|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
zagraniczne biura podrozy last minute
Dziewczyny a latalyscie z zagranicznych biur na last minute, chodzi mi o wyloty z berlina, jedzie sie na lotnisko i w zaleznosci jaka akurat wycieczka ma wolne miejsce to kupuje sie bilet i wsiada na samolot. Latałyscie tak?? jesli tak to z jakich biur?? tam podobno lasty sa baaaardzo korzystnych cenach i no podobno warunki w holetach lepsze jak sie z niemieckich biur leci...
ps. jak gdzies jest taki watek to prosze o przekierowanie, ale ja nie moglam znalesc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: zagraniczne biura podrozy last minute
ltour miewa niesamowite okazje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: zagraniczne biura podrozy last minute
Często w zimie wyjeżdżam w bardzo dalekie podróże i zawsze niestety jest to koszt koło 6-8 tyś za osobe..., więc zaczęłam szukać lastów w niemieckim TUI. Niestety ale prawda jest taka, że niemcy są bogatym narodem i wszystkie lepsze oferty były wykupione o wiele, wiele wcześniej.
Zostały najgorsze, nieciekawe oferty. Jak przeliczyłam wszystko i podsumowałam, że do Niemiec najpierw trzeba dolecieć/ dojechać pociągiem czy samochodem to traci to sens. Po za tym to mają być wakacje, nie warto sobie chyba tak utrudniać ![]() A jeszcze trzeba wziąć pod uwage, że na wyloty z Berlina nie ma się co nastawiać, raczej zostaje Lipsk czy Dusseldorf go których dotrzec jest już trudniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.