Manager Peter jest bardzo zakręconym człowiekiem,zapomina jak masz na imię, nie pamięta o wypłacie! Ciężko się z nim dogadać. Jednak jeśli masz konto w banku z wypłatą nie ma problemów, jeśli jednak nie masz konta no to czekasz na wypłatę kilka dni a nawet tygodni.

Szef od propagandy- "Manoono"- Miguel jest bardzo sympatyczny dba o ciebie, pilnuję by nic ci się nie stało.

Zapomniałam o Indexie!!! Ten klub jest niedaleko kościoła..
Okropny, brzydki, obleśny nie polecam !

Jeśli chodzi o pracę na propagandzie... hmmm chyba nie macie ochoty wciśkać ludziom ściemy, ze to najlepszy klub w mieście itp Z resztą zabaczycie go to sami zrozumiecie

W St.Tropie jest nieziemska atmosfera, szefem jest bardzo sympatyczny dziadek... ale tak jak wszędzie jeśli ci odmówi, musisz chodzić i się dopytywać o miejsce pracy dla siebie.
Warto tam pracować, jest naprawdę miła atmosfera.

Jeśli macie pytania- piszcie!
lloretowa_dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-05, 16:26   #5
paulinciax07
Rozeznanie

oo, dziekuje za wyczerpującą odpowiedź.
w sumie zaczęłam sie już dzisiaj zastanawiać nad wakacyjną pracą, tyle tylko, ze myślałam o czyms typu animatorka. uwielbiam podróże, nawet teraz mogłabym spakowac torbe i gdziekolwiek wyruszyc.
byłam w Lloret trzy lata temu ale na obozie, w tym roku pracowałam jako au pair w Madrycie. mam do Ciebie pytanie: od czego sie zaczęło? musiałas tutaj w Polsce załatwiać jakies papiery? wyjechałas sama czy ze znajomymi? no i na czym twoja praca polegała dokładnie? byłas kelnerką, tancerką, barmanką czy pracowałas jako 'naganiacz' z ulotkami? i jak było z pensją? (jesli oczywiscie nie jest to tajemnicą )
dziekuje z góry za odpowiedz, pozdrawiam.
paulinciax07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 23:43   #6
xcamillee
Przyczajenie

Czy ktoś w tym roku planuje wyjazd do pracy do Lloret? Ja bardzo chętnie bym pojechała, ale nie mam zielonego pojęcia czy warto jest jechać w ciemno i szukać czegoś na miejscu.
xcamillee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 23:13   #7
proansis
Przyczajenie

hej, ja jak najbardziej chcę wyjechać, założyłam już wczoraj nowy wątek, w razie czego odezwij się na priv
proansis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 10:09   #8
annamatyl
Przyczajenie

hej dziewczyny, planujecie jechać w ciemno do Lloret de Mar? Ja miałam jechać do Włoch, ale tam ciężko z tego co mi koleżanka mówiła. A widze że o Lloret są same dobre opinie. Jak ktoś jest chętny i ma w tym doświadczenie pisać na priv.
annamatyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-14, 12:05   #9
invisibleeee
Raczkowanie

o widzę, że zbiera się jakaś ekipa do Lloret! Jakby co,to ja jestem chętna na pracę! tylko zależy też kiedy
invisibleeee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-15, 09:43   #10
annamatyl
Przyczajenie

Może koło 20. czerwca? Tak w ogole jak myślicie ile kasy pasuje mieć przy sobie?
Stary 2012-05-15, 17:11   #11
invisibleeee
Raczkowanie

a na ile chcecie jechać tak w ogóle? no ja do końca sierpnia bym mogła a jeśli chodzi o 20 czerwca,to mi by raczej pasowało trochę później,chociaż o parę dni,bo jestem wolontariuszką na Euro
a kasa to hmm,tak, żeby na pierwszy tydzień starczyło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-15, 18:28   #12
annamatyl
Przyczajenie

I ile można tam zarobić tak w ogóle? np, za tydzień pracy w klubie ile się dostaje?
Stary 2012-05-16, 14:04   #13
invisibleeee
Raczkowanie

dobre pytanie!
Stary 2012-05-17, 09:54   #14
annamatyl
Przyczajenie

tak w ogole jaki jest najlepszy czas żeby tam jechać? Na pewno maj/czerwiec. Ale podobno pod koniec lipca też się opłaca, bo brytyjczycy wracają i jest sporo wolnych posad. Co o tym sądzicie?
Stary 2012-05-17, 19:01   #15
invisibleeee
Raczkowanie

tak jak ktoś wcześniej napisał,trzeba po prostu chodzić i się pytać niezależnie kiedy się przyjedzie
Stary 2012-05-18, 10:10   #16
annamatyl
Przyczajenie

Ile bierzecie ze sobą pieniędzy?
Stary 2012-05-18, 10:31   #17
perfectsway
BAN stały

dziewczyny ja tez bym chetnie pojechala! jedziecie w pojedynke czy ze znajomymi?
perfectsway jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-20, 13:51   #18
annamatyl
Przyczajenie

Jeśli ktoś jedzie po 20. lipca to szukamy kogoś do wynajęcia mieszkanie, żeby było taniej. Piszcie!
Stary 2012-05-20, 16:56   #19
annamatyl
Przyczajenie

hej, wybierasz się do Lloret podobno wybierasz się do Lloret w wakacje do pracy. Ja z koleżanką też chcę jechać, ale dopiero po 20. lipca jak załatwomy studia i kasę. A Ty kiedy się wybierasz? Też jedziesz w ciemno?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 20:09   #20
annamatyl
Przyczajenie

cześć, wybierasz się do Lloret? Ja planuję z koleżanką do Lloret albo na Ibizę po 20. lipca, jeśli jesteś zainteresowana daj znać.
Stary 2012-05-22, 09:36   #21
perfectsway
BAN stały

hej, nie wiem czy dochodza moje wiadomosci, ale chetnie wybralabym sie albo tu albo tu tylko mysle ze na ibizie jest znacznie drozej tzn wynajem mieszkania bedzie drogie, a rozmawialas juz z kolezanka co do terminu? na pewno dopiero 20 lipca?
Stary 2012-05-22, 15:45   #22
annamatyl
Przyczajenie

no tak na Ibize trzeba wziąć dwa razy więcej pieniędzy. Tak więc do Lloret możemy jechać wcześniej. A Ty kiedy byś chciała jechać?
Stary 2012-05-23, 04:57   #23
perfectsway
BAN stały

jakos pod koniec czerwca bo im pozniej tym ciezej znalezc prace
Stary 2012-05-23, 14:48   #24
invisibleeee
Raczkowanie

noo perfectsway ma rację! później nie ma po co jechać w sumie
Stary 2012-05-23, 19:27   #25
perfectsway
BAN stały

5797212- moj nr gg, bedzie latwiej sie nam porozumiewac co do wyjazdu, zawsze jestem na niewidoku wiec piszcie laski smialo)
Stary 2012-06-03, 20:48   #26
perfectsway
BAN stały

dziewczyny to jak pisze sie ktoras zeby jechac?
Stary 2012-06-05, 13:12   #27
madzioszka5
Rozeznanie

teeeż bym gdzieś pojechała jak ogarnę wszystkie sprawy związane ze studiami, bo jestem tegoroczną maturzystką W sumie się coś nastawiałyśmy na jakiś wyjazd z przyjaciółką, ale ciężko sie zabrać za cokolwiek..
można ukrywać fakt, ale w snach, to przypływa.
madzioszka5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-06, 15:17   #28
adrpowor
Przyczajenie

jestem chłopakiem chętnym na wyjazd razem z Wami piszcie pojadę w każdym terminie, najchętniej w czerwcu bo łatwiej o pracę

Edytowane przez adrpowor
Czas edycji: 2012-06-16 o 10:15 Powód: pfr
adrpowor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-08, 12:43   #29
Ellaloca
Przyczajenie

SZUKAM LUDZI KTORZY BYLI LUB WYBIERAJA SIE DO LLORET DE MAR!!!! Chce wyjechac w czerwcu, na pare dni, zeby zobaczyc czy uda mi sie dostac jakas prace, ktoś chętny???????? Jezeli wiecie cos o mieszkaniu, pracy itd piszcie Pracowalam tam w tamtym roku, wiec znam to miejsce i troche ludzi... Pzdr
Ellaloca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-08, 12:49   #30
Ellaloca
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez proansis Pokaż wiadomość
Jeżeli taki wątek już powstał to przepraszam za przeoczenie Poszukuję młodych, chętnych, zdeterminowanych i konkretnych ludzi chcących wyjechać do pracy do Lloret. Jeżeli ktoś nie jest do końca przekonany do wyjazdu całkiem w ciemno można rozpatrzyć opcję "najtańszych wczasów", gdzie ma się zapewniony nocleg na 9 nocy w trakcie których spokojnie można coś znaleźć oraz ewentualny powrót do Polski, gdyby coś poszło nie tak. Jestem ogromnie zdeterminowana, a jedyne czego mi brakuje to właśnie energicznych i sensownych ludzi. Czasu coraz mniej, ale wciąż nie jest za późno! Pozdrawiam
Jestem chetna do wyjazdu Pracowlam tam w tamtym roku Jezeli to powazna oferta odezwij sie . czekam ! Pzdr
Ellaloca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości