last minute wrzesnien - wasze doświdczenia - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-19, 12:59   #1
stookrotka1991
Zadomowienie

last minute wrzesnien - wasze doświdczenia

Witam !
Chciałabym wyleciec we Wrzesniu (poczatek ) gdzies na 2 tyg all inclusive. Zaznaczam, , ze nie mam konkretnego miejsca , moze byc Tunezja , Egipt , Turcja Ale ważne aby bylo 2 tyg i all. Mysliscie , ze moge liczyc na jakies wakacje z cenie 1600 - 1800 zł os Macie jakies doswidczenia. Moze kupowlałyscie wakacje we wrzesniu last minute i ile was to wyniosło? Podzielicie sie odswidczeniami ?
Pozdrawiam

kocham ...
stookrotka1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 13:10   #2
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn
Dot.: last minute wrzesnien - wasze doświdczenia

Kupowałam, w zeszłym roku, 2 tyg. AI w Turcji, ponad 2.5tyś zapłaciłam. To było last minute...

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-19, 15:03   #3
stookrotka1991
Zadomowienie

to niezle ja zastanawiam sie czy nie zamowic wycieczki do Tunezji do hotelu Caribbean World na 2 tyg z all to koszt 1768 zł , ale sie waham bo mysle czy nie bedzie jakis ciekawszych lastów niż to

kocham ...
Stary 2011-06-19, 21:10   #4
painka
Zadomowienie

Ja kupowałam we wrześniu wycieczkę na tydzień, bardziej chyba last second niż last minute, bo kupiłam w środę o 15, a w czwartek o 9 rano siedzieliśmy już w samolocie. Wyniosło nas to 1250zł za osobę (cena katalogowa to ok 2700zł). Opcja dobra dla osób, które w każdej chwili mogą wziąc urlop...
Stary 2011-06-20, 13:42   #5
passionfruit
Zakorzenienie

Ja w zeszłym roku we wrześniu kupiłam Tunezję, 4*, all za 1900 za osobę. 2 tyg oczywiście.
Stary 2011-06-20, 14:15   #6
stookrotka1991
Zadomowienie

ooo własnie na takie cos w checia bym polowała a z jakiego biura? Czy mysliscie , ze lepiej juz zamowic sobie za 1750 zł 2 tyg z all bo nic tanszego nie bedzie niz to , bo taka oferte znalazłam na 1 wrzesnia wylot

kocham ...
Stary 2011-06-26, 10:34   #7
stookrotka1991
Zadomowienie

lece jednak do Caribbean world bojr cedria 1 wrzesnia biuro oasis tours

kocham ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-26, 12:00   #8
stookrotka1991
Zadomowienie

dziekuje ogolnie bardzo sie obawiam tego wyjazdu , W ogole pierwszy raz gdzies lece hotel ogolnie na polu postawiony ale sam kompleks jest bardzo duzy cena tez byla bardzo atrakcyjna wiec sie skusiłam tym bardziej ze na dwa tyg z all

kocham ...
Stary 2011-07-30, 15:39   #9
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka

Hej,
ja też chcę wyjechać we wrześniu na 2 tygodnie w jakieś ciepłe miejsce i także liczę na atrakcyjne last minute. Ale możliwe też, że zorganizuje wyjazd na własną rękę i nie wiem teraz czy czekać na last minute, czy już teraz rezerwować hotel i lot..

Blog zawieszony

ogwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 15:55   #10
stookrotka1991
Zadomowienie

ja zarezerwowałam jednak wczesniej z miesiac temu . Dzisiaj ta sama wyciecka jest o wiele drozsza. Ja płaciłam 1768 za 2 tyg all a dzisiaj kosztuje 2100 wiec nie wiem od czego to zalezy ja mysle ze jak znajdziesz jaka oferte atraykcyjna dla Ciebie cenowo i pod innymi wzgledami to warto brac bo nigdy nic nie wiadomo

kocham ...
Stary 2011-07-30, 16:22   #11
Bawitching
Zadomowienie

Moj kolega pojechal z dziewczyna z biurem podrozy Sky Club na dwa tygodnie do tunezji na przełomie sierpnia i wrzesnia. Byla to oferta last minute z all inclusive. cena okolo 2 tysiecy od osoby.

Mlodzi wrocili po tygodniu, placac po 1,5 tys za bilety zakupione na wlasna reke. Normalnie tak ich tam wymeczyli, ze nie chcieli zostac godziny dluzej.

Na poczatku okazalo sie, ze zamiast ladnego przestronnego pokoju, jaki byl na zdjeciach ,dostali malutka klitke, z widokiem na smietnik i milionem wiatrakow zamocowanych pod oknem, ktore w nocy nie pozwalaly spac. Hotel byl brudny, chyba nikt tam nie sprzatal, w basenie byly glony i zakaz plywania. Czyli w w 30 stopniowym upale, w miescie gdzie nie ma co zwiedzac mozesz tylko isc na plaze ktora rowniez pozostawia sobie wiele do zyczenia. Ah i jeszcze w nocy zabawy trwaja do 3 w nocy, wiec zanim zacznal wiatraki przeszkadzac to masz glosna muzyke w pokoju. Parka stwierdzila, ze zniesie jakos to wsyztsko, ale potem wyszly inne sprawy. Do drinkow w all notorycznie dolewano wode (jak juz chca osz czedzac to niech daja mniejsze ilosci). Jedzenie odgrzewane chyba 3 dzien. Podczas siedzenia w hallu ktos ukradl im jakies ubrania (?) obsluga bardzo nie mila, a pilotka doslownie "wypiela sie" na nich, nawet nie pomogla im wykupic bilety.

Oczywiscie tutaj zawinily obie strony, mlodzi mogli sprawdzic informacje o hotelu w jakis innych miejscach niz tylko na forach internetowych GDZIE ZAWSZE SA WYPISANE POZYTYWNE INFORAMCJE napisane przez pracownikow biur podrozy. Hotel jak sie okazalo byl prawie na samym koncu listy. ale oferta baaardzo roznila sie od tego co zastali na miejscu, co jest sporym niedopatrzeniem biura.
Bawitching jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 17:33   #12
Tu_pak
SPAMER
Nieopłacona reklama

j chyba jednak stawiam na last minute i Bułgarie. Choc polecam wszystkim Hiszpanie, idealna na wypoczynek i zwiedzanie w tym czasie.
stookrotka1991, a gdzie kupowalas ?
Tu_pak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 19:21   #13
stookrotka1991
Zadomowienie

Oasis Tours

kocham ...
Stary 2011-07-31, 21:46   #14
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bawitching Pokaż wiadomość
Moj kolega pojechal z dziewczyna z biurem podrozy Sky Club na dwa tygodnie do tunezji na przełomie sierpnia i wrzesnia. Byla to oferta last minute z all inclusive. cena okolo 2 tysiecy od osoby.

Mlodzi wrocili po tygodniu, placac po 1,5 tys za bilety zakupione na wlasna reke. Normalnie tak ich tam wymeczyli, ze nie chcieli zostac godziny dluzej.

Na poczatku okazalo sie, ze zamiast ladnego przestronnego pokoju, jaki byl na zdjeciach ,dostali malutka klitke, z widokiem na smietnik i milionem wiatrakow zamocowanych pod oknem, ktore w nocy nie pozwalaly spac. Hotel byl brudny, chyba nikt tam nie sprzatal, w basenie byly glony i zakaz plywania. Czyli w w 30 stopniowym upale, w miescie gdzie nie ma co zwiedzac mozesz tylko isc na plaze ktora rowniez pozostawia sobie wiele do zyczenia. Ah i jeszcze w nocy zabawy trwaja do 3 w nocy, wiec zanim zacznal wiatraki przeszkadzac to masz glosna muzyke w pokoju. Parka stwierdzila, ze zniesie jakos to wsyztsko, ale potem wyszly inne sprawy. Do drinkow w all notorycznie dolewano wode (jak juz chca osz czedzac to niech daja mniejsze ilosci). Jedzenie odgrzewane chyba 3 dzien. Podczas siedzenia w hallu ktos ukradl im jakies ubrania (?) obsluga bardzo nie mila, a pilotka doslownie "wypiela sie" na nich, nawet nie pomogla im wykupic bilety.

Oczywiscie tutaj zawinily obie strony, mlodzi mogli sprawdzic informacje o hotelu w jakis innych miejscach niz tylko na forach internetowych GDZIE ZAWSZE SA WYPISANE POZYTYWNE INFORAMCJE napisane przez pracownikow biur podrozy. Hotel jak sie okazalo byl prawie na samym koncu listy. ale oferta baaardzo roznila sie od tego co zastali na miejscu, co jest sporym niedopatrzeniem biura.
Szkoda że podarowali , moja znajoma niedawno za jakiś duperel nie zgadzający się z ofertą dostałam od biura odszkodowanie .
Stary 2011-08-07, 11:28   #15
90fasola
Raczkowanie

Możecie polecić jakieś fajne biuro podróży. Chciałam pojechać gdzieś od ok. 16 września na tydzień z all. Opcja wszędzie byle nie Egipt/Tunezja/Turcja/Maroko. Cena do 2000. Myślicie, że znajdzie się coś później, czy lepiej teraz już zarezerwować? Najbardziej odpowiadałaby mi Hiszpania, ewentualnie Grecja, ale obawiam się o tą całą sytuację w Grecji, czy warto? Możecie polecić jakieś hotele?
90fasola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 09:19   #16
stookrotka1991
Zadomowienie

Jesli już jest jakas oferta z atrakcyjna ceną to ja bym brała. Ja wole miec np wszystko zaplanowane i tez w sumie chciałam czekac na lasty ale jak widze moja wycieczka nawet podrożała az o 400 zł . Wiec się opłacało. A co do Grecji to na wyspach raczej nie ma żadnego " zamieszania" oprócz strajków taksówek ( wiem bo moi rodzice ostatnio wrócili ) Na tydzien za 2 tys to ze spokojem nie musisz sie obawiac , mysle ze za ta cene to z opcja all spokojnie. Ja polecam Grecje bo tam tez juz raz byłam i klimat ( atmosfera) jest bardzo fajna . W Hiszpani nie byłam .

kocham ...
Stary 2011-08-08, 13:22   #17
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 90fasola Pokaż wiadomość
Możecie polecić jakieś fajne biuro podróży. Chciałam pojechać gdzieś od ok. 16 września na tydzień z all. Opcja wszędzie byle nie Egipt/Tunezja/Turcja/Maroko. Cena do 2000. Myślicie, że znajdzie się coś później, czy lepiej teraz już zarezerwować? Najbardziej odpowiadałaby mi Hiszpania, ewentualnie Grecja, ale obawiam się o tą całą sytuację w Grecji, czy warto? Możecie polecić jakieś hotele?
Byłąm w grecji w maju, na Rodos, nic tam się nie działo- spokojnie można lecieć (wtedy akurat były strajki podobno).

Byłam w Hiszpanii (Mallorca i ląd, okolice Costa Brava) i w Grecji (Rodos) i mogę polecić i tu i tu jest cudownie
A Turcja (przynajmniej część Egejska, w której byłam) jest podobna do Grecji, nie wrzucałabym jej do worka z Egiptem i Tunezją

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Stary 2011-08-08, 16:15   #18
90fasola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Byłąm w grecji w maju, na Rodos, nic tam się nie działo- spokojnie można lecieć (wtedy akurat były strajki podobno).

Byłam w Hiszpanii (Mallorca i ląd, okolice Costa Brava) i w Grecji (Rodos) i mogę polecić i tu i tu jest cudownie
A Turcja (przynajmniej część Egejska, w której byłam) jest podobna do Grecji, nie wrzucałabym jej do worka z Egiptem i Tunezją
Jeżeli w Grecji jest spokojnie to pewnie wybiorę Grecję. Turcji nie wrzucam do worka z Egiptem i Tunezją ze względu na "przekonania", ale ze względu na konieczność posiadania paszportu
90fasola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 21:00   #19
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 90fasola Pokaż wiadomość
Jeżeli w Grecji jest spokojnie to pewnie wybiorę Grecję. Turcji nie wrzucam do worka z Egiptem i Tunezją ze względu na "przekonania", ale ze względu na konieczność posiadania paszportu
A rozumiem, myślałam, że chodzi o coś innego

Zazdroszczę, Grecja jest cudowna.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-15, 13:14   #20
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stookrotka1991 Pokaż wiadomość
Witam !
Chciałabym wyleciec we Wrzesniu (poczatek ) gdzies na 2 tyg all inclusive. Zaznaczam, , ze nie mam konkretnego miejsca , moze byc Tunezja , Egipt , Turcja Ale ważne aby bylo 2 tyg i all. Mysliscie , ze moge liczyc na jakies wakacje z cenie 1600 - 1800 zł os Macie jakies doswidczenia. Moze kupowlałyscie wakacje we wrzesniu last minute i ile was to wyniosło? Podzielicie sie odswidczeniami ?
Pozdrawiam
2tyg. all inc za 1800zl? nie ma szans, chyba, ze autokarem, ale do egiptu to niemozliwe.
Stary 2011-08-15, 13:35   #21
feelin_soo_me
Zadomowienie

moi rodzice leca na poczatku wrzesnia do Grecji. 2 tyg all incl. wszystko kupione jako last minute, cena 3,5 zl od osoby. Nic tanszego niz troche ponad 2 tys. nie bylo szansy znalezc. Wszystkie te last minute w tym roku to zadne last minute, ceny podobne jak na poczatku, wybor baaaaardzo ograniczony, takze trzeba w gruncie rzeczy brac co daja. Jednak co sie dziwic, pogoda w Polsce jaka jest kazdy widzi, dlatego taka masa ludzi wybiera jednak wczasy za graniaca, na co biura podrozy nie byly przygotowane.
Co do cen 1 500 -1 800zl za Turcje za nic nie uwierze, chyba ze za tydzien! To owszem.
Tunezja wg mnie to najgorsza opcja ze wszystkich mozliwych, dlatego tez z reguly najtansza.

Edytowane przez feelin_soo_me
Czas edycji: 2011-08-15 o 13:37
feelin_soo_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-15, 13:59   #22
stookrotka1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
2tyg. all inc za 1800zl? nie ma szans, chyba, ze autokarem, ale do egiptu to niemozliwe.
a jednak za niecałe 1800 lece do Tunezji z all na 2 tyg
No a tak co do tematu kiepsko z last minute w tym roku i to bardzo! , wycieczki drozeja bo ta moja juz kosztuje ponad 2 tys w tej chwili

kocham ...

Edytowane przez stookrotka1991
Czas edycji: 2011-08-15 o 14:05
Stary 2011-08-16, 15:12   #23
lewandm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stookrotka1991 Pokaż wiadomość
a jednak za niecałe 1800 lece do Tunezji z all na 2 tyg
No a tak co do tematu kiepsko z last minute w tym roku i to bardzo! , wycieczki drozeja bo ta moja juz kosztuje ponad 2 tys w tej chwili
Udało Ci się trafić naprawdę dobrą okazję W zeszłym roku byłam we wrześniu na all inc w Egipcie na tydzień - fantastyczne wakacje. Jednak jak już wspominałyście - drogo jest w tym roku...

Dlatego zastanawiam się nad wycieczką autokarową do Hiszpanii, najlepiej Costa Brava. Takie przypomnienie licealnych czasów Widziałam nawet dzisiaj interesująca ofertę do LLoret de Mar na jednym z portali zakupów grupowych. Czy któraś z Was korzystała z takich wyjazdów? Możecie coś polecić?
lewandm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 21:52   #24
stookrotka1991
Zadomowienie

No okazja okazja
Polecam biuro FunClub 3 lata jezdzenia z nimi i zawsze swietnie bylo Grecja , Chorwcja i zeszły rok Bułgaria. Autokary pierwsza klasa a wiadomo , ze nieraz w innyc biurach róznie to bywa z nimi. Ogolnie to chyba akzdy kogo znam chwalił to biuro Oni tylko maja autokarowe

kocham ...
Stary 2011-08-17, 08:21   #25
lewandm
Raczkowanie

Dzięki za podpowiedź, zaraz sprawdzę co oferują
Stary 2011-08-19, 17:29   #26
Clemence
Zakorzenienie

A ja szukam cos bardzo taniuego,moze byc bez wyzywienia na tydzien nie wazne w zasadzie gdzie chociaz najlepiej zeby wyjazd był bez paszportu ;p moze ktos cos mi podpowie ?

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 10:58   #27
lewandm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
A ja szukam cos bardzo taniuego,moze byc bez wyzywienia na tydzien nie wazne w zasadzie gdzie chociaz najlepiej zeby wyjazd był bez paszportu ;p moze ktos cos mi podpowie ?
co rozumiesz przez "bardzo taniego"?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 01:18   #28
Clemence
Zakorzenienie

np za 1000 zlotych gdzuie s.Widzialam ze często tak jest np ze samymi sniadaniami

---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ----------

ale tysiac za osobę!! :P mam nadzieje,ze wiadomo hehe

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-23, 09:43   #29
stookrotka1991
Zadomowienie

a autokar czy samolot? jesli autokar too pewnie , że tak nawet znam sprawdzone biuro. Jesli samolot to moze byc ciezko , takie promocje były w czerwcu pamietam , a teraz ciezko z dobrymi lastami Chciaz widziałam oferty na Wrzesnien za 1300 ze sniadaniem na tydzien

kocham ...
Stary 2011-08-24, 08:37   #30
lewandm
Raczkowanie

Jeżeli 1000 za osobę, bez paszportu to raczej autokar zostaje, samolotowe najtańsze to Tunezja, Turcja, itp, ale tam paszport jest potrzebny...

Sprawdź sobie to biuro o którym Stookrotka pisała (FunClub), pewnie inne tego typu też znajdziesz. Albo możesz popatrzeć na te różne portale zakupów grupowych, sporo różnych wyjazdów oferują... Na ile podróże wykupione w taki sposób są sprawdzone - nie wiem, sama z takich ofert jeszcze nie korzystałam (tylko z kosmetycznych i knajpowych).

Przy okazji ponowie pytanie - czy któras z Was korzystała z takich ofert? Chyba jednak nie uda nam się z TŻ wybrać na dłuższy urlop w tym roku , więc może chociaż na weekend gdzieś wyskoczymy...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości