|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Litwa-wakacje nad morzem,prosze o pomoc
Hej dziewczyny, mam do Was wielka prosbe,pytanie.
Czy moglybyscie polecic tanie noclegi na Litwie, nad morzem Klajpeda, Palanga (okolice), najlepiej blisko morza. Ceny za pokoj 2 os max 80zl, wiem ze mozna znalezc tanio nawet za 20LT ale pierwszy raz wybieramy sie z Tz, szukalam na roznych stronach, ale na tych ktore sa tanie nie ma zdjec i wolimy nie ryzykowac. Bede wdzieczna za jakiekolwiek odpowiedzi Chcemy wyjechac za kilka dni, ja jestem na etapie szukania od 2 dni.. znalazlam nawet jedno fajne miejsce ze zdjeciami i dobra cene, ale nie dostalam odpowiedzi poki co.
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Litwa-wakacje nad morzem,prosze o pomoc
Up!
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
podbijam temat..
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt nie ma do polecenia sprawdzonej kwatery?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w rezultacie pojechalam nad polskie morze, tu blizej mazur przy Stegnie, Sztutowo, jakby ktos chcial odpoczac nad morzem przy dobrej pogodzie to polecam kwatere Rokal w Sztutowie, strona to rokal.mierzeja.com nowy dom, czysto, zadbane, duzo atrakcji mili wlasciciele. To jest 50 km od Gdanska jestli ktos jest bardziej nastawiony na wypoczynek niz na zwiedzanie to polecam
Nawet jesli jest brzydka pogoda jest pewnosc ze spedzicie ten czas w czystym pokoju a nie w za przeproszeniem smierdzacym bo niestety i takie tez sie zdarzaja.
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

Chcemy wyjechac za kilka dni, ja jestem na etapie szukania od 2 dni.. znalazlam nawet jedno fajne miejsce ze zdjeciami i dobra cene, ale nie dostalam odpowiedzi poki co.