|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomożecie?
Drogie Wizażanki potrzebuję waszej pomocy
![]() Chciałabym abyście podpowiedziały mi jaki kolor i jaka fryzura pasowałaby do mojego typu urody (nie wiem jaki on jest).Mam zielone oczy , z natury włosy w kolorze ciemnego blondu wchodzącego w brąz (sama nie wiem jak to nazwać takie mysie).Miałam kilka razy robioną trwałą ondulację i myślę żeby do niej wrócić, ponieważ wtedy wydaje się jakbym miała więcej włosów i nie są one tak przyklapnięte. Teraz mam proste włosy z blond pasemkami do łopatek . Za kilka dni jestem umówiona u fryzjera jednak nie mam pojęcia co zrobić z włosami, nie mam na nie pomysłu. Będę bardzo wdzięczna za każdą opinię i podpowiedź. ![]() Z góry wszystkim dziękuję Załączam do wątku kilka swoich zdjęć z fryzurą jaką miałam kiedyś i jaką mam teraz. |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pomożecie?
Ja się za bardzo nie znam, ale chciałam powiedzieć, że bardzo ładnie wyglądasz w kręconych włosach
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
no to moze... blond loki?
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Myślałam również o blond lokach jednak nie wiem czy za bardzo nie zniszczę włosów... ehh ciężka sprawa.
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
włos nie nos, odrośnie
bo ładnie jest ci w blond, ożywia to twoją buzię, ale w lokach wyglądasz hmmm młodziej? bardziej rześko? może połącz te dwie rzeczy. nie musisz robić tak drobnych loczków przecież. ale jakbym miała wybierać z tych dwóch podanych fryzur, to zdecydowanie loki, nawet jak nie blond. |
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
na pierwszy rzut oka ciężko się zorientować czy osoba w prostych blond włosach to ta sama co w brązowych i kręconych, taką wlosy robią u Ciebie różnicę
. o wieeeeele lepiej wyglądasz w brązie i w kręconych, a w prostych i blond .. no cóż... nie wracałabym na twoim miejscu do tego odcienia. (chociaż popelnilas tez zasadniczy błąd- wszystkie zdjęcia w brązowych wlosach są zrobione w świetle lampy blyskowej, co tylko dodatkowo polepsza wygląd, a w blond w fatalnym świetle-to trzeba brac pod uwagę przede wszystkim)! na chwile obecną obstaję jednak za brązem, dokladnie takim jak na tych zdjęciach i za fryzurą pełną objętości- plaskie, wiszące wokół twarzy włosy wyglądają u Ciebie źle bo masz bardzo pociągłą twarz. to już lepiej rób wysokiego kucyka. |
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja mam taki typ urody jak Ty,nawet podobną twarz,tez mam pociągłą..ale ja prostuję włosy bo mi każdy mówi,że w prostych mi lepiej
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
mi się też zdecydowanie bardziej podoba w ciemniejszych lokach
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
tak jak dziewczyny mówią - zdecydowanie lepiej ci w lokach
buzia w prostych włosach wydaje się bardzo pociągła, natomiast w lokach po prostu zachwyt bierze ![]() co do koloru to trudno mi ocenić, ze względu faktycznie na różnice w oświetleniu zdjęć, nie wiem jak byłoby ci w blond lokach, ale u brązowych też ci ładnie ![]() więc podsumowując - ewidentnie trwała
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie
Myślę że wrócę do kręconych włosów jednak nie wiem czy blond czy brąz. Po poniedziałkowej wizycie u fryzjera wszystko będzie wiadome. Co do moich naturalnych włosów to były one właśnie takie jak na zdjęciach z kręconymi włosami ![]() Niebawem pokażę się w nowej odsłonie
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za każdą opinię
Myślę, że jednak wrócę do loków jednak nie wiem jeszcze czy blond czy może jednak brąz. Po poniedziałkowej wizycie u fryzjera wszystko będzie wiadome.![]() Co do moich naturalnych włosów to są one proste jasnobrązowe (takie mysie). Niebawem wstawię zdjęcia w nowej odsłonie, może jeszcze nie z kręconymi włosami ale z nowym kolorem ![]() Pozdrawiam Was serdecznie |
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
mi sie podobasz na 3 ostatnich zdjeciach
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
Ja też jestem za brązem
Podkreśla zielone oczka
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Brąz i loki oczywiście :P
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
zdecydowanie loki i brązik
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
a może rude loki?
piszesz, że masz zielone oczy - rude włosy podkreślą ten kolor oczu chciałabym zaponować Ci też krótszą fryzurkę, mocniej wycieniowaną, która dodaje objętości cienkim włosom co o tym sądzisz? |
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo podobają mi się obydwie fryzurki są świetne
Dziś okaże się co powstanie na mojej głowie
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

.