![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czerwiec, super sukienki L-XL/XXL, ubrania m-xxl zapraszam
Wracam po długiej przerwie z nową dostawą ciuchów
Moje zasady : 1. Odpisuję zawsze u Was, Wy również odpisujcie u mnie - nie śledzę wątków . 2. Informuję zawsze , że paczkę już wysłałam , więc liczę na to samo . 3.Ja potrzebuję większe ubrania więc proszę nie oferować mi rozmiaru 36 ja potrzebuje 42 -44 , XL ,XXL 4.Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza paczkę lub z jakimś negatywem (od 30 przekupek to nie ma znaczenia kto wyśle pierwszy możemy równocześnie ) . 5.Nie odmieniam się - wszystko opisuję najdokładniej jak potrafię - nie mam zamiaru płacić za twoje przeoczenie lub niedopatrzenie.Jeśli nie ma opisu proszę pytać odpowiem na każde zadane pytanie ![]() 6. Rzeczy wysyłam wyprane lecz nie wyprasowane (wszystkie rzeczy są wyprane lecz leżą długo w szafce, nie będę prała ich jeszcze raz ponieważ chyba każdy pierze rzeczy jaki dojdzie do niego paczka ![]() 7. Wysyłam listem poleconym ekonomicznym . 8. nie zawsze wysyłam w kopertach bąbelkowych, mogę akurat nie posiadać takiej dlatego wysyłam w czymś innym oczywiście inne rzeczy ( które mogą się uszkodzić) odpowiednio zabezpieczę jak i ubrania. Jeśli zlewasz wymianę ze mną nie licz na to , że się z Tobą wymienię ![]() Szanujmy siebie i swój czas. W razie wątpliwości proszę pytać odpowiem na wszystkie możliwe pytania. Co poszukuję : Ubrania nie koniecznie ale jak już coś to xl, xxl Torebki różne większe mniejsze ale tylko w dobrym stanie buty 39-40 szpilki (naprawdę muszą mi się podobać ponieważ mam dużo ) ale w szczególności szukam : botki, sandałki ale takie na delikatnych paseczkach, japonki, balerinki najlepiej jakieś proste, buty na koturnie itp. butami można mnie kusić ale tylko w dobrym stanie /nowymi wszystko do nikona d3000 za teleobiektyw oddam dużo karte sd, statyw, filtry wszystko co związane z fotografią kosmetyki to już różne bransoletki naszyjniki ciekawe chusty, apaszki,opaski ogólnie kuście ![]() serdecznie zapraszam 1.Bombka jeans rozmiar Xl ale dzięki gumce z tyłu dopasuje się do figury będzie dobra na większy i mniejszy biust .W bardzo dobrym stanie miałam ją 3 razy na sobie. Jedyna wada to ekspres jest bardzo cienki i trzeba delikatnie zapinać go wiem, że w jednym miejscu się zacina dla zainteresowanych zrobię foto . Ostrzegam dałam za nią 160zł nie oddam za byle co i będę bardzo wybredna 2.ekoskóra żółta nówka miałam może z raz na sobie nie widać żadnych śladów użytkowania ( niestety zauważyłamjakies przebarwienia nie wiem od czego sa i czy zejdą dla chętnych foto dokładne ) 3. alladynki z paskiem w bardzo dobrym stanie , jedyna wadabyła mała dziurka którą zaszyłam , prawie tego nie widać , pokazane na foto poniżej . rozmiar 40-46 rozciągają się bardzo 4 hula hop KOŁO HULA HOP wykonane jest z wysokiej jakości tworzyw, pozbawione ruchomych elementów jest gwarancją długiej i bezawaryjnej pracy. Łagodne kształty elementów masujących powodują że ryzyko otarć, siniaków itp. jest praktycznie wyeliminowane - produkt jest bardzo bezpieczny w użyciu. Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-07-28 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec, super sukienki L-XL/XXL, ubrania m-xxl zapraszam
Sukienki / Tuniki
Dokładka 1. Sukienka r.16 w dobrym stanie nie jestem pewna ale ma małą plamkę chyba ale nie widoczną ( sprawdzę dla zainteresowanych i zrobię foto) kolory nie są aż tak żywe jak na zdjęciu 2.sukienko tunika , zwiewna odcinana pod biustem ładny dekolt kolor taki jak na drugiej fotce ( nie muszę jej oddawać ) rozmiar myślę l-xxl stan dobry - 3. śliczna tunika wyjątkowa , super duże guziki ,kieszenie z paskiem cudownie się prezentuje rozmiar m-xxl w pasie ma gumkę dzięki czemu dostosuję się do sylwetki . Stan bardzo dobry będę bardzo wybredna Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-07-25 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tuniki
1.Tunika w stanie dobrym Parisian rozmiar myślę l-xl zależy od biustu na większy 2.Anima bella rozmiar m ale będzie dobra na l mniejsze xl w dobrym stanie oddam za coś co mnie urzeknie brak poleciała do MeganArt teraz zauważyłam ,że przy czarnym pasku ma delikatne przetarcia ale nie widać przy noszenia dla chętnych dodatkowe foto zrobię brak poleciała do MeganArt Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-07-14 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bluzki
1.16/18 w stanie dobrym będzie dobra na rozmiar 42-44 może 46 zależy od biustu 2 18 j.w. w stanie już gorszym troszkę 3. Vintage spirit Xl w dobrym stanie 4.14 w stanie dobrym 5.dorothy perkins 16 dobra będzie na 42-44 w bardzo dobrym stanie jest urocza 6. chyba rozmiar s ale będzie dobra na m-l małe xl 7-8 12 w stanie dobrym niestety ma plamę zaznaczonym na drugim obrazku nie wiem po czym i nie wiem czy zejdzie 9. m stan średni niestety ma małą dziurkę z tyłu ale jest bardzo malutka i niewiele widoczna wystarczy ją zaszyć 10. Xl w bardzo dobrym stanie miałam raz ją na sobie Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-07-23 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
spódniczki /spodnie
1.rozmiar l w stanie dobrym 2. z racji , że jest na gumie rozmiar l-xxl ( dla zainteresowanych dokładny minimalne i max wymiary ) zdjęcie z internetu ja mam taką samą spódniczkę jak będzie potrzeba zrobię foto real Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-07-25 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
1 . sweter coś ala kopertówka świetny rozmiar 2xl ale super wygląda na osobie noszącej xl jak i większy rozmiar fajnie wygląda jak jakąś bluzkę się po dniegoa 2. bluzeczka dłuższa rozmiar 38 ale będzie dobra na L, Xl idealna na duży biust , ślicznie się wtedy biust prezentuje ![]() 3. bluzka m też dobra nam,l stan średni ma małą dziurkę z tyłu Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-07-31 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
1.podkład synergen kolor beige 02 około 2/3 opakowania 2. ziaja krem pod oczy z bławatkiem rozjaśnia cienie ciężko ocenić ile zostało ale myślę, że z połowa może troszke mniej 3. posiadam jeszcze karuzelę z ozdobami dla chętnych real foto w skład karuzeli wchodzą gwiazdki, serduszka i koła 4.Soraya Linia Botaniczna Morela I Beta Karoten Krem Rozswietlajaco Regenerujacy Poj 50 ml ( minimalne zużycie widać na foto był tylko użyty przeze mnie 2 razy może ) 5.akryl do paznokci Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-07-27 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Buty
Dokładka 1.buty rozmiar 39 w stanie dobrym jedynie co obcas jest lekko zdarty (przed wysyłką wyczyszczę buty) miałam je na sobie dosłownie 3 razy Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-07-25 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
serdecznie zapraszam z czasem na pewno będą jakieś dokładki
![]() Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-06-14 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Niewielkie mam pewnie szanse, ale może znajdziesz coś u mnie za sukienkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1308037178
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się dżinsowa bombka
moje buty są tkaie jak na foto tylko nie szmurowane a na rzeczy, jesli byłabys zdecydowana na wymiankę zrobie fotki real |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Małe bedą na ciebie 38rozm te maja
WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post27504316 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A nie szukasz może depilatora?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1308043495
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1308043495 Jakie są długości tych bluzeczek? Bo potrzebuję czegoś zakrywającego wielki brzuch... ![]() ![]() Nie wiem też czy widziałaś zdjęcie uszkodzenia balerinek, oraz, że są one raczej na wąską stopę, na typowe 39-40 będą małe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
real foto w moim watku wkladka 26 - typowa 40
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za sukieneczke
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. ___________________ http://zakupoholiczka1983.blogspot.com/ blog https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518021 wymianka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za bombkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1308037178 ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.