|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Odzywki do wlosow w spray'u
Jak w temacie. Znacie jakies dobre i w miare niedrogie odzywki do wlosow w spray'u? Dotad stosowalam rozne rodzaje Gliss Kur'a, ale moze cos przegapilam i sa lepsze od nich? Musza byc w spray'u koniecznie, bo tylko takie toleruje
Myje codziennie glowe i nie dalabym rady meczyc sie codzien z nakladaniem odzywki. Mam nadzieje, ze cos poradzicie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odzywki do wlosow w spray'u
podciagam do gory
nikt nie wie?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Killing me softly
|
Jest odżywka Sunsilk w sprayu, ale to do włosów przetłuszczających się. Poza tym Włos w Płynie- Ziaja. Ale GK chyba są najlepsze.
Przypomniało mi się, że są mgiełki do włosów, np. Radical Farmony, myślę, że jako odżywkę można ją stosować, choć to zależy od potrzeb włosów. A dlaczego spray? Chodzi o to, żeby nie spłukiwać, czy po prostu lubisz taką formę nakładania? Z odżywek nie wymagających spłukiwania lubiłam Joannę. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2005-06-01 o 22:12 Powód: literówka |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
napewno ktos wie....
![]() tylko ze nei wiemy jakiego rodzaju masz wlosy,i jak odzywka jest ci potrzebna zajzryj wiec na KWC i do Estylu napewno cos znajdziesz |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Z mojego doświadczenia wiem, że niestety nie sa ani trochę tak dobre jak inne odżywki, używałam Gliss Kura, ale ona dziala tylko doraźnie, po kolejnym umyciu włosów nie ma śladu efektu odżywczego na włosy. Teraz używam mgiełki Radical i jestem z niej chyba najbardziej zadowolona, fajnie usztywnia włosy.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Używałam odżywek Joanny i byłam bardzo zadowolona.Były one do różnego typu włosów.Teraz używam Gliss Kur i stwierdzam ,że tamte lepiej mi odpowiadały.
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
ja też mam teraz gliss kura, ale już nie mogę się doczekać kiedy go skończę.nie robi zupełnie nic i do tego śmierdzi. chyba taki sam efekt uzyskałabym pryskając włosy wodą mineralną. no może są troszeczkę lżejsze.
ostatnio rozglądałam się za odżywkami w sprayu i wpadła mi w oko taka z serii jantar ( tej samej firmy, która produkuje radical). uzywałam też mleczka w sprayu welli z serii profesjonalnej, ale oprócz łatwości rozczesywania efekt był mizerny, a cena wprost przeciwnie. któras z moich przedmówczyń pisała o słabym działaniu takich sprayów do włosów. zgadzam się z tym. ja uzywam takich odżywek bardziej do układania, do zbicia loków. od odżywiania mam waxa
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam na Allegro odżywkę w sprayu.
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52550536 Jest dużo tańsza niż w sklepach, więc się skusiłam, tym bardziej, że podobno ciężko ją dostać. Właśnie jest w drodze. ![]() Jak użyję, to napiszę.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Lubie odzywki w spray'u, bo po prsostu nie chce mi sie wmasowywac innych odzywek, nawet tych bez splukiwania, a tak se psikne i juz
Glownie chodzi mi o to, zeby dobrze rozczesac wlosy, a z tego co slyszalam to do tego dobrze nadaje sie Wlos w plynie Ziaji.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna jest odżywka Avonu do włosów zniszczonych
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7157
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Używałam 'włos w płynie' i Sunsilk'a. Polecam zdecydowanie te pierwsze - nie są drogie, a moim zdaniem świetne, tyle tylko że jakoś zniknęły ze sklepów, albo przynajmniej w mojej okolicy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

Myje codziennie glowe i nie dalabym rady meczyc sie codzien z nakladaniem odzywki. Mam nadzieje, ze cos poradzicie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)