|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
zmiana koloru
hej
![]() od jakiegoś czasu chodzi za mną chęć zmiany koloru wlosów- obecnie mam "zloty" blond, chcialabym zmienić na jasny brąz, by też nie byl za ciemny. wlosy sięgają do zapięcia od stanika, są grube, nigdy nie mialam z nimi problemów. nie wiem tylko, czy w jasnym brązie będę dobrze wyglądać, nie chcę być za bardzo "przyćmiona" z góry dziękuję za pomoc
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-05-28 o 17:02 Powód: Nie usowamy zdjec.Regulamin. |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zmiana koloru
Dodałaś kiepskie zdjęcie. Poprosimy o całość Twojej buźki, najlepiej na wprost.
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Po zdjeciu z kawalkiem twarzy trudno ocenic, ale patrze na twoje zdjecie juz 3x, i mysle ze bedzie dobrze
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co , po tym zdjeciu widze ze masz taką typową urodę typ jasnej karnacji, jasnych włosów i mysle ze Ci w tym ladnie. Mysle ze nie warto jakos ingerowac w naturalną urodę , jesli nie masz jakiejs super potrzeby. Skoro masz zdrowe wlosy to po co je niszczyc. Ale jezeli tak bardzo chcesz zmiany no to jakis jasny brązik, albo moze cos w strone miedzianego..
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Spróbuj z ciemnym blondem, jeśli bardzo chcesz
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
wrzucam dokladniejsze zdjęcia
![]() są zrobione z rana, więc nie mam żadnego makijażu ani nic jeszcze chcialabym coś z brwiami zrobić, ostatnio eksperymentowalam z nimi więc teraz są cienkie jak dla mnie. z natury są grube, i szybko rosną. jaki ksztalt bylby odpowiedni dla mnie? |
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
nic nie rob, jestes sliczna- to po co to zmieniać
pozniej mozesz zalowac .Przypominasz mi aktorkę Amandę Seyfried
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Popieram poprzedniczkę.
Na Twoim miejscu nie zmieniałabym koloru włosów, bo dobrze współgra z twoją twarzą. Masz jasne niebieskie(?) oczy i jasno różowe usta i bardzo skromne brewki, a to najczęściej właśnie atrybuty naturalnych blondynek. |
|
|
|
#9 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
fellon1020 bardzo milo mi to slyszeć, nie spodziewalam się takich slow ![]() myślalam nad kolorem takim jak ma Socha w "prosto w serce" , czyli bym o 2 (?) tony ciemniejsze miala Reddishh tak są niebieskie zdjęcie jest troche wyblakle przez aparat w komórce, ale nie mialam czasu by robić aparatem. brwi naturalnie są grube, tylko jak już napisalam, sama je regulowalam i troche za dużo wyrwalam
|
||
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
ja myślę, że obecny blond jest dla ciebie ok, ale jeśli chcesz przyciemnić je o dwa tony maksymalnie to bym zaryzykowała. Kolor Sochy faktycznie jest fajny. Myślę, że mogłoby to podkreślić twoją jasną buzię
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.