|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Przedłużanie stosunku.
Witam, wczoraj pierwszy raz uprawiałem seks z moją ukochaną
Proszę o wyrozumiałość
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedłużanie stosunku.
Staraj się pomyśleć przez jakiś czas 0 czymś innym. Najważniejsze nie zapominaj o partnerce!!
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
No na razie trudno mi jest pomyśleć o czym innym, bo to początki, więc stres i ogólnie, wiecie zapewne jak to jest
![]() A coś innego, jakieś inne sposoby, a za te oczywiście dziękuję ![]() @edit I jeszcze takie pytania, jeśli kochacie się "w" prezerwatywie, to tryskacie w partnerce, czy jednak na zewnątrz? Bo czytałem o takich ludziach, którzy zabezpieczali się przed preejakulatem. Oraz coś takiego, zostawiłem prezerwatywy w motorze, w garażu (żeby rodzice nie smęcili jakby coś), czy takie coś jest bezpieczne? Bo wyczytałem, że nie powinno się ich przechowywać w wilgotnych miejscach. Edytowane przez Sebolol Czas edycji: 2011-06-22 o 22:52 |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
moj partner moze konczyc, ale nie konczy - nie osiaga tak szybko orgazmu co ja.
prezerwatyw sie uzywa od samego poczatku bo z chwilowych uniesien bez gumki moga tez byc dzieci :P bez przesady, przeciez folia nie przesiaknie, moga byc w garazu np - przy pieszczotach widze ze moj partner ma przezroczysta wydzieline. zakladamy gumke, kochamy sie troche. jemu jest przyjemnie ale nie ma orgazmu. wyciaga penisa. patrze cos bialego - pachnie sperma. takze sam widzisz ze mozna nie wiedziec ze sie cos wydziela bez kontroli :P |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Czyli tryska w Tobie? Ja jak sobie tylko o tym pomyślę, to się podniecam, więc widzisz jak to jest w czasie stosunku...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Hehe, dzięki za dobre słowo
Potem napiszę, czy się coś zmieniło, czy nie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27691251]Za jakiś czas pewnie Ci przejdzie, daj sobie trochę czasu.Na początku sporo facetów to "sprinterzy"
Byle Ci tak nie zostało na stałe.[/QUOTE]Mój facet nigdy nie trysnął po pół minuty, a ja jestem jego pierwszą partnerką, ba czasami nawet nie chciał mieć wytrysku xD, więc nie wiem jak to jest kończyć za szybko. Na przedłużenie stosunku też przydają się prezerwatywy ze środkiem znieczulającym (czy jakieś tam), więc popróbuj, chociaż wydaje mi się, że mogą odebrać Tobie przyjemność. Spróbuj naturalnych metod
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Niestety dziś nie spróbowaliśmy, po ostatnim razie czuje się taki mniej męski. Ale wiadomo, jestem młody, duży stres, może samo przejdzie
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I nie mów, że czujesz się niemęsko, każdemu facetowi może się zdarzyć, więc nie ma się zupełnie czym przejmować na razie ![]() Poza tym: http://zdrowie.onet.pl/porady-eksper...9,artykul.html Edytowane przez xblackxshadowx Czas edycji: 2011-06-23 o 21:54 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mój TŻ nie kończy we mnie, zawszę chwilkę przed wyciąga penisa, również stosujemy prezerwatywy
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
drogi autorze, chodzilo mi o to ze moj parter nie ma takiego moemntu szczytowego albo to sa chwilowki, a sperma jest w zbiorniczku wiec przerywany seks badz zakladanie gumki na sam final jest poprostu o kant d.. rozbic
wchodzil kilka razy bez gumki - bralam hormony i szczytowal szybko, teraz sie powtrzymuje i nie robi tego, no chyba ze sa poradyczne przypadki. podobno trening czyni mistrza na prezerwatywie to moze i moze i moze nawet 10 kobitek przeleciec a i tak nie dojdzie |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
To gratuluję Ci partnera, kto wie, może i ja taki będę w przyszłości
|
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Sebolol;27687772], zostawiłem prezerwatywy w motorze, w garażu (żeby rodzice nie smęcili jakb=
Edytowane przez Boogini Czas edycji: 2013-09-23 o 19:58 |
|
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
A Ja musze powiedzieć, że nie jestem AŻ tak raczkującą w tych sprawach bo współżyje od 2 lat ( ciągle z jednym partnerem) Początkowow mieliśmy problemy z tym, że on dochodził bardzo szybko ale bez gumki bo ja brałam tabletki. Potem przestałam i używaliśmy prezerwatyw i nie było problemu (Max love - Unimil) a teraz znowu biore tabletki no i znowu mamy problem.
no ale treing czyni mistrza. a Jak jestesmy nie zadowoleni to potem robimy to drugi raz i wtedy może już dłuuuzej No i nie robi tego do środka. Nawet jak kochamy się z prezerwatywą.
|
|
|
#21 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A i zawsze kończył we mnie, chociaż może tylko raz się zdarzyło, że skończył na zewnątrz w gumce, nie pamiętam nawet dlaczego, bo z rok temu to było. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś młodziutki,zobaczysz potem.Na razie szybko dochodzisz,ale o tym wie chyba każda dziewczyna,że niedoświadczeni tak mają,więc się nie stresuj.
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Moja dziewczyna mi mówi, żebym się nie martwił, bo każdy tak miał i musiał przez to przejść. Ale oczywiście ja chciałem być inny, wiadomo
![]() A tu pytanie takie z ciekawości, czy test ciążowy zrobiony z pierwszego moczu musi dać pewny wynik? |
|
|
|
|
#24 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do testu - zależy, kiedy został zrobiony, tzn. ile dni po stosunku. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Czytałem, że powinno się minimum 14 dni, tak? Czyli np. po 15 dniach po stosunku z pierwszego moczu
|
|
|
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Na razie nie muszę się martwić o to, czy moja kobieta jest w ciąży, ale lepiej wiedzieć na przyszłość
Czyli podsumowując temat ogólnie- za jakiś czas powinienem móc dłużej się kochać, a test ciążowy daje 100% pewności z pierwszego moczu po 14 dniach od stosunku Dziękuję wszystkim, a Tobie mrowinka szczególnie
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
po kilku próbach zakupu trafiłem na działający STUD 100 z zawartością lidokainy.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

Byle Ci tak nie zostało na stałe.