|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
mała księżniczka
|
Róż- jak nakładać??
jak nakłada się róż na policzki, ja właśnie kupiłam róż Miss Sporty kolor: Sienna, mam twarz owalną i w sumie nie wiem jak go nałożyć, chciałam dodać twarzy troszke życia...
ale coś mi nie wychodzi?? może macie jakies porady, albo coś, szuakałam na forum, ale nie mogłam nic znależć, za linki serdecznie dziękuje
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Róż- jak nakładać??
Wiesz właśnie miałam zakładać ten sam wątek :jak nakładać róż
dobrze że znalazłam Twój to go bede sledzić i moze sie dowiem bo mam ten sam problem nie mam pojęcia jak róż nakładać by wyglądało to jak najbardziej profesjonalnie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
tez kedys taki zalozylam. nie doczekalam sie wielu odpowiedzi, ale dostalam fajny link do filmiku chanel jak to robic: www.chanel.com/fb/um.php?la=en-gb&lo=gb&re=chanelcom&ws-action=http://um.chanel.com/product.php?landing%3dm%2 6branding%3dfmu%26chnprd% 3dmafmu450%26la%3den-gb%26lo%3dgb%26re%3dchane lcom~~~G!0A5673428B6C!5kW 0r37g%2brwd%2bKllvg%3d%3d ~product
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
www.chanel.com/fb/um.php?la=en-gb&lo=gb&re=chanelcom&ws-action=http://um.chanel.com/product.php?landing%3dm%2 6branding%3dfmu%26chnprd% 3dmafmu450%26la%3den-gb%26lo%3dgb%26re%3dchane lcom~~~G!0A5673428B6C!5kW 0r37g%2brwd%2bKllvg%3d%3d ~product
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
nic mi się nie wyświetla
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
mała księżniczka
|
no to znalazłam ten link, faktycznie są super filmiki dzieki dziewczyny
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

ale coś mi nie wychodzi?? może macie jakies porady, albo coś, szuakałam na forum, ale nie mogłam nic znależć, za linki serdecznie dziękuje

dobrze że znalazłam Twój to go bede sledzić i moze sie dowiem bo mam ten sam problem nie mam pojęcia jak róż nakładać by wyglądało to jak najbardziej profesjonalnie