![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
LLORET DE MAR- praca
Jeżeli taki wątek już powstał to przepraszam za przeoczenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: LLORET DE MAR- praca
Hej!
Z dwoma koleżankami mamy kupione bilety na 29 czerwca. Jesteśmy niestety jeszcze na etapie szukania mieszkania :/ Proansis, jesteśmy energicznymi i sensowymi ludźmi ![]() Pozdrawiam! efka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie znajdziecie mieszkania przez internet . Szukajcie na miejscu
![]() Ja pracowalam w Lloret przez dwa ostatnie sezony ![]() ![]() Powodzenia dziewczyny ! (P.S. Radze wam Lepiej nie szukajcie pracy w klubach: Gala, Temptation, Prive de Magic)
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hey !
Pracowałam w LLoret de Mar i chciałam podzielić się wrażeniami ! ![]() ![]() Jeżeli macie problem z mieszkaniem napiszcie na priv, mam kilka tanich i sprawdzonych adresów! Natomiast jeśli chodzi o pracę to zapomnijcie o chodzeniu z CV ![]() ![]() Moim zdaniem najłatwiej znaleźć pracę w klubach na głównej ulicy, zaczynając od dworca Hollowood, Tropics, Mobys, Prive de Magic, Colossos, Extra, Londoner, St. Trop i GALA której za wszelką cenę trzeba unikać. W Gali jest koszmarna atmosfera (wiem, bo pracowałam kilka dni ) szef Hector jest obleśnym typem, który przez całe 8 godzin stoi na przeciwko i cię obserwuję. Z drugiej strony pracują tam same polki, więc jeśli nie znasz dobrze angielskigo to jest dobry wybór ![]() ![]() W Colossos warto się zaczepić, pracują tam polki no i przyjeżdża Benassi, Tiesto, Sangez ![]() ![]() Teraz Tropics i MOby's najbardziej prestiżowe kluby w LLoret ! Manager Peter jest bardzo zakręconym człowiekiem,zapomina jak masz na imię, nie pamięta o wypłacie! Ciężko się z nim dogadać. Jednak jeśli masz konto w banku z wypłatą nie ma problemów, jeśli jednak nie masz konta no to czekasz na wypłatę kilka dni a nawet tygodni. Szef od propagandy- "Manoono"- Miguel jest bardzo sympatyczny ![]() Zapomniałam o Indexie!!! Ten klub jest niedaleko kościoła.. Okropny, brzydki, obleśny nie polecam ! Jeśli chodzi o pracę na propagandzie... hmmm chyba nie macie ochoty wciśkać ludziom ściemy, ze to najlepszy klub w mieście itp Z resztą zabaczycie go to sami zrozumiecie ![]() W St.Tropie jest nieziemska atmosfera, szefem jest bardzo sympatyczny dziadek... ale tak jak wszędzie jeśli ci odmówi, musisz chodzić i się dopytywać o miejsce pracy dla siebie. Warto tam pracować, jest naprawdę miła atmosfera. Jeśli macie pytania- piszcie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
oo, dziekuje za wyczerpującą odpowiedź.
![]() w sumie zaczęłam sie już dzisiaj zastanawiać nad wakacyjną pracą, tyle tylko, ze myślałam o czyms typu animatorka. uwielbiam podróże, nawet teraz mogłabym spakowac torbe i gdziekolwiek wyruszyc. byłam w Lloret trzy lata temu ale na obozie, w tym roku pracowałam jako au pair w Madrycie. mam do Ciebie pytanie: od czego sie zaczęło? musiałas tutaj w Polsce załatwiać jakies papiery? wyjechałas sama czy ze znajomymi? no i na czym twoja praca polegała dokładnie? byłas kelnerką, tancerką, barmanką czy pracowałas jako 'naganiacz' z ulotkami? i jak było z pensją? (jesli oczywiscie nie jest to tajemnicą ) dziekuje z góry za odpowiedz, pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś w tym roku planuje wyjazd do pracy do Lloret? Ja bardzo chętnie bym pojechała, ale nie mam zielonego pojęcia czy warto jest jechać w ciemno i szukać czegoś na miejscu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
hej, ja jak najbardziej chcę wyjechać, założyłam już wczoraj nowy wątek, w razie czego odezwij się na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, planujecie jechać w ciemno do Lloret de Mar? Ja miałam jechać do Włoch, ale tam ciężko z tego co mi koleżanka mówiła. A widze że o Lloret są same dobre opinie. Jak ktoś jest chętny i ma w tym doświadczenie pisać na priv.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
o widzę, że zbiera się jakaś ekipa do Lloret! Jakby co,to ja jestem chętna na pracę! tylko zależy też kiedy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Może koło 20. czerwca? Tak w ogole jak myślicie ile kasy pasuje mieć przy sobie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
a na ile chcecie jechać tak w ogóle? no ja do końca sierpnia bym mogła
![]() ![]() a kasa to hmm,tak, żeby na pierwszy tydzień starczyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
I ile można tam zarobić tak w ogóle? np, za tydzień pracy w klubie ile się dostaje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
dobre pytanie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
tak w ogole jaki jest najlepszy czas żeby tam jechać? Na pewno maj/czerwiec. Ale podobno pod koniec lipca też się opłaca, bo brytyjczycy wracają i jest sporo wolnych posad. Co o tym sądzicie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
tak jak ktoś wcześniej napisał,trzeba po prostu chodzić i się pytać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Ile bierzecie ze sobą pieniędzy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
dziewczyny ja tez bym chetnie pojechala! jedziecie w pojedynke czy ze znajomymi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Jeśli ktoś jedzie po 20. lipca to szukamy kogoś do wynajęcia mieszkanie, żeby było taniej. Piszcie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
hej, wybierasz się do Lloret podobno wybierasz się do Lloret w wakacje do pracy. Ja z koleżanką też chcę jechać, ale dopiero po 20. lipca jak załatwomy studia i kasę. A Ty kiedy się wybierasz? Też jedziesz w ciemno?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
cześć, wybierasz się do Lloret? Ja planuję z koleżanką do Lloret albo na Ibizę po 20. lipca, jeśli jesteś zainteresowana daj znać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
hej, nie wiem czy dochodza moje wiadomosci, ale chetnie wybralabym sie albo tu albo tu tylko mysle ze na ibizie jest znacznie drozej tzn wynajem mieszkania bedzie drogie, a rozmawialas juz z kolezanka co do terminu? na pewno dopiero 20 lipca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
no tak na Ibize trzeba wziąć dwa razy więcej pieniędzy. Tak więc do Lloret możemy jechać wcześniej.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
jakos pod koniec czerwca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
noo perfectsway ma rację! później nie ma po co jechać w sumie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
5797212- moj nr gg, bedzie latwiej sie nam porozumiewac co do wyjazdu, zawsze jestem na niewidoku wiec piszcie laski smialo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
dziewczyny to jak pisze sie ktoras zeby jechac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
teeeż bym gdzieś pojechała jak ogarnę wszystkie sprawy związane ze studiami, bo jestem tegoroczną maturzystką
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
jestem chłopakiem chętnym na wyjazd razem z Wami
![]() Edytowane przez adrpowor Czas edycji: 2012-06-16 o 10:15 Powód: pfr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
SZUKAM LUDZI KTORZY BYLI LUB WYBIERAJA SIE DO LLORET DE MAR!!!! Chce wyjechac w czerwcu, na pare dni, zeby zobaczyc czy uda mi sie dostac jakas prace, ktoś chętny???????? Jezeli wiecie cos o mieszkaniu, pracy itd piszcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.