![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
LIPIEC - H&M, New Yorker, Orsay, TFNC, Atmosphere, New Look i wiele innych :)Zamykam wątek ![]() Zakładam nowy i ostatni na wakacjach wątek, gdyż w starym zabrakło miejsca na dokładki ![]() Zasady: - jeżeli nic u Ciebie nie znajdę, wybacz ale nie będę odpisywała - za niektóre z rzeczy wymieniam się tylko na coś z mojej wish- NIE proponuj mi niczego innego ! - niektóre rzeczy oddam za drobiazgi- biżu i kosmetyki - jeżeli się rozmyślisz- napisz - nie robię zdjęć rzeczy na sobie ze względu na brak czasu - na życzenie mogę podać wymiary i przyjrzeć się rzeczy 2 raz dokładnie- sprawdzić czy nie przeoczyłam jakiś wad - wady rzeczy ukazuję nie zdjęciach- nie powielam tego więc w opisie - rzeczy, które wymieniam są w stanie db, bdb lub cel - przesyłki wysyłam listem poleconym ekonomicznym, ewentualnie na życzenie - priorytetem
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-08-02 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: LIPIEC - H&M, New Yorker, Orsay, TFNC, Atmosphere, New Look i wiele innych :)
Sukienki - tylko za coś z wish
1. Sukienka z wymianki- RARE. Rozmiar S. Nie nosiłam jej, gdyż nie pasuje do mnie . 2. Sukienka AMISU. Rozmiar S. Założona parę razy. 3. Sukienka na jedno ramię TFNC. rozmiar S. NOWA 4. Sukienka H&M zapinana na haftki. NOWA . na zdjęciu z paskiem. Rozmiar M, ale ja przymierzałam ją z paskiem przy moim xs/ s i była ok. 5. Sukienka Berska. Rozmiar M- ale to typowa S jak nie xs. W talii zwężona paskiem w formie gumki. Rękawki bufki. 6. Sukienka cekinowa przewiązywana kokardką w formie wstążki. AMISU. Rozmiar xs ale pasuje na S i M. Nowa 7. Nowa z metką sukienka H&M. góra usztywniana jak w gorsecie. Rozmiar XS. Tylko za coś MEGA. sprzedana na innym portalu
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-31 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: LIPIEC - H&M, New Yorker, Orsay, TFNC, Atmosphere, New Look i wiele innych :)
1. sukienka/ tuniczka z frędzlami. Kolor jak na 1 zdjęciu. Rozmiar xs- pasuje ejdnak na s i m.
2. Sukienka. tuniczka TFNC z zipem. Rozmiar jak na moje oko to xs. 3. Sukienka . Rozmiar S. posiada pare zaciągnięć na falbankach. 4.Sukienka MOHITO. Rozmiar M- ale z paskiem pasuje na xs i s.
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1. Marynarska sukienka bombka. Rozmiar S/M.
2. Cekinowa sukienka z postu wyżej. 3. Sukienka w czerwone kropeczki. TROLL. Rozmiar Xs/s. Zawiązywana na szyi. 4. Sukienka AMISU. Bardzo obcisła. Rozmiar S. Posiada zip z tyły do 3/4 długości. Za coś mega. 5.sukienka/tuniczka z falbankami- porwał się kawałek koronki co widać na zdjęciu. Rozmair S 6. Urocza sukienka z River Island. Rozmiar S może M. U góry obcisła. Zawiązywana na szyi. Za coś mega. 7. Sukienka floral. Rozmiar 10.
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1. Sukienka/ tuniczka . jak dla mnie to s/m.
2. Sukeinka z golfikiem . Rozmiar S 3. Sukienka VERO MODA. Rozmiar M. W uroczym koralowym kolorze. Za coś z wish listy. 4. szara sukienka. s/m 5. Spódniczka jeansowa. reserved. S/M. 6. Spodenki. S
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1. NEW LOOK.Z wymianki - moim zdaniem nowe bo odrywałam z nich metkę. Na mnie niestety za małę. 39. Za coś ekstra
2. Koturny floral. rozmiar 39 3. Balerinki z kokardką. Rozmair 39/40 4. czółenka w panterkę. Rozmiar 40
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-10 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1. Trampki. Rozmiar 39.
2. Czółenka peep toe. AMISU. rozmiar 40. Wady widoczne na zdjęciu. 3. Balerinki . Rozmair 40 4. Balerinki rozmiar 40. F&F. na szeroką stopę.
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
1. Balerinki new yorker. rozmiar 39 lub 40. za coś drobnego.
2. Jazzówki. Rozmiar 39 3. Balerinki. rozmiar 40. Z wyższym stanem i guziczkami. 4. Balerinki floral NOWE. Rozmair 40 5. Sandałki Deichmann. Rozmiar 39/ 40 moim zdaniem. Wymagają wymiany fleków
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
1. Legginsy floral. Na metce rozmiar L- ja nosze xs/s i były dobre ( mam 174 cm wzrostu ).
2. Legginsy koronkowe z wymianki. S 3. Leginsy ze swięcącego materiału- nie lateksowego. Posiadają wadę- na kolanie zaciągnięcie do zszycia. 4. Leginsy koronkowe kupione w new yorkerze. Rozmair S.NOWE- urwałam metki 5. Szare leginsy . rozmiar s. Raz założone. 6. Legginsy w kolorze cielistym/ nude. Rozmiar S. New yorker. Lekko zmechacone 7. Sukienka NEW YORKER - ZAŁOŻONA TYLKO NA SYLWESTRA. ROZMIAR S. Z PRZODU ZAPINANA NA ZAMEK. MOŻNA NOSIĆ JĄ ZARÓWNO NA Z SZELECZKAMI JAK I BEZ. CUDOWNY DÓŁ A LA BALERINA ![]()
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
1. Charemki . AMISU. Rozmiar Xs ale spokojnie będą pasowały na S.
2. Charemki z elastycznego materiału , zawiązywane na kokardkę. dł. 7/8 przy moim wzroście.
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-26 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
1. Treginsy MOHITO. według metki to L, jak dla mnie S ewentualnie M. Będę wybredna
2. Treginsy z elastycznej dzianiny. Rozmiar S/M
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
torebki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
torebka z uchwytem drewnianym- rozpruta podszewka wewn., wymaga zszycia
- zielona torebka - brak zamka
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-10 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
torebki 3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
1. Spódniczka ze złotym zipem. AMISU. rozmiar 36. NOWA
2. Spódniczka tiulowa. House. Rozmair M ale pasuje na S. 3. Spódniczka new yorker. nowa. rozmiar 36 4. Spódniczka H&M. rozmiar M 5. New yorker. rozmiar s. 5. new yorker. romziar xs/s 6. ZARA . rozmiar 36. Floral- będę bardzo wybredna 7.Spódniczka ołowkowa , z wyższym stanem, mega obcisła. Rozmiar xs. Terranova
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
1. Reserved. Elegancka bluzeczka, zawiązywana u góry na kokardkę i zapinana na urocze guziczki. U dołu zwężana gumką. według metki to 40 , ale jak dla mnie to typowe 36.
2. Atmosphere. M. zawiązywana z tyłu sznureczkiem. 3. Elegancka bluzeczka z kołnierzykiem i żabotem. S 4. Koszula H&M. jak dla mnie to S. 5. Elegancka i obcisła koszula. Zapinana z boku na zamek. 6. Reserved. M.
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
1. Marynarka w kolorze nue. Rozmair S/M
2. Marnarka w prążki. Rozmair 10 3. Chabrowa marynarka z odobnej koronki w motywie floral. Będę bardzo wybredna. S/M 4. Marunarka w kolorze kremowym. Niestety wymaga guziczków- oderwałam stare. Rozmiar S 5. Marynarka zapinana na haftkę. AMISU. S 6. Fioletowa marynarka z filcu. za coś drobnego
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
1.2. Bolerka z reserved. zapinane na haftki., rozmiar S. nowe
3. Bolerko koronkowe z atmosphere. jak dla mnie S 4. Bolerku DUNNIES. S/M. 5. Kamizelka khaki. Tally Weijl. Xs/s 6. Jeansowa kamizelka. S/M 7. Wiązana bolerko. H&m. Rozmiar M 8. Koszula Mohito. Prześwitująca. Z ciekawymi wycięciami na rękawach. S
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
1. Spodenki bombki w intensywnym kolorze. New yorker. Rozmiar xs ale sądzę, że pasowałyby tez na S. Mają plamkę z ołówka.
2. jeansowe, krótkie spodenki. Rozmair xs/ s. Stan db. 3. Spodenki na gumce, z ażurowym dołem. coś na wzór krótkich legginsów.
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
1. prześwitująca tuniczka . MOHITO. rozmiar 36. zawiązywana sznureczkiem. floral
2. Bokserka z wyciętymi plecami do wys. łopatek. charakterystyczna cekinowa kokarda. Mam ją z wymianki. Rozmair S 3. Tuniczka z morskim kolorze. Rozmiar S. 4. Tuniczka Bersha. Posiada usztywniane miseczki. rozmair M. Plamka widoczna na zdjęciu. 5. Tuniczka Mohito- rozmiar L ale pasuje na S z paskiem.
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
1. Bluzeczka z rękawkami a la nietoperz. H&m. rozmiar 36.
2. Bluzeczka reserved. S/M 3. krótki bluzeczka0 hit tego sezonu. new yorker. rozmiar s. z koronkowym tyłem. 4. Bluzeczka z cekinową wstawką. S . new yorker 5. troll. bluzeczka z rękawkami nietoperze i wycięciem na plecach. rozmiar S 6. Gorset troll. XS 7. Bluzeczka z motywem pszczółki. new yorker. XS/s.
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
1. Bluzeczka w zeberkę. xs/m
2. House. S 3. Żółta bokserka. Rozmair według metki to 40 ale moim zdaniem to S. 4. tuniczka new yorker. zawiązywana na szyi. Xs/s 5. Tuniczka . S 6. Bluzeczka na szeleczkach. bardzo obcisłą, F&F. xs 7. Bokserka z kokardką. M
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
1. S/M.
2. T-shirt z Londynu. S może xs 3. S/M 4. Sweterek z Atmosphere. m/l. za drobiazg 5. Imprezowa bluzeczka z ciekawym tyłęm. S/M. za drobiazg 5. Bluzeczka oversize. za drobiazg 6. M. za drobiazg
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
1. Krem/odzywka do loków. Nivea. pozostalo 3/4
2. Krem do cery suchej i wrażliwej. Garnien . użyłam go 4 razy. 3. Podkład matujący. Rimmel. pozostała ok. połowa, może mniej. 4. z wymianki. bronzer. raz użyty przeze mnie. Maybelline 5. Korektor- dla mnie zbyt ciemny. 6. Cień do powiek Inglot. użyty parę razy. 7. Cienie uzyte może 2 razy. 8. Paleta cieni H&m. parę razy użyta.
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
1. Kwiatek to ubran.
2. okularki H&m., stan db 3. Apaszki neibieska floral z Libii biała PROMOD różowa atmosphere czerwona i różówo- kremowa no name 4. koraliki i opaska H&M 5. Łańcuszek House 6. kolczyki 7. krem do cery wrazliwej .
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
1. Strój kąpielowy. Staniczek ma wszyte wodne gąbeczki- coś na wzór push up.
2,3. Góra i dół od strojów- M. 4. Piżamka w panterkę, S 5. Kardigan wrzosowy. S/M.
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
1.Dotykowe mp4 z pamięcią wew. 4 Gb. Dodatkowo sprzęt obsługuje karty microSd. Odtwarza pliki muzyczne, filmy, posiada przeglądarkę zdjęć, gry, kalendarz, zegar, radio, aparat i kamere 1,3 Mpix, dyktafon. W zestawie z ładowarką i kalbem usb. Niestety zgubiłam słuchawki . posiada dodatkowo olowek do ekranu dotykowego. Stan oceniam na db- gdyż posiada nieliczne ryski na obudowie. dodatkowo ostatnio pekła mi obudowa i musiałam ją sklejac.
2. DEPILATOR BRAUN. 3. Mata do tańczenia. 4. NEED FOR SPEED.
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
1. balerinki, rozmair 39. raz założone.
2. koturny z wymianki. Rozmiar 40- na szeroką stópkę. Niestety na mnei był za duże, więc ja ich nei nosiłam, tylko poprzednia właścicielka.
![]() Stary wątek Więcej zdjęć na picassie i dokładka ubrań- dokładka 2 sukienek japan style na końcu albumu 22.08 Edytowane przez dominika161616 Czas edycji: 2011-07-09 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
dokładka 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
dokładka 3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.