|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Lipiec - oddam próbki, odlewki, flakony perfum za minerały, naturalną pielęgnację...
Na początek ogłoszenia parafialne:
- przesyłka tylko rejestrowana, przedmioty dobrze zabezpieczone - wymienione usuwam z wątku - rezerwacje, negocjacje i te w drodze na szaro. Proszę czytać opisy, nie wszystko jest na zdjęciach. Wish: - świece i woski zapachowe - herbaciane, korzenne, skórzane, tytoniowe, drzewne, dymne, jesienne, orientalne, ziołowe - książki: Dominique Loreau Sztuka minimalizmu, Carl Honoré Pochwała powolności, książki na temat jogi (chętnie B.K.S. Iyengar - Joga i Światło jogi) itp. - minerały - głównie podkłady (poziom light-medium, żółto-oliwkowe i neutralne, chętnie Lauress minimalist, Annabelle fairest gold mat, Meow) - dobre syntetyczne pędzle do podkładu mineralnego, np. Hakuro H53, H50 - nowe płyny micelarne, np. Bioderma, Vichy, Mixa, Sylveco i inne naturalne - naturalna pielęgnacja - Palmers, balsam ujędrniający - Palmers, balsam przeciw rozstępom - suplementy, np. diosmina, kolagen, glukozamina, piperyna, chlorella, acerola itp. - próbki, odlewki i używki perfum (lista poszukiwanych z grubsza ==>TU) Odlewki i próbki perfum: Annick Goutal Vanille Exquise - 2,2 ml Caron Eau de Reglisse Liquorice - 10 ml Demeter Mahogany - 8 ml Estee Lauder: Wood Mystique - 6 ml Gandini Teak Wood - 8 ml Histoires de Parfums 1899 Hemingway - 4 ml Jul et Mad Amour de Palazzo - 2,3 ml Micallef Night Aoud -2,4 ml Odori Zafferano - 20 ml Rasasi Tasmeem Men - 4 ml Serge Lutens Boxeuses - 9 ml Stephanie de Saint-Eignan Berberiades - 2,5 ml Boadicea the Victorious Virtuous 2 ml DS & Durga Burning Barbershop 1,4 ml Infusion Organique Buddhaâs Fig 1,2 ml M. Micallef: Royal Musca - 0,8 ml, Arabian Diamond - 0,8 ml Montale: Aoud Ambre 1 ml, Intense Cafe 0,5 ml Montana Parfum de Peau 0,8 ml Olfactive Studio Flash Back - 1 ml Profumum Roma: Dambrosia 0,7 ml, Dulcis in Fundo 1,5 ml Roberto Cavalli Oud Edition - 1,5 ml Flakony: Ava Luxe Moroccan mint tea - 14/15 ml Bvlgari Au The Rouge - 25/100 ml (bez korka) E. Lauder Sensuous - mini 4 ml z atomizerem, nowe Zirh Ikon - 74/75 ml (stara wersja z magnetycznym korkiem) Inne: Pędzel do pudru Maestro ze złotej kolekcji - mało używany, stan bardzo dobry, napis na rączce starty (zaczął ścierać się szybko, więc go usunęłam, bo brzydko wyglądał) Rowenta Brush Activ 1000 - suszarka z obrotowymi szczotkami, stan bardzo dobry, raz użyta mniejsza szczotka, większa nie używana. Pędzel do bronzera Sephora Professionnel nr 43 - użyty kilka razy, jak nowy ... Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2017-08-25 o 13:43 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec - oddam próbki, odlewki, flakony perfum za minerały, naturalną pielęgnac
Mineralnie:
(tam, gdzie większa odsypka lub big - jest zaznaczone, pozostałe to mniejsze ilości, próbki) Sweetscent Oriental Ivory - ok. 2 g w strunie Perfectly Tan Riviera Glo Blush EDM Korektor Mint - prawie cały big Lucy Minerals Cloud9 - cień, prawie cały, pełny wymiar (0,7 g, tester) Mocha - róż, cały, nowy, pełny wymiar (3 g, tester) Flat top Lumiere - 2 razy użyty, jak nowy Kabuki Lumiere - nowy Flat top Pixie - używany, stan dobry ... Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2017-07-31 o 17:47 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec - oddam próbki, odlewki, flakony perfum za minerały, naturalną pielęgnac
Książki:
*nowe albo raz przeczytane, w b. dobrym stanie: Perfumy - Podróż w świat zapachów - Kathy Newman - wydanie albumowe, A4, 158 str. Tajemnice pachnidła - Agata Wasilenko - A8, 124 str. Dieta makaronowa Karin Iden Dieta ryżowa Karin Iden Najlepsze dania z kasz i ryżu M. Caprari Kuchnia włosko-polska i polsko-włoska dla początkujących M. Caprari Potrawy jednogarnkowe Łatwe odpowiedzi na trudne pytania R. Matthews i N. Smith Ciekawostki naukowe czyli czym błysnąć w towarzystwie Karl Kruszelnicki Zapisz
Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2017-07-31 o 17:47 |
|
|
|
#5 |
|
Mother of Cats
|
Nie chciałabyś czegoś ode mnie? Z przyjemnością pogrzebię też poza wątkiem, jeśli napiszesz, czego szukasz ![]() Chętnie zaznajomiłabym się z kilkoma zapachami z tego grona: Annayake Tsukimi 0,7 ml Boadicea The Victorious Explorer 1,5 ml f Fresh Patchouli Pure Keiko Mecheri Patchoulissime 0,7 ml LS Krizia K de Krizia 2 ml f L’Artisan: Ambre Extreme 2 ml, Bois Farine 0,9 ml f, Mechant Loup 0,7 ml f, Passage d'Enfer 0,4 ml |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Max Factor Color Genius Pressed Mineral Powder (Prasowany puder mineralny) kolor 100 Light - raz wypróbowany, nawet nie widać, kupiony początkiem czerwca, ale dekalkulator podaje datę produkcji grudzień 2008
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Witaj. Coś u mnie za:
Kenzo Jungle Le Tigre ponad 40/100 ml (tester bez korka)
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Amouage Ubar 2 ml f CdG Burnt Sugar 0,7 ml Creed Royal Delight 2,2 ml f I Coloniali Mirra & Mirra 2,3 ml Micallef Aoud Gourmet 1,2 ml Parfumerie Generale Querelle 0,7 ml LS, Hyperessence Matale 1,2 ml Parfumerie Generale Papyrus de Ciane - 5 ml Znajdziesz coś u mnie? |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za
A. Goutal Vanille Exquise 1,5 L’Artisan: Ambre Extreme 2 ml Montale: Amber and Spices - 9 ml?
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
To co prawda nie niszówka ale.. może Cie zainteresuje guerlain aqua allegoria
pamplelune za kenzo ??
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Love & Toast: Sugar Grapefruit 2,3 ml, Mandarin Tea 2,3 ml La Perla Dark Extacy 0,4ml La Perla edt 1,5 f ? |
|
|
|
#14 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[/QUOTE]Cytat:
Cytat:
Dziewczyny i Rodzynku, niestety nic nie wpadło mi w oko ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
. Chyba za dużo już znam .Moja wish zapachowa jest w podpisie w dolnej części posta ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Niestety nic Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2011-07-10 o 23:43 |
|||||||
|
|
|
#15 |
|
Mother of Cats
|
Dużo znać to chyba miły stan? Gorzej jeśli przeważa "za" przed "dużo"
![]() Ślepota ze mnie Z Twoich szukanych mam jeszcze: - L'artisan: Havana Vanille (malutko - jakieś 0,2 ml) - Montale: Full Incense (mogę zrobić próbkę w samplu - do 2 ml) - Profumum Roma: Arso (mogę zrobić próbkę w samplu - 1 ml) Zastanów się na spokojnie i daj znać Edit: I jeszcze mogę kusić próbką Michała Szulca Sale Perfume o1 (właśnie się wwąchuję w przed chwilą przyleciałą odlewkę)
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-07-11 o 14:41 Powód: uzupełnienie |
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za SL Opium edt 13-14/30 ml?
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje mnie Demeter Chai Tea, puder Max Factor, balsamy do ust Bielenda (i może jakieś próbki / odlewki).
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=526918
|
#18 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To ja bym chciała: L'Artisan Parfumeur: Navegar (0,6 ml) F Parfumerie Generale: Praliné de Santal (1,6 ml) R, A (też ślepa jestem, wcześniej jej nie zauważyłam )Montale: Full Incense w samplu 2 ml Profumum Roma: Arso w samplu - 1 ml próbkę Michała Szulca Sale Perfume o1 za wszystkie próbki, które chciałaś ![]() i jeśli nie znasz, to dorzucę paczulę Les Nereides. Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2011-07-11 o 23:26 |
||
|
|
|
#19 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
- Annayake Tsukimi 0,7 ml - Boadicea The Victorious Explorer 1,5 ml f - Fresh Patchouli Pure - Keiko Mecheri Patchoulissime 0,7 ml LS - Krizia K de Krizia 2 ml f - L’Artisan: Bois Farine 0,9 ml f, Mechant Loup 0,7 ml f, Passage d'Enfer 0,4 ml A paczuli Les Nereides też nie znam (w ogóle mam wrażenie, że ja dla odmiany znam za mało ). To PW?
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasuje mi . To lecę na PW |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się :
Max Factor Color Genius Pressed Mineral Powder (Prasowany puder mineralny) kolor 100 Light - raz wypróbowany, nawet nie widać, kupiony początkiem czerwca, ale dekalkulator podaje datę produkcji grudzień 2008 ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- dorzucę
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najchętniej Shalimar edp, próbki naturalnej pielęgnacji lub minerałów
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz może coś u mnie za:
Chanel Coco edp 2 ml Max Mara Kashmina Touch - 6 ml Emilio Pucci Vivara 1,7 ml Isabella Rossellini Daring 1 ml f La Perla Dark Extacy 0,4ml Sisley: Soir de Lune 1,5 ml, Eau du Soir 1,2 ml ?
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie wypróbuję Color Minerals odcień Beige Cristal ![]() Notatnik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=715004 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=693742 https://www.youtube.com/playlist?lis...qXkZVC6Jz1Nary Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2015-05-03 o 17:12 |
|
|
|
|
#29 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

. Chyba za dużo już znam
.
).