|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
(Hydroquinon) hydrochinon 4 "ASDM" Przebarwienia
witam,
nie mam polskich znakow, wiec prosze o wyrozumialosc. Otoz kupilam krem-smietanke na przebarwienia. Nazywa sie ASDM Beverly Hils z USA oto sklad: - 4% hydrochinon - 2 % Vitamina C - 15% Glycolic - 3 % Koi kwas Acid, Propylene Glycol, Sodum Acrylate... Mam problem z przebarwieniami na twarzy. I skusilam sie na ten krem. Nalozylam go czesciowo na przebarwienia, i pozostal mi romieniec i nie chce zejsc . Podzielcie sie doswiadczeniami!
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: (Hydroquinon) hydrochinon 4 "ASDM" Przebarwienia
Cytat:
Edytowane przez hey Czas edycji: 2011-06-11 o 12:19 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
bylam swiadoma tego, ze srodek moze byc mocny. Krem kupilam na Ebay. Ten urzytkownik sprzedal ich bardzo duzo i pokusilam sie. Ale czy ten czerwony rumieniec zejdzie? juz go peelingem niszczylam i nic nie pomaga. Te czerwone cos mnie nie boli i nie piecze. Kurcze boje sie ze mi tak zostanie. Ale musze przyznasc, ze te plytkie przebarwienia, po jednym zastosowaniu zeszly. A moze ten romieniec to moja nowa skora? tak mocno wybielona?? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
i co zeszlo?ja tez przymierzam sie kupic krem i serum,ma bardzo dobre opinie w usa,wlasciwie jest nr 1 w usa i bardzo duzo sie go sprzedaje,i nie widzialam negatywnej opini o tym produkcie,kto jeszcze z was stosowal asdm serum i krem z hydrochinonem?i podzieli sie doswiadczeniami..
Edytowane przez olayahoo Czas edycji: 2013-08-11 o 16:13 |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ja natomiast znalazlam w internecie krem NADINOLA, produkowany w USA, z 3% zawartoscia hydrochinonu. Krem ma mnostwo pozytywnych opini, dziala bardzo szybko, w okolo miesiac mozna pozbyc sie uciazliwych przebarwien. Do tego jest bardzo przystepny cenowo, niestety jest problem z jego dostepnoscia w Polsce.
W skladzie zawiera: Hydrochinon 3 % i Octisalate 3%. (filtr przeciwsłoneczny). Bardzo ciekawi mnie dzialanie hydroninonu w tym kremie i czy rzeczywiscie jest sie czym przejmowac przy 3% stezeniu, stosujac jednoczescie filtry i przy zachowaniu powiedzmy pewnego umiarkowania w jego stosowaniu? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.