|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pojemnik na detergent w płynie do pralki
Kupiłam pralkę otwieraną od góry i przeczytałam w instrukcji że nie można w niej do pojemnika na detergenty wlewać płynu do prania. Należy używać dozownika który umieszcza się w bębnie.
Trochę mnie to zaskoczyło, nie miałam wcześniej tego typu pralki. ![]() Niestety do pralki takiego dozownika nie dołączono. Wiecie może jak taki dozownik wygląda, gdzie możnaby go było kupić i ile ewentualnie by kosztował? Bedę bardzo wdzięczna za pomoc |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pojemnik na detergent w płynie do pralki
A nie chodzi przypadkiem o specjalny okrągły dozownik (na nakrętce) do którego nalewasz płyn i wkładasz do bębna?
O taki jak na tej ostatniej butelce http://www.lulex.com.pl/img/produkty/1021.jpg Ja też posiadam pralkę ładowaną od góry, tyle że w mojej płyny do prania mogę nalewać do przegródki ![]() Tfu, na każdej z nich jest taki dozownik, tylko w innych kolorach
Edytowane przez nynka_1987 Czas edycji: 2011-06-16 o 19:26 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Problem w tym, że do mojej do dozownika płynu do prania nalewać nie można - tak pisze w instrukcji. Ma być specjalny dozownik do płynu wkłądany do bębna. Więcej informacji nie ma. Może chodzi o taki jak na tym zdjęciu. Wiesz może gdzie można by go kupić?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrozumiałam wszystko Wydaje mi się, że taki dozownik jest dołączany do butelki z płynem, tyle że nie do każdego. Popatrz w hipermarketach, sklepach.Albo tu: http://allegro.pl/miarka-zel-plynu-p...649608123.html A od siebie dodam, że nie bawiłabym się w żadne miarki tylko wlewałabym bezpośrednio na ciuchy. Pozdrawiam
Edytowane przez nynka_1987 Czas edycji: 2011-06-16 o 21:22 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Np. persil w żelu ma taki dozownik na nakrętce dodatkowy (nie na każdym jest, trzeba wybrać sobie w sklepie taki żeby miał dołączony)
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki, poszukam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

Wydaje mi się, że taki dozownik jest dołączany do butelki z płynem, tyle że nie do każdego. Popatrz w hipermarketach, sklepach.