![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kraków-we wtorek zaginęła dziewczyna-Ruczaj!
Hej,
wklejam link, może któraś z Was ją widziała? podbijajcie, proszę http://polskalokalna.pl/wiadomosci/p...k,1661181,3286 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=178886218838179 Materiał TVP http://www.tvp.pl/krakow/aktualnosci...ocznie/4808187 Tutaj więcej zdjęć: http://www.facebook.com/media/set/?s...980.1363400886 Rodzina i policja poszukują 25-letniej Agnieszki Miedziak, studentki prawa, która zaginęła 2 dni temu w Krakowie. Agnieszka ma około 170 cm wzrostu, brązowe włosy, nosi okulary korekcyjne z czerwonymi oprawkami. Ostatni raz widziano ją na przystanku tramwajowym przy ul. Kobierzyńskiej (Ruczaj) około godziny 21.10. Miała jechać w stronę Rynku Głównego tramwajem linii 19 na spotkanie ze swoim chłopakiem. Niestety - nie dotarła do celu. Wszyscy, którzy mogą pomóc w odnalezieniu Agnieszki proszeni sią kontakt z jej mamą - pod numerem telefonu 505-108-099, chłopakiem dziewczyny - nr tel. 608-517-316 lub policją (997). Ulotka do rozpowszechniania: http://www13.speedyshare.com/files/2...d/miedziak.JPG Edytowane przez radioheadka Czas edycji: 2011-07-03 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków-we wtorek zaginęła dziewczyna-Ruczaj!
Az strach pomyslec co sie dzieje na swiecie.. A ja z Krakowa jestem rowniez.... Mam nadzieje,ze sie znajdzie cala i zdrowa. pisz jakbys miala jakies wiadomosci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dzisiaj widziałam plakaty na ruczaju, to dobrze znane mi okolice i przystanek z którego podróżuję codziennie... to straszne, kolejna zaginiona dziewczyna w Krakowie...
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ona jest ode mnie z uczelni, w piątek miała mieć obronę, jechała do chłopaka i nie dojechała..
ucieczka raczej nie wchodzi w grę, pytanie tylko co się mogło stać ![]() edit: wyedytowałam 1. posta Edytowane przez radioheadka Czas edycji: 2011-06-30 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
biegam dla Zabawy
|
Moja koleżanka z roku.
W załączniku i linku ulotki- bardzo prosimy o rozklejanie i rozdawanie. http://www.speedyshare.com/files/29230510/miedziak.JPG Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2011-06-30 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
alkaxy może umieść ulotki na stronie typu www.speedyshare.com bo tutaj wizaż dodaje swoje logo na ulotkę i jest trochę nieczytelne
![]() przykro mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Przykro czytać o kolejnej młodej, zaginionej kobiecie. Mam nadzieję, że nic jej nie jest i że jest cała i zdrowa.
Może to jakaś ucieczka związana ze stresem przed obroną?
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Po 5 latach prawa gdzie stresu bylo mnostwo raczej nie uciekla by z powodu obrony... Nie sądzę zeby byla to ucieczka... Jest jakies wydarzenie na fejsbuku?
![]() |
#9 | |
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Agnieszka jest bardzo pozytywną osobą, uśmiechniętą, ale i też poukładaną. Nie sądzę żeby to była ucieczka. Wyszła bez torebki nawet (info z fb). tu na facebooku jej szukamy - http://www.facebook.com/event.php?eid=110986042327943 Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2011-06-30 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Wg. mnie przydało by się więcej zdjęć Agnieszki na facebooku. No i chronologiczne uporzadkowanie wydarzeń(tak jak to w przypadku Kasi Kobieli).
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytanie, czy wsiadla do tramwaju, czy byly tam na ulicy kamery? Bo jesli wsiadla to niemozliwe, ze nie dojechala. Bylo jeszcze jasno ![]() ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Oby ja znalezli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
biegam dla Zabawy
|
Tu więcej informacji:
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...bez_sladu.html Proszę porozsyłajcie do znajomych, szczególnie do osób, które mieszkają na Ruczaju albo mogłby jechać tramwajem w tym czasie. Sprawa jest jeszcze bardzo świeża, może ktoś będzie pamiętał, że widział Agnieszkę na przystanku czy w tramwaju - to już by pomogło w poszukiwaniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Wiecie co, to jest straszne co się ostatnio dzieje... Sama jestem z Krakowa i zaczyna mnie to przerażać.
Mam nadzieje ze dziewczyna się znajdzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
i pomysleć, że sama często bez żadnego strachu chodzę w nocy po Krakowie, wracam nocnymi itp. Rondo Grunwaldzkie to przecież centrum! póki co Wisła czysta...
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-07-01 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Nie tak dawno byłam w Krakowie i kojarzę Rondo Grunwaldzkie. Przecież o tej porze jest jasno, jest dużo ludzi, w tramwaju nie mogła zaginąć... Co to się dzieje na tym świecie...
![]()
![]() |
#16 |
biegam dla Zabawy
|
Dziewczyny, jeżeli udzielacie się na jakiś krakowskich forach, gdzie ta informacja jeszcze nie dotarła (np. wydziałowe, uczelnianie), proszę zakładajcie wątki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja pitolę. Jak mieszkałam koło ronda Grzegórzeckiego gruchnęło info o dziewczynie porwanej w tej okolicy i gwałconej przez jakiegoś psychola, który ja więził. Potem było jeszcze coś, i znowu coś innego. Teraz to
![]()
![]() |
#18 | |
biegam dla Zabawy
|
Dokładnie godzinowo rozpisane - o której rozmawiali, o której się umówili (w gazecie mylnie było to opisane jakby umówiła się na 20.20, a wyszła o 20.50):
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio jest tyle przypadków zaginięć młodych dziewczyn, że staje się to przerażające. Jedyne co łączy te zaginięcia które ja sledze to fakt, że dziewczyny wychodziły z domu wieczorem zwykle gdy bylo juz ciemno
"Tak rzadko zdarza się słyszeć, żeby kobiety mówiły: „Nie mogę się doczekać, żeby rozkręcić swój własny interes" albo „Już bym chciała chodzić na te zajęcia z handlu nieruchomościami". Cel większości kobiet brzmi „Za rok chcę być już mężatką"." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to za forum??? ![]() slyszalam,ze nie mozna sie na nie dostac, wiec jak to zrobilas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Buc
|
Cytat:
to chyba nie na takie pytania miejsce... mam nadzieję, że zaginiona dziewczyna się znajdzie, trzymam kciuki.
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam tylko ciekawa, jeden post nie na temat i juz musi sie ktos przyczepic. Przyznaje,ze ja tez wracam nocnymi itp (taka praca)zawsze bylam ostrozna,ale sie nie balam.. teraz za to co chwile mysle czy nic mi sie nie stanie. Trzeba uwazac, wlasnie widac jacy ludzie sa na tym swiecie ![]() Ps. Niby wszedzie sa kamery a dopiero po zaginieciu okazuje sie,ze gdzies byla atrapa, w innym miejscu sie zepsula itp... Szok;/ Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2011-07-01 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
^ straszne...
![]() |
#25 |
biegam dla Zabawy
|
Plakat do ściągnięcia:
http://www.szukamywas.pl/downloads/dokument1.pdf Spora część miasta jest rozklejona (szczególnie wzdłuż przejazdu 19 i okolice zamieszkanie), ale wiadomo że nie dotrzemy na każdą klatkę, każdy słup. Także proszę Krakowianki o rozwieszanie. I dawajcie znać gdzie podajecie linki, rozwieszacie ulotki - będziemy wiedzieli gdzie już informacja dotarła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem dlaczego, ale twarz wydaje mi się znajoma...
To przerażające. Dlaczego zawsze, jak jest potrzeba, okazuje się, że kamery nie działały? ![]() ![]() Trzymam kciuki, aby dziewczyna szczęśliwie się odnalazła!
![]() |
#27 |
biegam dla Zabawy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
O cholera, to faktycznie... Czyli u siebie też warto się rozglądać. Czasem ludzie uciekają... Niby bez torebki, bez niczego, ale kto wie...
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- W tym wypadku podobno nie działały od paru tygodni.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Mnie też się wydaje, że kojarzę twarz, ale wtedy mnie tam nie było.
Przesyłam dalej i trzymam kciuki za dobre wieści. Edytowane przez Charmain Czas edycji: 2011-07-01 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.