![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC z Paulkaa xs/s/m - Lee - H&M - Bershka - Pull&Bear - WARTO ZAJRZEĆ :)NIEAKTUALNE
Chętnie przygarnę również (mogą być próbki albo resztki perfum na spróbowanie) nowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29853592 17.07 DOKŁADKA NA ZIELONO POROZRZUCANA PO POSTACH ![]() Zasady: *Zawsze wysyłam listem poleconym *Nie wysyłam pierwsza *O wadach informuję *Nie odpowiadam na wiadomości 'coś u mnie?' Napisz konkretnie za co mam szukać *Jeśli nie odpisałam upomnij się na pw, mogłam przeoczyć post *W tytule pw napisz w jakiej sprawie piszesz (np. adres spodnie lee) Będzie mi się łatwiej połapać w wiadomościach. Nie bede odpowiadać na wiadomości o tytule 'wymianka' 'hej' itd. *Kolor ciuszków może się nieznacznie różnić od tego na zdjęciach, wszystko zależy od indywidualnych ustawień monitora Jestem uczciwa, oczekuje tego samego od Ciebie!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Na wymianę najchętniej przygarnę: Koszulki *oversize * z kieszonką na piersi <3 *z guziczkami przy dekoldzie *obcisłe topy *luźne, szerokie bokserki *zwykłe t-shirty sieciówek ale większe, luźne WSZYSTKIE MINIMUM 60cm DŁUGOŚCI (białe, nude, beżowe, pudrowe, czarne, koralowe, miętowe, czerwone, floral) Okrycia wierzchnie *cienka eko skórka*płaszczyk reserved ze zdjęcia *kurtki snowboardowe (roxy, protest, burton) - oddam CAŁY WĄTEK *marynarki (w paski H&M, dresowe) Sukienki/spódniczki: *zwykłe bawełniane * bardziej eleganckie nadające się na rodzinne imprezy * na wesele (za Garden H&M oddam wszystko!) * sukienki long bawełniane w stylu H&M *spódniczki dresowe *tulipany *na codzień Buty 36/37: *Tenisówki zwykłe czarne *sandałki rzymianki *sandałki z frędzlami *koturny, kopytka *sandały na obcasie drewniane *mokasyny Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-10-08 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC z Paulkaa xs/s/m - Lee - H&M - Bershka - Pull&Bear - WARTO ZAJRZEĆ :)
Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-10-02 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC z Paulkaa xs/s/m - Lee - H&M - Bershka - Pull&Bear - WARTO ZAJRZEĆ :)
Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-07-17 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kylie Minogue dla H&M
S (odcięłam te żółte sznureczki ale mam je więc mogę przyszyć) http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=3001 Obcisłe rurki granatowe z przeszyciami Bershka S Ciemne rurki Only Vero Moda Super podkreślają figurę S Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-07-08 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
krótsza bluza z łosiem jak Abercrombie & Fitch S Diverse śliczny kolor i haft M House S (praktycznie niewidoczny ślad od smaru na dole przy zakładce) Troll granatowe marynarskie S Krótszy golf oversize Bluza ZARA kangurka M kolorowe wnętrze kaptura (ma plamkę od farby do włosów pod kapturem i przy kieszeni. Jesli ktos zna skuteczny sposób na jej wywabienie to chętnie się dowiem! ![]() dwurzędowa dresowa marynarka/żakiet Stradivarius S/M lekko zmechacona (zdjęcie na mnie post 15) Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-10-02 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-07-18 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Koszula orsay
elegancka S Sukienka floral L ja noszę S i leży jak widać sweterek House rekaw 3/4 S Dresiaki House XS NOWY H&M w talię Przepiękna bluzeczka ZARA M podkreśla biust śliczny żywy kolor w kropeczki Długa asymetryczna bluzka S/M chyba New Look Bluzeczka H&M z haftem bufki (była przeze mnie zwężana troche) pasuje na S Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-07-17 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
spódnica Tally Weijl
M Torebeczka Reserved motylki Koszula reserved S wiązana wstążką Kamizelka George S Kopertówka Sukienka/tunika z haftem wiązana pod biustem Atmosphere S Koszulka w panterkę Vero Moda z metki XL ale jako oversize pasuje na S Polo z zielonym kołnierzykiem CROPP S Koszula safari rękawki podwijane i zapinane na guzik w delikatne prążki S/M Sliczna delikatna bluzeczka w kropki chyba ZARA S bufki! Ma poduszeczki na ramionach by je unosic ![]() Bluzka z bufkami rękaw 3/4 BERSHKA M Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-07-17 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
House warkocze na ramionach S Sweterek S Identyczny miała Violetta w "Brzyduli" a ostatnio Barbara w "Prosto w serce" tylko pomarańczowy!! Bikini New Yorker góra S dół M (ale chwycony po bokach do rozm S) Elegancka, lekko prześwitująca bluzeczka S Legginsy szare Reserved S praktycznie nowe, raz założone Bokreska zielona ZARA S Bokserka jasno zielona RESERVED S Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-07-17 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Krótki Top ze ślicznym jeżem
NEXT Oversize NOWE Czarne pumpy alladynki TERRANOVA S porządny materiał, nie taki cienki bluzkowaty! w pasie i na nogawkach ściągacze -będę wybredna- Sukienka tulipan z kieszeniami H&M w kolorowe geometryczne wzory S stan dobry Dwie sukienki H&M bawełniane z gumką w talii i kieszeniami czarna i czarno-biała XS stan idealny Sukienka H&M by Night NOWA z metką! S Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-10-07 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-07-01 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-07-07 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-07-07 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-07-01 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Książki do liceum/technikum i repetytoria do matury! Edytowane przez Paulkaa Czas edycji: 2011-07-18 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
A.
|
ehh przepraszam Cie tak mi sie torba spodobala ze nie zauzwzylam napisu...;/
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1308821037 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za czarna torbe ff?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś za torebkę f&f z nitami?
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za ktoras torbe f&f?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za torebke F&F i long H&M ? zapraszam wieczorem, bedzie przebudowa watku
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pasek h&m na talię (jest biały czy kremowy?) i za sweter cross long?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za Czarna F&F
po bokach kokardki jak MIZENSA EMILI?
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.