|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Jaki kolor? : )
Hej dziewczyny
![]() Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad ufarbowaniem włosów. Potrzebuję zmiany,bo od jakiegoś czasu nie czuję się dobrze we własnym ciele i może zmiana koloru włosów to zmieni Co proponujecie? Obecnie moje włosy są raczej "mysie" z rozjaśnionymi od słońca pasemkami. Myślę o brązie,co Wy na to?
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki kolor? : )
Ja nie zmieniałabym nic masz śliczną buzię śliczne długie włosy i idealny kolor
jak dla mnie idealnie...pozdrawiam
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Też bym nic nie zmieniała, a jeśli już naszła cię taka ochota może szamponetka na 4-8 myć ?
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Też myślałam o szamponetce ,ale myślę,że u mnie byłby problem z tymi rozjaśnionymi pasemkami,bo one prawdopodobnie wyszłyby innego koloru niż reszta włosów a ja chciałabym jednolity,zdrowy kolor ; )
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
O boże jakbym tak ślicznie wyglądała to nie chciałabym żadnych zmian
no może bym podcieła włosy o jakieś 5cm bo na takie troszke wykruszone wyglądają końcówki.
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Może najpierw nałóż krem koloyzujący, który utrzymuje się do ok. 28 myć, a jeśli będziesz zadowolona, to nałóż farbę trwałą
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Ja osobiście mam słabość do rudych, ognistych włosów - w środę sama takie robię. Efekt - zdumiewający. Polecam.
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic bym nie zmieniała, masz śliczne długie włosy. Jeśli pofarbujesz raz, nawet szamponetką to jest bardzo prawdopodobne, że ten kolor nie wypłucze Ci się całkowicie i później niestety trzeba farbować włoski cały czas. Także przemyśl to dokładnie.
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Może zamiast farbowania to spróbuj je jakoś ściąć, zrobić grzywkę, kręcić, robić warkoczyki czy jeszcze jakoś inaczej upinać?
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
też uważam że ślicznie ci w takiej fryzurze i kolorze, ogólnie przepiękne włosy, aż zazdroszczę, bo ja staram się takie wyhodować i jakoś mi nie idzie...
![]() i faktycznie jeśli bardzo chcesz coś zrobić z kolorem to zastosuj jakąś serię "ton w ton", a ja osobiście polecam casting, i zdecydowanie odradzam wszystko co pallette. i jeśli nie chcesz mieć widocznych bardzo odrostów to nie odchodź za bardzo od swojej naturalnej barwy. a mimo że doświadczeń z trwałymi farbami nie posiadam, to polecam te do 28myć, bo jak coś nie wyjdzie to się po jakimś czasie "spierają", choć nie do końca, ale przynajmniej nie ma odrostów widocznych
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
wygladasz wrecz idealnie nie zmieniaj nic bardzo ładna jesteś!
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne masz włosy,nie przyciemniaj.Możesz ewentualnie skrócić kilka centymetrów.
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

Co proponujecie? Obecnie moje włosy są raczej "mysie" z rozjaśnionymi od słońca pasemkami. Myślę o brązie,co Wy na to?