|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
powiększanie piersi
cześć dziewczyny
![]() mam nietypowe pytanie nie znalazłam nic takiego w wyszukiwarce więc pytam Znacie jakieś naturalne "domowe" sposoby na powiększenie piersi ?? wiem ze to głupie pytanie ale nie chodzi mi o powiększenie ich do rozmiary F czy nie wiadomo ile ale chociaż parę cm. w biuście mam 83 cm . Ostatnio schudłam parę kilo i zauważyłam ze spadło mi kilka cm. w biuscie i chciałabym to zmienić może jakaś zmiana diety lub ćwiczenia ?? proszę potraktujcie moje pytanie poważnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: powiększanie piersi
Cytat:
A pod biustem ile? 80 cm? Na początek proponuję dobrze dobrany biustonosz, w wyszukiwarce znajdziesz temat "Nosimy dobrze dobrane biustonosze, a Ty?" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
nie ma takich sposob. mozesz znowu przytyc albo zrobic operacje plastyczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no i jeszcze z mniej ekstremalnych - dobry stanik, krem modelujacy
![]() zadnych cudownych sposobów nie ma ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Można nawet nosić push upy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
dobrze dobrany stanik naprawdę wiele daje!
ew. tabletki anty ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mi np sie biust powiekszyl od tabletek ant. : )
ćwiczę od : 02.04.2013 100 przysiadów-> x 663 Mel B 10 min pośladki->943 Mel B 10 min brzuch->1110 Mel B 15 cardio->738 Mel B 10 min nogi->1030 Ewa Ch.(killer, skalpel)->581 Centrum Sportowca-1248 razem: 6313 cel osiągnięty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Masz powiedzmi ŚCIŚLE mierzone 72 cm w biuście 83 twój rozmiar (jeśli to twoje prawidłowe wymiary) to: 65C.
Pomierz się dobrze. Przelicz w necie raz jeszcze jeśli wymiary wyjdą ci inne i zainwestuj w stanik. Moja koleżanka z 65d po roku nosi 65F. Bo biust spod pach, z pleców rozpłaszczony pusz apami i złymi stanikami w przeszło rok przemigrował gdzie powinien.
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hey dziewczyny,
Właśnie tak sobie siedzę i się załamuję ![]() abuuu Schudłam 10 kg (co bardzo mnie cieszy) brałam pigułki itp itd no i biuścik był, ale odkąd przestałam brać no właśnie ta waga no i właśnie moje załamanie biustem, rozmiar A... kurde nie chciałabym mieć jakiś wielkich piersi bo nie jestem wysoka 155 cm a ważę no teraz 46 kg więc.. no wiadomo biustonosz robi na szczęście swoje no ale kompleks zostaje awrrr smutno ... :/ cholera coś za coś jak zwykle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
pomyśl że niektórzy mają asymetrię..... 100 razy wolałabym mieć A niż jedno D drugie małe C. Głowa do góry kejt2307
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Pewnie, pewnie dziś przez tą pogodę mam taki głupi nastrój i się użalam nad sobą jak głupek;] heh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
prawidłowo dobrany biustonosz (co jest sporym kosztem jednak, ale działa)
mi w ciągu ok.2 lat noszenia prawidłowo dobranego biustonosza, biust zmigrował o 3 rozmiary w górę.Nie przytyłam, po prostu biust się odpowiednio ułożył ![]() oprocz tego robię pompki oparta o krzesełko i takie ćwiczenia nie wiem jak je nazwać...podnoszę biust do góry-napinam mięśnie klatki piersiowej (umięśnieni faceci umieją tak zrobić- jakby poruszać klatą w górę i w dół)
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
mhmmm, ja póki co biegam, robię brzuszki, nałapałam kondycji no i moje ciało się zmieniło... muszę poszukać jakichś ćwiczeń ale wątpię żeby to coś dało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mi sie powiekszyly o pare cm i ujedrnily od picia herbatki z czerwonej koniczyny i kopru włoskiego, zazywania palmy sabałowej, jedzenia siemienia lnianego, masaży i ćwiczen. To wszystko naraz.
Czerwona koniczyna, koper wloski, palma sabalowa, simie lniane zawierają fitohormony ktore dzialaja na wzrost piersi. Dopiero pare tygodni to stosuje a widze roznice. Wiele kobiet to poleca i wielu pomoglo ale oczywiscie kazdy organizm sie rozni i kazdy inaczej reaguje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
nie wierzę w jakieś tam specyfiki o których piszesz...Autorko jak przytyjesz to i biust ci trochę się powiększy, albo jak ktoś już tu wcześniej powiedział iż tabletki antykoncepcyjne też mają takie działanie co powiększa biust...
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dobrym domowym sposobem na powiększenie piersi jest ciąża.
Potem ten stan powiększenia można utrzymać karmiąc długo mlekiem.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
No tak jak dziewczyna jest w ciąży to biust jej rośnie...
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
tak ciąża jest super pomysłem na powiększenie biustu !! lecę zajść !! :P hehe może za 2, 3 lata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Niedawno zamówiłam tabletki na powiększenie piersi xxx + żel tej samej firmy. Naczytałam się sporo pozytywnych opinii, plus też, że są to tabletki ziołowe, nie chciałabym się faszerować chemią. Troszkę wydałam, więc mam nadzieję, że bd efekty.
Napiszę czy coś to daje po 3 tygodniach brania ![]() edit Dopiero zobaczyłam posta silverspoon. Tabletki, które biorę są również na bazie tych ziół co wypisała. Parę z nich dodatkowo kupiłam w postaci herbatek i będę je również pić ![]() Temat stary, ale może się komuś na coś to przyda Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-20 o 14:48 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-20 o 14:48 Powód: Reklama w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Cały świat to chemia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Jeżeli są w 100% ziołowe to nie wydaje mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Wypchaj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
I od razu mówię, że antykoncepcja brana TYLKO z takich pobudek jak chęć powiększenia biustu to największa głupota, jaką słyszałam. Ja biorę na wyrównanie hormonów, to już będzie piąty rok. Piersi ani nie zmalały, ani nie urosły - małe były i małe pozostały, także tutaj również nie ma reguły, że już nagle Pamela Anderson się w ciele przebudzi
![]()
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Z ziołami mam styczność około 4 lat. Kupuję je, ale również zbieram i hoduję sama. Wyleczyłam się dzięki nim z atopowego zapalenia skóry, z którym borykałam się od 5 lat. Zero skutków ubocznych, jak po chemii.. Niestety ich magia ginie przez takie właśnie podejście, niewiedze o nich i brak wiary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.