|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak poskromić apetyt ?? Może homeopatia ??
Witam kobietki
![]() ![]() ![]() Czytajac to moge stwierdzić, że jest to dla mnie złoty środek, bo przez to moje czeste jedzenie mam tez problemy z żołądkiem. I konkretnie pytanie do was moje drogie panie, czy może któraś z was zażywała ten preperat? Bo z tego co wiem homeopatia nie działa odrazu i nie na każdego wiec sie zastanawiam czy warto wydawać tyle pieniędzy. Bardzo prosze o porady. A może znane są wam jakieś dobre środki które obiżają apetyt. Tylko zależy mi na tym by to nie były mocne wypełniaczne. Mam problemy z żoładkiem i mój lekarz jednak odradzał przyjmowanie preparatów działających w ten sposób. Pomocy dziewczęta!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak poskromić apetyt ?? Może homeopatia ??
ja tez tak mialam, ale postanowilam,ze nie bede sie opychala bo musze troche schudnac. zawsze mialam problem bo strasznie glodna robilam sie wieczorem21-22 ale juz znalazlam na to rozwiazanie. wiem ze to brzmi mze malo wiarygodnie ale jedz sniadanie! jak zjesz sniadanie to dasz organizmowi energie i wieczorem nie bedzie glodna. a jak juz cie dopadnie glod to wpij szklanke wody niegazowanej albo zjedz jablko czy marchewke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ale właśnie problem jest taki,że ja zawsze jem śniadania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
aha no to musisz walczyc. cwicz sile woli ja tez caly czas cwicze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej,ja tez mam taki problem - wilczy glod na wieczor a rano brak apetytu (nawet jak nie zjem kolacji). Wydaje mi sie mocno,ze na napady glodu najlepszy jest psycholog! No,ale wybieram sie jak sójka za morze... Póki co,pozostaje chrom,lub dieta Montignaca (dziala bardzo podobnie,apetyt spada,a slodycze po niej nie smakuja). Ostatnio sie przerazilam,bo slodkie mi juz nie smakuje a nadal zdarza mi sie na nie rzucic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
a mnie sie wydaje, ze moze lekarz zle Ci dobral tabletki anty... prawidlowo dopasowane nie powinny powodowac tycia. ja bralam HARMONET 3 lata i waga ani drgnela, no moze schudlam troszke
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej mam dokładnie ten sam problem!po pierwsze po tabletkach anty przytyłam 10 kilo!po drugie mam wilczy apetyt wieczorem a rano nie chce mi sie jesc!Prubowałam te tabletki dagomed ale na mnie nie działały!jak do tej pory jedyne co dział to jak wieczorem przyjedzie do mnie mój chłopak tylko wtedy nie mam wilczych napadów hmm przynajmniej na jedzienie!Powodzenia papapapa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.