|
|||||||
| Notka |
|
| Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Trampki do spódniczek?
Inspiracja z demotów;D właśnie nim inspirowalam sie w moim poprzednim wieszaku:P. Wypada waszym zdaniem założyc trampki do spódniczek/sukienek? jak to w ogole wyglada ?
ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Trampki do spódniczek?
ja bym nie zalozyla
)
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że nie da rady zgeneralizować - zakładamy trampki do sukienek/spódniczek!
Dlatego, że wszystko zależy od tego jak ta s/s wygląda. Przecież może być z koronką, z falbanami, z marszczeniami, w kwiaty, w kropki, w paski, w cętki itp. itd. Czyli bywają rzeczy, do których trampki pasują, a bywają i takie gdzie to obuwie absolutnie nie wchodzi w grę.
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Podpis denny,że oja,ale nie oto w tym chodzi. Zależy jak się wygląda,osobiście założyłabym gdby nie była t elegancka spódnica,ale tylko krótkie trampki.
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w ogóle nie podobają się trampki. Nosiłam je jak miałam 15-16 lat i teraz strasznie mi zbrzydły.
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale do tej tuniki pasują mi czarne trampki po bokach z napisami i różowymi sznurowadłami. Więc nie są całkiem róż, róż.. Tylko te różowe sznurowadła dają mocny akcent ![]() Pozdr.
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Fajnie to wygląda
|
|
Nowe wątki na forum Szafa - komentarze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

)
Dlatego, że wszystko zależy od tego jak ta s/s wygląda. 

Ale do tej tuniki pasują mi czarne trampki po bokach z napisami i różowymi sznurowadłami. Więc nie są całkiem róż, róż.. Tylko te różowe sznurowadła dają mocny akcent