![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LIPIEC Szybko wymienie kosmetyki
NIEAKTUALNE
Zależy mi na szybkiej wymianie ![]() ![]() http://www.boots.com/en/Champneys-Sp...200ml_1204562/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KWC >https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=35588&next=1 WISH: ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2011-07-30 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Wymienię zapaszki :)
Coś u mnie za:
Pachnąca mgiełka do ciała Lawenda i Rumianek Avon 125 ml -nowa ![]() ? ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Coś za mgiełkę ?
może antyperspirant ? ![]() zapraszam i odp u mnie P.S a tak na 2 miejscu 1 zapaszek co by Cię interesowało ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=530614 Proszę o odpisywanie w moim wątku nie śledze wszystkich tematów ![]() Edytowane przez yanmi Czas edycji: 2011-06-01 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Volare Oriflame 50 ml ?
![]()
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
niestety nic
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
niestety nic ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
nic |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC - Kosmetyki Avon :)
Wątek zamykam ponieważ wszystko wymieniłam
![]() ![]() ![]() Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2011-06-20 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Avon :)
Coś za:
![]() ![]() ![]() ![]() ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZERWIEC - Kosmetyki Avon :)
Hej znajdziesz coś za Planet Spa energizujaca maseczka z białą herbatą peel off - 75 ml Avon nowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
![]() ![]() ?
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Balsam do ciała "Pięlęgnacja młodości" seria SSS - 250 ml Avon nowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymiary spodenek satynowych: 39 - pas 35,5 - dł. nogawki od wewn. strony białe sufera: 43 - pas 30,5 - dł. nogawki od wewn. strony błękitne: 41,5 - pas 29,5 - dł. nogawki od wewn. strony Proszę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Peeling ezymatyczny Perfecta 60 ml nowy
Planet Spa energizujaca maseczka z białą herbatą peel off - 75 ml Avon nowa cos u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2011-06-19 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ech. Kochana, nie będę odpisywać ci na priv. Wymieniajmy się w wątkach. Nie szukam nic spoza moich wymianek. Jeśli nic więcej nie znalazłaś to trudno, może innym razem.
![]() ![]() Pozdrawiam i zapraszam do pisania w wątkach. ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Mogę oddać. ![]() A spodnie mają wymiary: szerokość w pasie: 40 cm dł. nogawki od wewn. strony: 85 ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Dobrze, czyli kredka, roletka i peeling za spodenki większe surfera. Mam nadzieję, że doczytałaś - spodenki muszę wyprać, więc metkę oderwę. ![]() A co do tych jeansów mogę jeszcze w razie gdyby ![]() Jeszcze chciałam spytać, którą to kredka avonu? ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Mogę oddać jedne spodenki i spodnie jeansowe. ![]() Pytałam jeszcze która to kredka avon, może podać? ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- A nie zauważyłam, przepraszam. Z tym, ze to nic mi nei mówi. Chodzi o o nazwę kredki, jest ich sporo w avonie. ok, znalazłam już sobie, że to color trend. No dobrze, to jak? odpowiada Ci spodenki L + jeansy za te rzeczy? (pozwoliłam sobie pogrubić, bo napisałyśmy właściwie w tym samym czasie, więc możesz nie zauważyć mojej odpowiedzi ![]() Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-06-19 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hm, taka wymianka spodenki i spodnie za Twoje kosmetyki uważam, ze jest uczciwa. Sprawdzałam ceny kosmetyków, żeby żadna strona nie była stratna.
![]() Co masz na myśli, pisząc "coś małego"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Witaj , za FCUK Signature chciałabym Podkład rozświetlająco-antystresowy Warmest Beige - 30 ml Avon i wodę Volare Oriflame.
Co ty na to? Widzę,że Volare juz nie masz , więc może podkład Avonu, kremowy olejek do ciała "Dotyk jedwabiu" seria SSS - 250 ml Avon i pogrubiająca bazę po tusz do rzęs Avon nową Edytowane przez iskra103 Czas edycji: 2011-06-19 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Podkład rozświetlająco-antystresowy Warmest Beige - 30 ml Avon nowy Planet Spa energizujaca maseczka z białą herbatą peel off - 75 ml Avon nowa "Esencja doskonałości" co cery naczynkowej i z przebarwieniami Anew Clinical - 15 ml Avon nowa Pogrubiająca baza po tusz do rzęś Avon nowa?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.