![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Proszę o rady-metamorfoza
Witam wszystkie wizarzanki!! Bardzo prosila bym was o rady co do mojego wygladu, co moge zrobic z moimi wlosami itd zamierzam je przefarbowac ale na jaki kolor?? I jak mam sie malowac?? Jakim typem kolorystycznym jestem??
Za wszelkie rady z gory dziekuje aha i jak co to moge odpowiedziec na pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Proszę o rady-metamorfoza
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Ninża ma racje, prosimy o wieksze zdjecie ...
A jak na razie moge ci tylko powiedziec to abys wyposazyla sie w dobry fluid, korektor, oraz kosmetyki zwalczajace tradzik... Co do wlosow, to zapusc trosze grzywke i zetnij ja na bok, Kolorek ?? hmmm ... ja chcesz zaszalec to ciemny blod, a jak nie to proponuje ciemny braz ![]() a i koniecznie zcieniuj wlosy ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]()
No więc... fryzure trzeba nieco ożywić. Proponuję jakieś cieniowanie i może balejaż, albo pasemka?A jeśli nie, to coś ciemnego. Blondy raczej nie będą sobrze się prezentowały. Grzywka chyba lepsza byłaby na ukos niż taka prosta. Jeżeli masz ochotę na odrobinę szaleństwa, możesz skrócić włosy...
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozatym stosuj korektor aby zatuszowac niedoskonalosci ale pamietaj by byl zawsze o ton jasniejszy od podkladu ktory powinien byc w odcieniu Twojej cery. Co do dalszego makijazu to kiepskie zdiecie...moze zalaczysz cos lepszego w twarza na wprost ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No nie mam niestety wyrazniejszych zdjec..
diara_sweet mam zcieniowane wlosy ![]() Odpowiadam na pytania: 1.Opalam sie szybko na kolor rozowy badz czerwony a odcien opalenizny jest raczej cieply-zlotawo-brazowy 2.Kolor oczu raczej ciemny szaro-niebieski,otoczki teczowek mam ciemniejsze , widoczne sa tez plamki. rzesy i brwi raczej ciemne 3.Piegow nie mam 4.Nie wiem jaki ma odcien moja cera.. ale jest raczej zarozowiona miejscami czerwona np pod wplywem ciepla, chlodu itd 5.Naturalny kolor wlosow jest ciemny 6.usta sa rozowe 7.lubie kolory takie raczej chlodne , ciemniejsze zle czuje sie w rozach, czerwieni Wiem ze fotka ktora dolaczylam nie jest najwyrazniejsza ale prosila bym zeby jednak na jej podstawie postarac sie dobrac mi jakis makijaz..jak mam malowac oczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
niestety nie widac oczu na wprost,tylko od boku i nie mozna zobaczyc dokladnie jak sa osadzone itd... szkoda
![]() Ja polecam podklady z rimmela lub manhatan...Masz klopopty z cera,najlepiej wybrac lekki podklad dopuszczajacy powietrze do skory.Moze kupisz specjalne kosmetyki przeznaczone dla tekiej cery np. z Vichy sa tez podklady w aptekach-to by bylo dobre rozwaizanie ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
n@talia19 to wklejam zdjecie z twarza wprost zebys mogla zobaczyc jak osadzone sa moje oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
z tego zdiecia wynika ze oczka sa dosc normalnie osadzone,tylko sa male i maja opadajace kaciki.Male oczy najlepiej malowac jasnymi cieniami i stosowac jasne kredki.Opadajace kaciki "podnosimy" w ten sposob,ze w zewnetrznym kaciku oka rozcieramy cien lekko do gory ku brwiom (ale nie do samych brwi.).Wydaje mi sie ze ladnie bedziesz wygladala jak bedziesz malowac oczy dwoma kolorami,tzn dwoma cieniami w wenetrznym kaciku jasny cien a w zewnetrznym kaciku ciemny cien(tylko dokladnie rozcierajac granice miedzy cieniami)rzesy tuszuj do gory najlepiej wydluzajaca mascara.Tak szczerze mowiac na Twoim miejscu zrezygnowalabym z tej "kreski" fioletowej na dole-oczy wydaja sie smutne i takie "ciezkie".Stosuj lekkie kolory i podkreslaj wiecej gorna powieke a dolna jasnymi kolorkami
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To moge liczyc na jakies jeszcze rady?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
To ja podbijam wątek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
podbijam wątek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ja się za bardzo nie znam, ale proponuje ubierać się w kolorki ozywiające buzię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
timiri wezme pod uwage
![]() Pomyslalam sobie dzis ze moze podciela bym sobie wlosy bo mam nieco zniszczone koncowki, ale nie wiem jak? Moze macie jakies propozycje krutkich fryzur dla mnie? A moze lepiej zebym sobie nie podcinala wcale? jak myslicie? Z gory dzieki za odpowiedzi pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Moze takie fryzury?? mi osobiście bardzo podoba się ta druga cięcie i kolor
![]() jeśli chodzi o makijaż to tak jak już jedna wizażanka napisała- jasne kolorki, rozświetlające buzie ![]() a co do problemow skornych- dobry dermatolog i duuużo wytrwałości ![]() ![]() ![]() ![]() powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Hmmm sama nie wiem.. ta druga fryzurka calkiem fajna ale czy ona bedzie mi pasowac? Nie ma moze tu jakies wizazanki z takim programem do dobierania fryzur???? byla bym bardzo wdzieczna gdyby mi jakas fryzurke dobrano za pomoca tego programu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
Twoje zdjecie troche rozjasnilam zeby lepiej widac bylo Ciebie.Niestety ale nienadaje sie do symulacij.Musialabys miec twarz blizej obiektu,i najlepiej bez grzywki.Proponowalabym zmienic fryzurke na bardziej drapiezna tzn;pazurki wokol twarzy i grzywka lekko wycieniowana na bok.Proponuje jeszcze zrobic refleksy rozjasniaczem,zeby Twoja buzie troszke rozjasnic
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
kaska222 wiem ze to zdjecie nie jest najlepsze postam sie o jakies lepszej jakosci jeszcze jakos przed Swietami. Podoba mi sie twoja propozycje nr 1 i pomysl z tymi refleksami na wlosach tez dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
A i jaki jest moj typ kolorystyczny bo jeszcze nie uzyskalam odpowiedzi na to pytanie, a jest to dla mnie dosc wazne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
ups sorry pomylilam watki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Hmm a tak wogle to grzywka troche moglaby byc bardziej wycieniowana i jakies jasne pasemka moze na grzyweczce zeby rozjasnily twarz i mozesz wogle sobie jakos wloski rozjasnic moze ciemny blond?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Poki co to mogla bym liczyc na jeszcze jakies propozycje makijazu? Bo do tej pory dostalam tylko jedna i nie ma za bardzo z czego wybierac
![]() no i jaki typ kolorystyczny jestem , mi sie wydaje ze jesien ale nie jestem pewna. Pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
co do typu kolrystycznego-niestety się nie znam
co do propozycji makijazu radze poprostu samemu popróbować w którym się najlepiej czujesz i w ktorym Ci najładniej inspiracje znajdziesz w podforum -"Moje makijaże" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Bardzo chetnie bym sobie poprubowala roznych makijazy ale troche szkoda mi pieniedzy na te wszystkie kosmetyki bo jak sie okaze ze np zle sie w jakims makijazu prezentuje i zle sie czuje to wiecej tych kosmetykow nie uzyje i beda lezec mi w szafie? Dlatego prosila bym ze dobrac mi jakies okreslone w ktorych dobrze bym wygladala. Chyba nie jestem zbyt wymagajaca?
![]() Prosila bym tez zeby ktos mi okreslil moj typ kolorystyczny- ktos kto sie na tym zna bo to dla mnie wazne. No i czekam na propozycje makijazy na codzien i na jakies okazje i fryzury. Pozdr. Dodaje nowe zdjecia. Mam nadzieje ze z nich cos wiecej wyniknie. Aha jezeli by sie okazalo ze nie sa one dobre to bym dodala jeszcze jakies inne. Czekam teraz na przerubke w fotoshopie ![]() ![]() Co do tradziku to caly czas przyjmuje leki dermatologiczne ale ze srednim rezultatem. Zeby nie bylo ze nic z tym nie robie (a lecze cere od jakis 6-7 lat)Pozdr Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2007-05-28 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Nikt mi nie pomoze??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
maartus to moja siostra.. a ja zadaje pytania tylko z jednego- z anitaa. Raz przez przypadek napisalam z konta siostry bo ona sie nnie wylogowala. Ale postaram sie zeby to jjuz sie nie powtorzylo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Dlaczego nikt mi nie chce pomoc?
![]() Mam prosbe czy moglybyscie zrobic mi symulacje ze zdjecia z postu 9 zmieniajac moj kolor wlosow na ciemny bląd oraz na ten brazik ktory zalacze??? byla bym bardzo wdzieczna!!! Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-05-27 o 20:35 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.