|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jakość dziurkaczy firmy dp Craft
Hej,
Kupiłem swój pierwszy dziurkacz ozdobny narożnikowy, firmy dp Craft. ![]() Niestety raz na 5,6 razy nie działa jak trzeba i wycina mikro kawałek za dużo. Widać na pierwszy rzut oka, że coś nie załapało. Myślałem, że to kwestia grubości papieru, chociaż Sprzedawczyni przekonywała mnie, że dziurkacz radzi sobie spokojnie z 200g. Próbowałem na 80g i jest tak samo. Mieliście podobnie? Czy ta firma jest godna polecenia czy może polecacie inną? Pozdrawiam, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakość dziurkaczy firmy dp Craft
Ja używam dziurkaczy dp Craft i jestem zadowolona.
Tenzin jeśli chcesz zapytać o jakiś produkt to lepiej pytać w wątku o zakupach scrapowych. Tam zagląda całkiem sporo osób i na pewno więcej się dowiesz niż zakładając dodatkowy wątek ![]() A tu masz linka do tego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post28088766
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wiem o co Ci chodzi bo mam dokładnie to samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie narzekam na te dziurkacze, mam ich sporo. Ten wzór u mnie akurat dobrze wycina. Cena nienajgorsza, a psują się jak każde inne, tylko kasy tak nie żal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Z narożnikowym tzw. "zaokrąglaczem rogów" robię podobnie jak Lamalama. Natomiast co do pozostałych dziurkaczy, to nie narzekam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.